Fída Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 ahoj všichni mam 1,2HTP a chtěl bych jej snížit ale rozhoduji se jestli o 3,5 cm nebo 5 cm prosím poradte, a taky jestli by se při těch 5 cm neměli řezat pístnice tlumičů nebo nějak upravovat tlumiče díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 ahoj všichni mam 1,2HTP a chtěl bych jej snížit ale rozhoduji se jestli o 3,5 cm nebo 5 cm prosím poradte, a taky jestli by se při těch 5 cm neměli řezat pístnice tlumičů nebo nějak upravovat tlumiče díky dej komplet podvozek,-5cm na origo tlumiče je prasárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 řezat pístnice? to se snad dělalo u stodvacítek ale rozhodně ne u Fabky Jak tě tohle může vůbec napadnout? Když už snížení víc jak 40mm, tak jedině komplet podvozek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 dej komplet podvozek,-5cm na origo tlumiče je prasárna ale prd -55 měl lewiis a mám i já a je to v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ale prd -55 měl lewiis a mám i já a je to v pohodě co to máš za značku těch pružin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ale prd -55 měl lewiis a mám i já a je to v pohodě no nevim,já měl předtím jen pružiny-35mm na origo tlumičích a není to ono komplet podvozek je o něčem jiném Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 no nevim,já měl předtím jen pružiny-35mm na origo tlumičích a není to ono komplet podvozek je o něčem jiném Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 no nevim,já měl předtím jen pružiny-35mm na origo tlumičích a není to ono komplet podvozek je o něčem jiném a cena taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 a cena taky to ano,ale vydrží ti nějakej pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Jinak nemáte někdo fotky kol s podložkama? Potřebuju vědět, jestli snesu 2cm a nebo jestli to už je moc. Mám ET41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Jinak nemáte někdo fotky kol s podložkama? Potřebuju vědět, jestli snesu 2cm a nebo jestli to už je moc. Mám ET41 určitě sneseš.. mrkni k najmisovi do tématu, má kola s ET 38 a na srazu v Olmiku zkoušel podložky 2 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 určitě sneseš.. mrkni k najmisovi do tématu, má kola s ET 38 a na srazu v Olmiku zkoušel podložky 2 cm dík, jdu na to. ET38 a 41 je skoro to samé, takže by to mohlo být optimální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 dík, jdu na to. ET38 a 41 je skoro to samé, takže by to mohlo být optimální rozdíl cca 3mm nehraje moc velkou roli hlavně si nezapomeň koupit dlouhý šrouby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 rozdíl cca 3mm nehraje moc velkou roli hlavně si nezapomeň koupit dlouhý šrouby Neboj, se šroubama už počítám, jen nevím, za kolik se dají sehnat delší bezpečnostní, i když jsou celkem zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ale prd -55 měl lewiis a mám i já a je to v pohodě ted trochu přeháníš....vím jak se to chová mě mám jen péra -35 a na příčnej nerovnostech je auto jak houpačka....včera sme s Dakiem jeli cca 12km jeho Fejby..má komplet podvozek a chování je uplně jiný...žádný houpání jak když posloucháš hip hop... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ted trochu přeháníš....vím jak se to chová mě mám jen péra -35 a na příčnej nerovnostech je auto jak houpačka....včera sme s Dakiem jeli cca 12km jeho Fejby..má komplet podvozek a chování je uplně jiný...žádný houpání jak když posloucháš hip hop... woe taky sis vyzkoušel potom jak jde zatlačit doraz tlumiče každopádně na snížení víc jak 40 mm bych už nešel jen do pružin!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Neboj, se šroubama už počítám, jen nevím, za kolik se dají sehnat delší bezpečnostní, i když jsou celkem zbytečný Cena pojišťovánů cca 999,- http://www.kola-srouby.cz/kategorie/index.php?id=24 M14 x 1,5 x XX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Cena pojišťovánů cca 999,- http://www.kola-srouby.cz/kategorie/index.php?id=24M14 x 1,5 x XX bohužel ta cena je mi známa, snad seženu levněji, i když za 3 litry si můžu rovnou koupit sadu, která si poradí se všemi bezp. šrouby:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 bohužel ta cena je mi známa, snad seženu levněji, i když za 3 litry si můžu rovnou koupit sadu, která si poradí se všemi bezp. šrouby:) nj, jenže když bych měl takto uvažovat, tak bych si nemohl nic koupit... ale dával jsem tam bezpečáky proto aby ty kola nemohl odmontovat kde jaký amatér... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 samoi komplet podvozek je lepší, votom žádná, ale prostě pérka se 55 dělaj, dávali sme je bobajzovy, auto se chová stejně jako na pérech 35, prostě se to chová stejně akorát je to níž, no a tlumiče prostě vydržej míň než s origo a prostě origo tlumič je nalazenej na jiný pérko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 díky všem tak pružiny už mam doma, jsou to -5 cm a vyšli na pár kaček od jedné německé firmy. Jinak podložky mam na zadku 1,5 cm a ET 35 pořád je mi to málo. Jinak všem moc dík sem si říkal že řezání pístnic je kravina nevim kde to zase ten prodejce v tuningu slyšel. Ale o top nic jinak já najedu 70 km měsíčně tak že je mi jedno kolik vydrží tlumiče. Původně byl podvozek ale zrušil sem jej. Velké peníze a já to nemam ani skoro na ježdění tak že zbytečné. Na ježdění mam civila jinak mooc díky super rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 vono jde taky oto jakou máš šířku ráfku jinak to stavíš ňákej šoukár jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 No jsem zvědavý jako ti to pásne na auto. Bude to jistě super. Já ale nežeň to moc do extremů. Jak to mám já ven je už až dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Sniž ho o 20cm...budeš z toho mít krtka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Fída: Co jsi teda nakonec koupil, resp. kde a cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.