Mates_XIV Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 No hele na blbnutí to už asi moc nebude protože se bojim, že už to zmrzlo. Jinak v sobotu bych mohl možná odpoledne v neděli jsem zatím bez plánu. Ale jestli budem dva tak to bude trapny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 to já bych !!!MOŽNÁ!!! dorazil asi na tu neděli, ale jen !!!MOŽNÁ!!! Mates: se bojíš o auto, nebo aby sis něco nezlámal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 O auto se nebojim. Ale vyjetá zmrzlá stopa už není moc na blbnuti. Nic si lámat nemůže teď a ještě pár let dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 a na letišti bude vyjetá zmrzlá kolej? nevim no, ještě jsem tam nebyl, jen jsem jel kolem, ale v létě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Ty asi moc takhle blbout nejezdíš co. Jak se plocha rozreje a pak to zmrzne je z toho taková oranice ve který se nedá jezdit. A mojim autem už vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 já a nejezdit blbnout? třeba dneska jsem se pokoušel projed bokem zafoukanou silnici, ale nešlo mě to, bych tě tam potřeboval, aby jsi mi to nejřív tou tvojí radlicí protáhl. Tak bude něco? já můžu jen v neděli a to ne na 100% stačí říct bude a já si volno udělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Souhlasím s tebou,když bude malá odezva tak je to na prd a s těma zmrazkama nevím bohužel nejezdím tím směrem. Uvidíme jestli se ještě někdo přihlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 tak nikam nejedu! rodinné důvody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 tak nikam nejedu! rodinné důvody žena tě nepustila??? tak to vypadá že se nikam nepojede bo ve třech je to o ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 žena tě nepustila??? tak to vypadá že se nikam nepojede bo ve třech je to o ničem ne! děda mi umřel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 ne! děda mi umřel! ta to se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 no do Hoškovic nevím, přecijen je to funkční letiště. Dobrý plac na vyblbnutí je letiště v Kněžmostě, ale o víkendu to bylo jen na čtyřkolky, s dvoukolkou byl problém se i rozjet :-( Ale pokud se něco domluví tak bych se přijel asi podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 vím že je tam provoz ale v tomhle počasí asi minimální. bohužel to asi padne pro nezájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Ještě je plocha letiště v Katusicích; v týdnu ale byla neprůjezdná příjezdovka. Leželo tam tak 30 cm sněhu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 To neni moc letiště to je spíš oraniště ... ale jezdí se tam dobrě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 koukám že toho máme všichni plnou hu.u Takže tímto oznamuji že příští sobotu 23.01.2010 po obědě valim do hoškovic a kdo chce tak přijede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 tak uvidim jak bude čas a pokud bude ližovací počasí tak bych třeba dorazil zabruslit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 škoda, že v sobotu. je to uprostřed zkouškovýho a hlavně jsem chtěl o víkendu měnit nárazník za černý rs; už mě nebaví jezdit s dírou v autě. Policajti blbě koukaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Máme na to celý víkend takže si myslím že záleží na nás jak se rozhodnem a domluvíme protože mě je celkem jedno jestli so nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 Tak to dneska vidím kolem 15:00 vHoškovicích MH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. leden 2010 Sdílet Vloženo 23. leden 2010 tak já nejedu, sem daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 platí se tam za to něco? jak to vypadá třeba příští neděli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 buhví jak bude, má chumelit, ale taky mrznout jak kráva, takže aby se vubec dalo jezdit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Nějak utichli, Boleslaváci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.