Kubiik Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Taky bych to hodnotil kladně. Akorát by to jednou chtělo větší účast. Na dráhu nás přece museli pustit až začínající cyklisti . Foťák už normálka funguje zcela automaticky . Ruční mód je jeom taková pojistka. sonyk02: Saxo VTS; a opravdu to jelo jako z praku, ale kdyby Octa měla o 300 kg míň tak by to možná takovej rozdíl nebyl. Fotky budou snad dneska v PC a upravím je a zítra by tady už mohli být. Nějak o těch prázdninách prostě nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tak a tady jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Super To letiště je tam volně přístupné a nikdo to neřeší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 No asi to nikdo neřeší. Je tam sice cedule se zákazem vjezdu s nějakou dodatkovou tabulkou, ale je posprejovaná, takže PČR ti nemůže nic říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Aha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Fotky celkem dobré. Je to zcela volně přístupné nevim jestli oficial, ale takhle se tam auta sjiždí každý výkend, pokažde když tam jedeme s kamošema tak tam někdo jezdí nebo přijede, úplně samy jsme tam snad nikdy ještě nebyli. Myslím že na takovéto akce je to skvělé místo, jen aby vás prostě přijelo více! místa je tam hafo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Jen na těch fotkách chybí tváře, furt jen samá auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 No právě proto musíte taky přijet abyste viděli víc než jen auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 mas recht skoda ze to neni az tento vykend a nebo ze jsem driv nestihl ty loziska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Tak foťák už je zase manuální. Včera sem byl v noci fotit a nez se udělala trochu zima tak sem tomu musel pomoct. Jakmile se ale ochladilo, fungovalo to normálně. Asi ho dám trochu poladit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Tak jsem na připomínky některých odstranil horní nápis Octavia, odstranit šel a vysledek co zůstal nic moc. po odstranení lepidla a vyleštění zůstal místy vydřený obrys písmen, je jakoby vyštípaný lak do hloubky, tak ted nevím co s tím? To jsem ještěl chtěl odstranit znak škoda, ale mám ted z toho docela obavy co by po něm zůstalo? Asi tohle tema sem moc nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Když se podíváš, tak se to někde na OI řešilo. Více-méně ale tempo nebo to vrátit z5.Nebo zkus nějakýho lakýrníka jestli by něco neporadil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 sonyk02: Tak vypadá to super . Jak auto o třídu vyšší. A ten znak bych tam osobně nechal... Jen škoda, že ta původní písmena jsou tak vyžraná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 No já bych ten nápis dole nějak nemusel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) No je to tam vyžraný to je asi ten výraz co by se na to hodil. Spíše se vrátím k hlavnímu tématu tohoto už docela velkého příspěvku. Pomalu začít plánovat, ten už doufejme hojnější sraz na druhou polovinu prázdnin nebo září. Editováno: 16. Červenec 2008, autor: sonyk02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Kromě týdne od poslední soboty v srpnu (jedu se slunit - snad do Chorvatska) můžu kdykoli. Sem to moc nepatří, ale: potřebuju nutně látku RS design červená od firmy MAD, kdybyste někdo objednával potahy, tak si na mě vzpomeňte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Nějak to tady ztichlo. Tak co někdy a někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Tak nahoďte někdo nějaký výkend, kdy se mu to hodí?!!!? Já mám volno teměř pořád nebo si ho pokusím udělat. Bylo tady dost lidí co říkali že se jim to hodí až v sprnu, tak šup sem s návrhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 (editace) tak já nemůžu 15. 8. to pojedu asi do Buchlovic na fiXu. jedete někdo? a. 29. 8. odjíždím na dovču. no a možná bysme mohli i někde jinde Editováno: 30. Červenec 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 1. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Zdarec lidi... Tak jsem po dovče a zjištuji,že byl další srázek... Tak snad příště to stihnu...jedine co jsem stihnul koupit VW tak příště zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Tak co hošani uskuteční se nějaký poprazdninový sraz někde? Docela bych se viděl zase s některými i s dalšími novými. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 mně by se to hodilo až koncem zárí. inya: a copa sis to koupil? passat combi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Taky souhlasím s koncem září. Jen 19. a 20. se tu jede místní rallye, tak tenhle víkend moc nepasuje. Kubiik: Já kupoval novej foťák... Nebyla to spíš otázka na zakladatele topicu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 no jo, no sekl sem se. tak coc pospi koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 No tak konec září by šel, viděl bych to na neděli 28.září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.