Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kdo uz prezul? 163 členové hlasovali

1. 1. Kdo uz prezul?

• Mam uz letni.
      68
    • Chystam se prezout jeste do velikonoc.
      9
    • Mam jeste zimni.
      36
    • Prezuju az v dubnu.
      39
    • Prezuju do konce brezna.
      14
    • Neprezouvam.
      3

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

tak jsem včera přezul.....

Dezent V :palec2: měl jsem je minulé léto!

ještě musím dát origo středové krytky Škoda a bude to :palec2:

jasan, už týždeň..... ;)

Ste piloti voe :) . Vo velikonoce má prej sněžit. Jak řikám ještě se zimáky využijí ;)

Ste piloti voe :) . Vo velikonoce má prej sněžit. Jak řikám ještě se zimáky využijí ;)

já už nechci zimu já už nechci plecháče já chci sluníčko a suchej asfalt....... lol

já už nechci zimu já už nechci plecháče já chci sluníčko a suchej asfalt....... lol

Tak si jako já kup na zimu taky liťáky a moc ti to vadit nebude. ;)

• Autor

Do riti ..ted sem to taky poslouchl, ze by se mohlo jeste ochladit mozna i snezit, a to sem chtel do velikonoc prezout :/ no uvidim snad to nebude tak horke, teda studene :)

Upraveno od JasteR

U nas este dnes bola snehova burka , sypalo riadne. Vychod slovenska,okres Bardejov

Jeste radeji na plechácich ,nez se pak divat na jine potlucene plechy.

Objednával jsem je z www.pneunet.cz ve velikosti 195/65 R15 91H za 1515, Kč. Kupoval jsem tam i zimní Goodyear UG7 a spokojenost největší :palec2:

mame uplne stejny pribeh :)) Turanza jsou na aute od nedele. Na vode super!!! a dneska rano to klouzalo pekne, jel jsem pomalu tak to slo. ;)

já jěště vyčkávám,bo čekám na new kola lol...ale doufám,že do 14 dní budu na letních... :)

Já už mám také přezuto,ale kdyby náhodou přituhlo a napad sníh tak mě odveze kolega do práce. Jezdíme na geometrie do jednoho pneu servisu, a borec už hlásil že přezuli 900letnich gum.

Tak já už taky přezuto na super léto .Neználekpost-2976-1205604799_thumb.jpg :)

Objednával jsem je z www.pneunet.cz ve velikosti 195/65 R15 91H za 1515, Kč. Kupoval jsem tam i zimní Goodyear UG7 a spokojenost největší :palec2:

Vdaka za este raz za tip. Pneunet vyzera na dobru firmu, len na stranke nemaju ziadne info o podmienkach dovozu do SK. Objednal som tu: http://www.pneu-servis.cz/index.php?PneuID=217§=111, doprava zdarma aj do SK. Na objednavku hned reagovali, mailom potvrdili predbezne termin - bud v pondelok, alebo v utorok - mate niekto skusenost s touto firmou?

hh tady celej den snezi :)

Tady taky obcas ted snezi - ted zase prestalo ale rano bylo bilo - nadhera - jeste ze mam zimaky :)

No a v ostrave cely den slunicko .Mraky byly ,ale jen sem tam. :p

Preju vsem nedockavcum vesele prezouvani :t

Ja prezuju az v dubnu jako kazdej rok

Upraveno od Planeta

aspon snad stihnu nasetrit na 17tky kola :) nechci tam zas davat letni 15tky :(

Takže já s přezouváním zatím taky počkám. Dneska u nás padal sníh tak nechci nic ryskovat.

Takže já s přezouváním zatím taky počkám. Dneska u nás padal sníh tak nechci nic ryskovat.

no ještě že sem nepřezul na leťáky, po ránu mě předbíhal zadek na mostě :)

Na letní??!! To ste se zbláznili,ne?Vždyť je teprv něco přes půl března pryč.A teploty zase tak vysoký nejsou.Dneska u nás opět napadlo několik čísel sněhu a už to po silnici lítalo,jak na bále!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.