Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 V kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 (editace) Tak pro mě trochu z ruky,ale kdyby bylo víc lidí, tak proč ne. Co se týče mě, tak nějak odpoledne, 14-15 h? Editováno: 18. Červenec 2013, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myš Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 hale já nemužu tento veek, jsem na celorepublikáči ve štokách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Nejni všem dnům konec... Přijedeš jindy jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2013 Mys: ,,,,,,,,,,,,,, tak pokud mi cas dovoli,... ve stokach se mozna ukazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Kdo teda dorazí? Abych pod tou rozhlednou nakonec nebyl jen já sám... Jinak pro zájemce - povezu s sebou PMR rádio a budu na poslechu na CH2 = 446,01875MHz bez aktivace kódování, aby se dovolali i ti, co mají jednodušší techniku. Volačka "Ekkar mobil/portable". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Kde ste byli, prdi? Já tam dřepím jak buzna nad jedním Birellem od dvou do tří a nad dalším do 3/4 na 4 a kromě jednoho místňáka s felichčijí tam celou dobu žádná další škodivka s H nebo E registračkou nezakotvila!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 nemůžu si pomoci, ale nevidím tu nikde napsáno kde kdy a kdo chce přijet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 no ani já jsem to nikde neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 (editace) Vaše chyba. Kdybyste bejvali přiskákali, mohli jste slintat taky. My jsme si tam s polovicí dali staročeskou česnečku s opečeným chlebem a dřevorubeckej steak z kotletky plus obloha - stálo nás to pro dva i s pitím a dýškem pětibábu, samozřejmě jsme nejdřív vyšlápli 189 schodíků nahoru na ochoz rozhledny und učunili odtamtud nějakou tu fotodokundamentaci - Svítíčko slunilo, foukáček větřil a štipky mouchaly, ale celkově bylo pohodově... Editováno: 21. Červenec 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 (editace) Zpráva pro Juke.box nemůžu Ti napsat osobní zprávu potřeboval bych něco obchodně ozvi se. Editováno: 5. Srpen 2013, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Napiš mi na juke.box@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 čau lidi bude se dit někde na pardubicku nebo hradecku něco??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 tak vymysli místo, termín a třeba se projeví zájem včera byl nějaký sraz u flošny v HK nebo co, nebyl jsem tam ovšem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 tak o tom srazu jsem neslišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 na oc klubu o tom někdo psal, nevím kdo to organizoval, jelikož jsem teď aktuálně bez auta tak jsem to více nezkoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 no těd jsem koukal na fb a byly tam fotky z flošny a bylo jich tam dost, pak jeli na vracla na sprinty, o těch sprintech jsem věděl ale jsem bohužel na neschopence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 dej odkaz, ja s fb moc nejsem kamarád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 ok :-) https://www.facebook.com/events/1374278416142613/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 kecám vraclav, bylo to v hrochuv týnec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 co takhle sraz v hradci před krámem okay , třeba 15.11. mezi 4-5 hodinou... kdo se přidá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 co to spojit s vw clubem? http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=26&t=186567&start=2310 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 tak určitě nejsem proti, čim víc tim líp, ale na vánoce do HK nepojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 si dělaj srandu zeptám se míši co plánují a kdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdefabia3 Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 no jo se tam mrkni, ale určitě se musíme nějak domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.