Mates_XIV Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Když to bude v nějakou rozumnou hodinu dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 18. Duben 2011 Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 Hm a já zas kulový.Vracim se z hor až ve čtvrtek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 kdyby to byl ctvrtek bo patek tak bych se prijel taky podivat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 kdyby to byl ctvrtek tak bych dorazil nahradnim pekacem. no uvidime jak se to vyvrbi, mozna nechat jeste tyden na pripravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe323 Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 předběžné datum je čtvrtek 28.04 ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 to mi nevyhovuje . urcite se zdrzime a nestihnu "Růžovku" od osmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 28.4. je za mě i.O... ale ne dřív jak kolem 5 moc práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 tak to zrovna mam nocni takze taky nedorazim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sankaa Vloženo 20. Duben 2011 Sdílet Vloženo 20. Duben 2011 28.4. klidne muzem mam ranni a dalsi tyden muzu taky. Memphik: ty sem pojedes takovou dalku na pokec a par fotek? Borecek:) Anthoan: z Prahy taky peknej vylet hatapka se pekne protahne ale ona je zvykla co jsem slysel tak aby nezlenivela:) Ale to misto? Kdyztak olympie to jisti ale to neni nic zajimavyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe323 Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Na první sraz ve všedním dnu bude parking u Olympie stačit. Navíc pro mimobydlící aspoň odpadá bloudění po Bole. Ten další už uspořádáme se spanilkou a piknikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 v pondeli snad dorazej sprcky na auto tak bych mohl mozna doraziti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Pokud to bude ve čtvrtek odpo tak bych to tentokrát mohl stihnout ať furt jen neslibuji jak ten vlk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 Sankaa: Určitě je na výlety zvyklá... Sem z Černýho Mostu, takže to není žádná dálka... A auto šetřim, takže to není žádněj záhul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe323 Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 tak jak to vidíte,dáme něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sankaa Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 No ja muzu. Jen je zase jina predpoved pocasi a ve Ct ma bejt jeste nic moc ale dnes to nebylo taky spatny svitilo i slunicko. A muzem u olympie teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 (editace) ja hlasim prezuty papuce na novy ale stale hucime . takze resim na ryhclo kd eudelat komplet geosku jinak nejedu edit: tak pro tento tyden to pada ode me . Nakonec to bude lozisko na pravy strane takze dokud nevymenim zadna ne nutna jizda nebude . Editováno: 27. Duben 2011, autor: shotik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Já s tím počítám je mi celkem jedno kde to v Bolce bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe323 Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 tak zítra okolo 17h??? U Olympie,dejme tomu jak je McDonald nebo třeba u myčky kde je větší parking??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sankaa Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 (editace) Nejlepsi to je podle me tady. Ale kdyz koukam ze skoro nikdo nemuze a na to pocasi tak bych to nechal na pristi tyden a bude to lepsi. Co? Nema cenu lestit auto:) Editováno: 27. Duben 2011, autor: Sankaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Asi bych byl taky pro příští týden. Dnes bych doarzil později a to počasí stojí vážně za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Tak mě je to buřt mám to kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Tak jak hošani??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sankaa Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Udelame to treba pristi Ct a bude nas tam 3x vic:) a pocasi snad taky lepsi ted uz se to zatahlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Ok jdu si lehnout na gauč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe323 Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 škoda,teď bych skočil do auta a za 10minut tam byl. Příští týden mám odpolední tak mě to padá Nechce tam někdo dorazit třeba na 18H? prohodit pár slov a jet domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.