MichalJ Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Tak minisraz proběh OK. Účast 3x F1 a 1x O1.Bohužel mám jen 1 foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Bylo to v pohodě...Musíme zase někdy zopakovat. ALE KDE JE MOJE AUTO ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Tak po několika měsísích proběhl menší sraz v Jihlavě na benzince Slovnaft na jihlavském přivaděči. Účast byla sice malá pouze 4 auta a to převážně Fabie, pouze jedna moje Octavečka reprezentovala tuto kategorii. Nejlepší ale bylo že přijeli dva nový účastníci K.uny a MichalJ oba se svými Fabiemi, u K.unyho se mužeme asi v pruběhu času dočkat různých změn na autě jak uvnitř tak zvenku, alespoň na dalších srazech bude co ukazovat co je nového.:-) MichalJ zřejmě zná své auto dokonale, protože dost věcí si dělám sám doma. No ted už se mužeme jen těšit na další podobný i doufejme hojnější sraz jako byl tento na pohodu. Několik fotek přidávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 sem to dneska nestihl. byl sem u doktorky. prostě den blbec: byl sem objednanej na 12:00 a tak sem tam za 5 min. 12 byl. začala volat lidi, ale nikde moje jméno. tak sem se ve tři čtvrtě na1 zeptal sestra a ta mi řekla, že sem na správným místě ve správnou hodinu, ale o týden dřív. no a pak velká nestíhačka s věcima do školy. ale doufám, že se ještě letos uvidíme. 5 aut je asi magický číslo pro vysočinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Ooooo... Tak to jo ... Musím přiznat, že tento menší sraz stál za to... Parta pohodových lidí...povyměňovali sme názory,dostalo se mi pár dobrých rad... opravdu,povedené... Doufejme, že příští sraz bude v hojnějším počtu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 zadrec klucí. nedáme v úterý srázek? kdoví jak potom bude a v úterý by mohlo mít čas hodně lidí. třeba se nám podaří tentokrát porazit tu magickou 5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Zdareec ... no... uvidím jak mi bude.. v pondělí mám firemní akci a počítám, že schopný řídit budu asi až hooodně pozdě... Ale kdyby se něco domluvilo , tak sem 100% pro Takže kdo může ??? Já se hlásím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 Já sem pro když by se něco uskutečnilo, když by mi do toho nepřišlo něco jinýho lepšího, tak určitě bych dorazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) OT: ahoj klucí. koupil sem zesík a sub: http://www.prohifi.cz/subwoofery-do-auta/jbl-gt5-1204br + http://www.prohifi.cz/zesilovace-do-auta/crunch-gtr-250-2 a hledám někoho, kdo by byl tak ochotnej a zapojil by mi to. samože bych se za to nějak odvděčil. tak kdyby se někdo takovej našel, tak pošlete, prosím, SZ díky moc a co teda zítra? Editováno: 28. Říjen 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Já bych byl pro dnešek nějak kolem 3 třeba... a kde ? klasika zase na benzině ? nebo jinde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 a co letiště? a kdo by teda jel? ve 2 3 to asi moc cenu nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 no tak minule sme byli 4... na benzině... ale ted sme teda asi jenom tři... Takže co teda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 ti nevim. venku hnusně, jenom 3 lidi. asi to necháme na jindy. co třeba tenhle víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 aaaj... Syntax Error Víkend sem mimo vysočinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 no hlavně aby sme se sešli ještě do konce roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 No tak to snad jo ... Stačí se jenom domluvit TEd sem ale skoro nikdo nechodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 to ne no. a jak pak mám sehnat někoho na ten sub... chjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 čoveče já sem sice elektrikář , ale tohle nevím jak se dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 no asi se do toho pustim sam. kdyz to nepude, tak nekam zajedu a bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomba Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Taky jsem z Třebíčkova!!!! Tak bych taky někdy přijel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 no vida ho... tak nahod cas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Koukám, že už jsem tu fakt dlouho nebyl a byl nějakej další srázek... Tak doufám, že se s dalšíma členama setkám na nějakém dalším. Už něco chystáte? Nebo až bude sníh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Zdarec... NO udělal bych nějaký menší srázek , dokud ještě není sníh nebo tak něco ... Takže bysme sem mohli psát nějaké termíny ,kdy se komu co hodí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 tento víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K.uny Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 víkend mám volný.. Spíš sobota nebo neděle ? já sem pro neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.