Publikováno Březen 5, 200817 r Tak jsem přemýšlel že někdy na podzim prodám svoji starou Fábuli a koupím novou Fábuli Všechno už sem si přeběžně vybral až na barvu. No mám sice dva favority Oranžovou Tangerine a Béžová Cappuccino ale i ostatní barvy jsou moc hezký a nedá mi to spát kterou zvolit:) Zajímaly by mě vaše názory??? Jáká barva se vám líbí nebo jakou Fábuli jste si koupily a jste se současnou barvou spokojeni?
Březen 5, 200817 r mne sa na kratkej FII velmi paci 1. Šedá Satin metalíza 2. Oranžová Tangerine metalíza 3. Bila CANDY uni dobra cervena alebo cierna myslim ze v tychto farbach trochu zanika ten uzky a vysoky vzhlad ak by som volil metlu . jednoznacne Seda satin .. ak uni .. biela ...
Březen 5, 200817 r Odporúčam červenú corrida v kombinácii s bielou strechou Capuccino nie je zlé, jednoznačne je to najpraktickejšia farba - no je to taká šedá myš, to auto sa stratí aj na ceste, aj na parkovisku...
Březen 6, 200817 r Tak ja jsem nakonec si objednal sedou satin. Chtel jsem spis svetlejsi a pritelkyne viditelnejsi. No a ta seda satin byl kompromis na kterem jsme se shodli
Březen 6, 200817 r Oranzova Tangerine, je pekna, ale uz ji ma tolik aut, ze se mi zacina protivit. , jelioz sam mam modrou ocean, tak me trochu mrzi, ze na FII ji nedelaj.
Březen 6, 200817 r Tak ja jsem nakonec si objednal sedou satin. Chtel jsem spis svetlejsi a pritelkyne viditelnejsi. No a ta seda satin byl kompromis na kterem jsme se shodli
Březen 6, 200817 r Autor nikdy sem netušil že s tím bude takovej problem no ale při nejhorším to udělám ENTENTÝKY DVA ŠPALÍKY.... No s kamarádkou sme se shodli taky na té šedé satin ale tu už má i brácha akorát na Fabii I tak je takové blbé Jinak červená s bílo střechou ta je nádherná ale to bych tady dělal Igorovi dvojku a to si nemůžu přece dovolit já takovej zelenáč no skusím navštívit prodejce a podívat se co má na skladě a jak to vypadá v reálu
Březen 8, 200817 r jedniznačně nejlepší barva je žlutá ale ta ovšem není pro všechny j zluta kanarkova. Chtel sem ji na R, ale nedelase. na FI vypada nadherne.
Březen 8, 200817 r Tak jsem přemýšlel že někdy na podzim prodám svoji starou Fábuli a koupím novou Fábuli Všechno už sem si přeběžně vybral až na barvu. No mám sice dva favority Oranžovou Tangerine a Béžová Cappuccino ale i ostatní barvy jsou moc hezký a nedá mi to spát kterou zvolit:) Zajímaly by mě vaše názory??? Jáká barva se vám líbí nebo jakou Fábuli jste si koupily a jste se současnou barvou spokojeni? Mi osobně se líbí žlutá v kombinaci se sport výbavou a 16" koly Bear. Ale dobrá volba je rozhodně i oranžová nebo satin. My máme doma oranžovou ve sport výbavě s 15" koly Line a vypadá to velmi dobře.
Březen 8, 200817 r Nejlepší je logicky oranžová, protože ji mám V pondělí si pro ni jdu, taky oranžová. Už se nemůžu dočkat.
Březen 8, 200817 r V pondělí si pro ni jdu, taky oranžová. Už se nemůžu dočkat. mnoo oranzovou ma uz kde kdo., pffffff. ,
Březen 23, 200817 r Modrá Dynamik je nejhezčí ze zákl. barev (tu mám i já ;-) ) potom taky třeba příplatkovy: Modrá Storm metalíza (brzo ji myslimže nahradí jinou), a nebo úplně nejdravější je Černá s perleťovým efektem >>> ale mrzí mě že sem si nepřiplatil.. za nejakou tu metalízu, protože ty základí (nemetalíza) se lehce poškrábě(protože to je jen 1 lak) takže tam je při sebemenšim škrábnutí hned videt bílá barva na základě, ale prostě ty metalízy maj nejak 2 laky žejo.. mno a ty prostě vydržej dýl ..ted je jenom otázka když tě nekdo nabourá ..tak je asi dost složitý tu metlu opravit.. caw Upraveno Březen 23, 200817 r od IIIRazor
Březen 23, 200817 r Já si myslím že nový auto vypadá pěkně at už má jakoukoliv barvu. A každýmu sedí nějaká jiná. Je to jen věc osobního vkusu a těžko se dá radit.
Březen 23, 200817 r Modrá Dynamik je nejhezčí ze zákl. barev (tu mám i já ;-) )potom taky třeba příplatkovy: Modrá Storm metalíza (brzo ji myslimže nahradí jinou), a nebo úplně nejdravější je Černá s perleťovým efektem >>> ale mrzí mě že sem si nepřiplatil.. za nejakou tu metalízu, protože ty základí (nemetalíza) se lehce poškrábě(protože to je jen 1 lak) takže tam je při sebemenšim škrábnutí hned videt bílá barva na základě, ale prostě ty metalízy maj nejak 2 laky žejo.. mno a ty prostě vydržej dýl ..ted je jenom otázka když tě nekdo nabourá ..tak je asi dost složitý tu metlu opravit.. caw mnoo metaliza je barva + lak, takze ano de-facto 2 vrstvy, ale podre se to taky lehce
Březen 23, 200817 r A nejde aj na uni farby tiež krycí lak? Pretože na mojej bielej streche je, pri lepšom pohľade pri otvorených dverách tie vrstvičky je vidno a je to aj cítiť na omak.
Duben 1, 200817 r Takže dnes jsem si objednal žlutou fóbii myslím si, že je to nejhezčí barva co je na výběr
Květen 9, 200817 r U mně vyhrála stříbrná diamantová metalíza. Nemusí být dočista, ale už ze třech metrů to není vidět. Předtím jsem měl FI modrou metalízu Admirál-krásná ale pořád se musí mýt, ještě předtím na Filetě tmavě červenou metalízu a to bylo to samé. Takže já teď volím světlou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.