Přejít na obsah

Vysočina

Pospi

Doporučené příspěvky

Tak po několika měsísích proběhl menší sraz v Jihlavě na benzince Slovnaft na jihlavském přivaděči.

Účast byla sice malá pouze 4 auta a to převážně Fabie, pouze jedna moje Octavečka reprezentovala tuto kategorii. Nejlepší ale bylo že přijeli dva nový účastníci K.uny a MichalJ oba se svými Fabiemi, u K.unyho se mužeme asi v pruběhu času dočkat různých změn na autě jak uvnitř tak zvenku, alespoň na dalších srazech bude co ukazovat co je nového.:-) MichalJ zřejmě zná své auto dokonale, protože dost věcí si dělám sám doma. No ted už se mužeme jen těšit na další podobný i doufejme hojnější sraz jako byl tento na pohodu.

Několik fotek přidávám.

post-9262-1223660480_thumb.jpg

post-9262-1223660506_thumb.jpg

post-9262-1223660538_thumb.jpg

post-9262-1223660558_thumb.jpg

post-9262-1223660578_thumb.jpg

post-9262-1223660603_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sem to dneska nestihl. byl sem u doktorky. prostě den blbec: byl sem objednanej na 12:00 a tak sem tam za 5 min. 12 byl. začala volat lidi, ale nikde moje jméno. tak sem se ve tři čtvrtě na1 zeptal sestra a ta mi řekla, že sem na správným místě ve správnou hodinu, ale o týden dřív. no a pak velká nestíhačka s věcima do školy. ale doufám, že se ještě letos uvidíme. 5 aut je asi magický číslo pro vysočinu...

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

OT:

ahoj klucí. koupil sem zesík a sub:

http://www.prohifi.cz/subwoofery-do-auta/jbl-gt5-1204br

+

http://www.prohifi.cz/zesilovace-do-auta/crunch-gtr-250-2

a hledám někoho, kdo by byl tak ochotnej a zapojil by mi to. samože bych se za to nějak odvděčil.

tak kdyby se někdo takovej našel, tak pošlete, prosím, SZ

díky moc

a co teda zítra?

Editováno: , autor: Kubiik
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...