STANO 77 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 nazdar skodovaci ,som tu novy , som majitelov uz 7 skodovky , v sucasnosti mam fabiu combi 6 rokom teraz som dal zosrotovat favorita pickaup a kupil roomstra na podnikanie , bol v zakladnej vybave takmer holy okrem motora a rucnej brzdy , nemam tam zakladne stresne liziny [asi hagusy] a potreboval by som nejaky stresny nosic kvoli nejakym listam a rebriku ktory vozim na montaz , podla toho co je tu na tomto fore asi bez zakladneho nosica sa dalej nepohnem a jeho cena u nas je 210 e bez montaze ,a potom este priecny nosic, poradi niekdo nejake riesenie ako .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Bohužiaľ tiež neviem o žiadnom strešnom nosiči pre Roomster - okrem základného z výroby (hagusy) a priečnikov na ne. Obávam sa že nebudeš mať inú možnosť, len nechať dorobiť hagusy v servise a na ne potom už ide dať hociaké priečniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petros7 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj, víte někdo jaký jsou rozměry originál příčníků nabízených v příslušenství pro Roomstera?? Máte někdo zkušenosti s vlastními příčníky - sem s nimi. Jakou šířku byste doporučili, aby moc nepřečnívaly? Našel jsem za zajímavou cenou příčníky od Neumanna, ale mají šířku 130 cm a to mi přijde moc! Když jsem to měřil přijde mi ideál šířka 120 a možná že by stačily i 115 cm. Na střeše chci vozit max. rakev, kola vozím uvnitř na origo držácích a je to skvělá věc - můžu jen doporučit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.s.k Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Ahoj, koupil jsem na FII origo základní střešní nosič, a ted se rozhoduju jaký mám koupit nosiče kol. Podle toho co jsem tu četl, jsou o něco širší než obvykle, tak bych potřeboval radu. Co jste si pořídili vy? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 my tam máme THULE FreeRide 530 a zatím spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.s.k Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 A máš ho tam přidělaný třmeny, a nebo pomocí T-adaptérů ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 27. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2009 pomocí těch třmenů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.s.k Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 (editace) Díky. Editováno: 28. Říjen 2009, autor: m.s.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluetango Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 (editace) nevim zda to sem patří (kdyztak sry).....ale pred tejdnem (na prazdniny) jsem si koupil stresni box na lyze, je to uplne stejne ten kterej prodava skodovka jako orig. příslušenství "THULE Pacifik 500" ...myslim, a akorat jsem ho koupil v jinym obchode..asi skoro za poloviční cenu ..nejak 5300.- ("Střešní nosiče BöHM"). A jsem naprosto spokojeny. Ahoj, taky o něm uvažuji. Když ho máš namontovaný, jdou naplno otevřít páté dveře? Díky. Editováno: 9. Srpen 2010, autor: bluetango Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 18. Březen 2011 Sdílet Vloženo 18. Březen 2011 Ahojte rozmyšlam o kúpe a dorapke zakladaného strešného nosiča NEUMANN Hagusy na FABIA II Combi, ako som sa docital tu tak niekdo vraví ze to neni problem namontovat tak sa chcem spýtat ci sa to da zvladnut alebo treba ist radšej do Skada servisu?? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 nikdo nic????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 No v podstatě na tom nic není. Vezmeš šablonu, označíš si 4 díry ve střeše, vyvrtáš malym vrtákem pak větším,,,,, Vezmeš frézu, upravíš tvar děr podle šablony aby do nich pasoval hagus, díry začistíš.... provedeš antikorozní ochranu ,,,, Přišroubuješ hagusy předepsaným momentem a je to J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarry2 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 (editace) Na svoji FII 2008 jsem koupil na Aukru originální základní střešní nosič. Při koupi jsem zjistil, že se jedná o typ LAS710001B, který je určen pouze pro vozy od KT 13/2010. Namontoval jsem ho a zdá se mi, že pasuje naprosto přesně. Chtěl bych vědět jaký je rozdíl mezi střešními nosiči LAS710001A (do KT 13/2010) a LAS710001B. Díky Edit: Novější typ je o 1,5 kg těžší, prý ten starý typ vibroval. Je tam snad přidaná výztuha, asi jen do předního. Zítra převážím, jestli jsou přední i zadní stejně těžké. Editováno: 4. Prosinec 2011, autor: Jarry2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twityi Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Ahoj, dá se na Fabii II hatchback namontovat podélný střešní nosič (hagusy)? A nevíte někdo kdo to dělá nejlepe v okoli ostravy a okolí? Nebo kde se dají sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motoracek Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Jakou zahrádku mi doporučíte? na kterou značku se dívat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malicek Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Já mám zahrádku od Thule, a jsem s ní spokojený, měl jsem Thule na všech autech zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robertovo12 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Já mám střešní nosiče Neumann, mrkněte se na jejich přímý eshop Neumax, mají tam super ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malicek Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 Díval jsem se, že tam mají super ceny, to já tu zahrádku kupoval daleko dráž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinsindler Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Dobry den... Muze se vas zeptat. Jdou hagusy s fabie II combi na roomstera?? Dekuji Nebo pokud jsou na fabii delsi,daji se zakratit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Neskratis, koncia sa oblukom s dierami na uchytenie. Podla tvari karoserie budu tiez rozdielne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 30. Březen 2019 Sdílet Vloženo 30. Březen 2019 (editace) Ahoj chtěl bych poradit. Chci si pořídit na střešní nosič příčné nosníky, ale nevím jaký rozměr patří na škoda Roomster. Naměřil jsem vzdálenost mezi hagusy cca 97 cm. Díky Editováno: 31. Březen 2019, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 120 cm. Mimochodem, na Bazoši seženeš jak různé jeté, tak i originál Škoda nové nerozbalené za podstatně lepší peníz. Stačí vyhledat "příčníky fabia ii"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 (editace) Díky za typ. Podívám se. Editováno: 1. Duben 2019, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.