KOUDY_FRS Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Omlouvám se všem, vim že to tu někde je ale nemůžu to najít. Mám ručičky z pola GTI a chci to vyměnit. Nevíte někdo jak na to? nevim jak sundat budíky a plexi abych s tim něco neudělal! :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Nevim, jestli je tu návod, mám za to, že ne, ale tímhle se zabývá pan Bobika a pan Fidelek, nebo pan Najmis například a tak bych se obrátil na ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Nevim, jestli je tu návod, mám za to, že ne, ale tímhle se zabývá pan Bobika a pan Fidelek, nebo pan Najmis například a tak bych se obrátil na ně Díkes P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 zaden problem, vytrhni tahem k sobe plast pod budikama potom vzsroubuj dva sroubky, opatrne vypac budiky ven, odpoj dva konektory na kazdy strane jeden a pak jenom sundej plexi, je tam jenom zacvakly a vymnen rucicky, pak vse zmontuj a nasad spatky. prace na 5 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 mě je vyměňovala zagorka Bobíková a byl sem překvapenej jak to zvládnul rychle a že auto to zvládlo beu újmy na zdraví :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Když zejtra bude čas tak zejtra tak to udělame Koudakovi .. Je nadrženej na ty ručičky uplně :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Když zejtra bude čas tak zejtra tak to udělame Koudakovi .. Je nadrženej na ty ručičky uplně :-P To sem ale kodemimu to nesvítí červeně Doufám že mě bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 To sem ale kodemimu to nesvítí červeně Doufám že mě bude Tak tam je rozdíl, že ty jak předpokládám máš RS budíky a tam jsou ty ručičky červený. KDyž to dáš na sériová spojí se zelená a červené vznikne paskvil. Přehození ručiček je hračka jen je musíš správně napolohovat. Vyhodit budíky sundat přední plexi ( na zácvaky a přetrhnout papírový nálepky ) Vycvaknout rucicky ... nejlíp mi to šlo tupým kuchynským nožem. Nacvaknout nový ... jen já jsem si je radši zapojil a nacvak na běžících, abych je měl pěkně na nule. Když jsem to zvládnul já tak už musí každý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak tam je rozdíl, že ty jak předpokládám máš RS budíky a tam jsou ty ručičky červený. KDyž to dáš na sériová spojí se zelená a červené vznikne paskvil.Přehození ručiček je hračka jen je musíš správně napolohovat. Vyhodit budíky sundat přední plexi ( na zácvaky a přetrhnout papírový nálepky ) Vycvaknout rucicky ... nejlíp mi to šlo tupým kuchynským nožem. Nacvaknout nový ... jen já jsem si je radši zapojil a nacvak na běžících, abych je měl pěkně na nule. Když jsem to zvládnul já tak už musí každý. Díkes moc! takže mi to bude svítit červeně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 jo bude . hehe no tak dneska to udělame ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 jo bude . hehe no tak dneska to udělame ne? jasný ne! :-))) jestli to nebude svítit zabiju tě :D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 :D Nechci čekat už to chci mít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 No jo tak přijed ke mě Pak mi zavolej ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 tak tohle nám zustalo.. nevite kde,zakolik koupit jiny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 a tady už skoro hotová prace až na ten chuj .. nesli ven tak sme to čaplai za tu hranu a už to bylo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak nevim jestli se mám smát nebo tě zabít, ale vypadá to dobře! Furt sem na to čuměl a málem sem se vysekal! kdo mi sežene to plexi? nabízím za ručičky z rska co mi zbyli :-) lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 ty brdo, si praskl to skličko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 (editace) ja chcem tie RS rucicky ! co za ne? okrem plexi samozrejme to plexi nemam:( Editováno: 28. Únor 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 a tady už skoro hotová prace až na ten chuj .. nesli ven tak sme to čaplai za tu hranu a už to bylo .. ty voe, vy jste umělci , kdybyste pořádně četli , budíky jsou nahoře zaklesnuté do kapličky, jsou tam dva výstupky a proto nejdou ven, pokud je vyndáváš vůbec poprvé v daném autě jde to ještě hůř, v tématech je to tu popsané, kaplička se musí jakoby nadzdvihnout v pravé a horní levé části. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 to sme taky delali vid koudaku ale nešli no stalo se stalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 jste umělci teda. Ručiček jsem vyměnil snad pytel na brambory, ale tohle se mi nestalo nikdy. Měl jsi mi zavolat o radu Jestli chceš plexi - nové, tak se ozvi, mohl bych ti (vám) pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 a to som si myslel ze sa to rozobera uplne blbovzdorne....uprimnou soustrast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.