murder Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 je super, co to je přesně za skupinu nebo tvůrce hudby, nebo i podobné kompilace občas si to pustím, ale jaksi netuším co mám přesně hledat. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 (editace) Ahoj, je to HARDSTYL. Zadej do vyhledávače hardstyle mp3 a můžeš sosat. Editováno: 8. Březen 2008, autor: jendam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Díkes občas potřebuju proplach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Ta cikorka dobře paří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 To je žluťák co jsem koukal na jejich videa tak to jsou snad číňani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Ta cikorka dobře paří. Hadry po strasim brachovi, co je ve Vietnamu na vojne a je snad z gumy? Tohle nemuzu poslouchat, mam z toho halucinace. Na drogach to chapu, ale taddoma u stolu...ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Vidíš fet jsem žádný v životě nezkusil (včetně jointa), kouřit jsem "přestal" v sedmnácti. Vzít za skleničku myslím, že dovedu, ale stane se, že půl roku si nedám ani pivsona. Přesto u kompu mám kvalitní repro a dnes jsem jel tohle asi desetkrát dokola a stáhl jsem si dnes nějakej výběr hardstyle asi hodinu a půl vkuse a kdybych nemusel odjet tak bych to dojel celý. Prostě dnes mi ten proplach sedl je mi skoro 35 manželce 28 a poslouchala se mnou jo a kluci 3 a 5 tady bláznili taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Vidíš fet jsem žádný v životě nezkusil (včetně jointa), kouřit jsem "přestal" v sedmnácti. Vzít za skleničku myslím, že dovedu, ale stane se, že půl roku si nedám ani pivsona. Přesto u kompu mám kvalitní repro a dnes jsem jel tohle asi desetkrát dokola a stáhl jsem si dnes nějakej výběr hardstyle asi hodinu a půl vkuse a kdybych nemusel odjet tak bych to dojel celý. Prostě dnes mi ten proplach sedl je mi skoro 35 manželce 28 a poslouchala se mnou jo a kluci 3 a 5 tady bláznili taky. Na veku nezalezi, i muzi maji sve dny... Me toto nesedi, sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Vidíš fet jsem žádný v životě nezkusil (včetně jointa), kouřit jsem "přestal" v sedmnácti. Vzít za skleničku myslím, že dovedu, ale stane se, že půl roku si nedám ani pivsona. Přesto u kompu mám kvalitní repro a dnes jsem jel tohle asi desetkrát dokola a stáhl jsem si dnes nějakej výběr hardstyle asi hodinu a půl vkuse a kdybych nemusel odjet tak bych to dojel celý. Prostě dnes mi ten proplach sedl je mi skoro 35 manželce 28 a poslouchala se mnou jo a kluci 3 a 5 tady bláznili taky. Jsem rád, že ti ta muzika sedla, i mě se to líbí, mám rád tuto muziku. Bohužel moje žena ne, takže reprodukce této muziky u nás je značně omezena. Jedinou možnost mám v našem auti, když jedu do práce a to je bomba. Mě je 34 a ještě se nechystám poslouchat dechovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Jsem rád, že ti ta muzika sedla, i mě se to líbí, mám rád tuto muziku. Bohužel moje žena ne, takže reprodukce této muziky u nás je značně omezena. Jedinou možnost mám v našem auti, když jedu do práce a to je bomba. Mě je 34 a ještě se nechystám poslouchat dechovky. To by bylo kur+a brzy, dechovky, ale jsou i jine styly hudby nez vrtacka, pracka, susicka, varna konvice a dalsi kuchynske i jine spotrebice :D (abych nekomu neurazil jeho styl hudby, pouze muj nahled na tuto odrudu hudby) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Davone v pohodě jen jsem chtěl napsat, že to není jen pro "smažky", že i vcelku normální chlap to dovede občas poslechnout, přesně tak si klidně poslechnu Kabáty, Metalicu, AcDc..... Prostě nezavrhuju žádný styl, ale je pravda že ujíždím spíš na ducárnách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.