rska Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Prosim o radu je mozne dodatecne namontovat esp do rs 1 diky za odpovedi mozna je to hloupost jen tak me to zajima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Prosim o radu je mozne dodatecne namontovat esp do rs 1 diky za odpovedi mozna je to hloupost jen tak me to zajima. řešilo se to tu, hledej v sekci "ostatní" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 řešilo se to tu, hledej v sekci "ostatní" Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak bez uspechu nevite nekdo kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=dodělání+esp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=dodělání+esp Diky uvazuji o tom je to dost penez ale stoji to za to ty nekoho znas kdo to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Diky uvazuji o tom je to dost penez ale stoji to za to ty nekoho znas kdo to dela jednoho znám, vidím ho každej den, ale ted je na tom časově strašně špatně a do budoucna nevím jestli se mu to zlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 jednoho znám, vidím ho každej den, ale ted je na tom časově strašně špatně a do budoucna nevím jestli se mu to zlepší. ok dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 jednoho znám, vidím ho každej den, ale ted je na tom časově strašně špatně a do budoucna nevím jestli se mu to zlepší. ASi vim o koho jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin0001 Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Mi to delal Alex. Večer jsem auto přivezl, ráno to bylo. Cena byla 5000 Kč za namontovaní mých dílu + jeho kabeláž a brzdová kapalina. Ještě mi půjčil senzor zrychlení, protože můj byl špatný. Je z Martina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 jednoho znám, vidím ho každej den, ale ted je na tom časově strašně špatně a do budoucna nevím jestli se mu to zlepší. Tak co uz je na tom casove lip ze by mel cas ses to asi ty ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Taky toho pána znám,ale já to budu dělat sám pod jeho odborným vedením a k tom ještě výmněnu zadních brzdičů RS. Všechny potřebné věci už jsou doma už jen počasí a jdeme na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 moment, nevím kde mi hlava stojí ale žena říkala že 24. 12. žádný auta dělat nebudu - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Já se ji pokusím na besedě přesvědčit ať ti dá volno ježíšek zůstal v Iraku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 hlava nebude potřeba, tu nech doma, hlavní jsou ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.