Popu Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 njn,.... tak nic no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 (editace) Chlapci....nejhezci je ta černa octa to je bezdebat ....honziku ? ten napis rs je strasnej ,moc to tam nesedi,jezdi po casce jedna o2 a ta ma mnohem decentnejsi ,jak ji uvidim ,vyfotim...ale trebas na zivo je to hezci,tohle uz je skoro tuzing .....Azri : no na tech kolech je to zas jiny nez co bylo na plechach na namku Editováno: 28. Duben 2013, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 čus bejci tak přiště se mnou už počítejte. parcelu máme vyměřenou a uspěšně sme i změřili že se nám tam barák s garáži vejde. zbytek už je na projektantovi aby vymyslel jak ten barák usadit na parcelu Lukášku hned jak budu mít čas tak se stavim pro tu samolepku. dneska sem přišel moc dlouho domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 oka oka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 (editace) já ti nevim ... mě tyhle velký akce nelákaj a víš jakej na to mam názor. Já na Škodahome taky nee Tak jsem vybral jednu pasáž,stejnou pro přední a zadní kameru. Žádný zázrak ta zadní není,ale účel to splní kdyby přišlo na lámání chleba. Editováno: 28. Duben 2013, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Natáčí to super a kára ti solidně zatahuje jinak souhlas s Radkem, tvoje octávka je da-Best!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Čas a datum jsem otočil,orig nahrávka je jako pohled do zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 mikl : super ...se omlouvam ale priste uz jo,jinak potrebuju stebou o necem hodit rec Auto tahne tedy super...to zrychleni je moc znat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Jeniiii .....musime v praci probrat ty lepky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Tak jak koukám,tak felda byla u pana fotografa středem zájmu Jinak rád jsem Vás po dlouhé době viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Hoši sere mě to ale zasekl jsem se u pantáty. Sestavoval jsem mu PC od 7:00 a moc to nešlo rozchodit... Příště už to snad klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 (editace) No táto kurwa upřednostnit nějaký fucking PC před nama, to bude drahý Jinak tiohle chápu, kdysi jsem se dost zajímal o pcčka a opravoval jsem kompa i sestavoval new kdekomu a vím, že 8 hodin opravovat zaprasený polonefunkční pc nebyl žádnej problém, takže pohoda Radiss: hele ty lepko ušatá mě se vcelku líbí, příjde mi to decentní a jako tuzing mi to nepřipadá. tuzing spíš chápu jako nějaký hustokrutý nárazníky a spojlery a jiný kraviny, který z auta dělaj vesmírnej koráb Ale samozřejmě co člověk to názor a já je respektuju , tak se měj ty psíčku a doufám, že příště dorazíš, rád bych viděl ty tvoje new sitzny Editováno: 29. Duben 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Víš jak nechtěl jsem odjet dokud to nebude v kupě. A stejně to není 100% Podle mě ta samolepka moc svítí-jak barvou tak velikostí. Hele ale jezdíš si s tím Ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Dodo-Kolín : jsem rad ze nemam ten pocit sam stou lepkou ...ale jo Jeníí je to tvoje auti tak ti do toho kecat nebudu,kdyz se ti to libi,tak to respektuji,ale rist sem to musel,to jiste chapes,vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Joo klučci, pojdte do mě no uznávám, že to je vcelku dost vidět, takly si myslím, že by to bylo lepší se zimníma kolama (černý), druhak, kdyby to bylo menší (myslím, že to není bůhvíjak velký) a méně viditelný, tak by zas mohl někdo namítnout, že to vlastně je nevýrazný a že to mohlo být víc vidět atd. věřím, že by se takový našli je prostě blbý, že když nevidíš na fotkách, jak tro bude v různých barvách vypadat, tak se těžko odhaduje jakou zvolit, proto ta bílá, ve stříbrný by to třeba bylo lepší, nevím. Stejně to asi nevydrží věčně, tak pak zkusím jinou barvu, třeba růžovou Hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 jo zuzova to je barva poradna barva pro chlapy co maji koule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Jasná páka, půjdu do ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Tak co chlapci dame pristi mesic nejakej srazek? Musim ukazat svoji nalestenou kraskou. Ted sem koupil nejaly pripavky na sedacky tak chci videt jakestli ta cokolada pusti :-D. Samozrejmne to myslim obrazne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 muzem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Zdar chlapáci, dnes ve 12h byl u lva v KH srázek koncernu. Nic zvláštního,ale cvaknul jsem to. Celkem 12 aut. Jediný co mě štve je-máme škodovky, kterejch je nejvíc na našich silnicích a nejsme schopný při srazu překonat číslo 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 (editace) jenže tyhle auta mají většinou páni středního věku co nemusejí vstávat ráno v 5 do fachy a dohánět zameškané věci o sobotě a neděli. btw: luky ta O3 co jsem měl byla elegance plus .. maj ji na skodaplus Editováno: 20. Květen 2013, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedisko Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Po dlouhé době přijdu a mám tu skoro svoje fotky :-) Porsche sraz je mou záležitostí Aneb ten kluk v kostkované košili opřenej vzádu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 zdar chlapci dáme sraz? docela nuda v bytě tak bych chtěl přiští víkend někam vypadnout. někdo nejaky nápady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 tady je to zabity posledni dobou, az sem se bal neco napsat me to je jedno ............ klidne muzem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 já leda ted v nedeli.. pak tu nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.