danspring Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) Ahoj, mám takovej dotaz a nechci zákládat nové vlákno... Půjdou mi kotouče z Cupry tj. 345 na Supa?? Já bych řekl, že půjdou, tak jestli náhodou s tím někdo nemá nějakou zkušenost..Mám tam 288 na předcích (1.9 tdi) a vím, že se dají brzdy rozšířit v klidu na 312 (tj. brzdy. co mají 2.5 a 2.8 V6), takže by s tím neměl být problém?? Díky za info Dan Editováno: 20. Listopad 2012, autor: danspring Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Neznám kotouče z cupry. Nemají náhodou rozteč 5x100 ? Tvá záměna není ale jen o výměně kotoučů. Musíš vyměnit i náboj kola, kotouče, třmeny a nevím co ještě. Pak je otázka jestli se ti to vejde do kola a co s tím udělá ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopcemm Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 (editace) Ahoj všem,mam na Vás dotaz. Chci se zeptat jestli se někdo nesetkal s nečím podobným. Když dojíždim a jedu třeba tak 20km/hod a lehce sešlápnu brzdu a dobrzďuju do nuly,tak se auto začne lehce vlnit. Kotouče a desky jsem dal nové a dělá to furt. Editováno: 17. Prosinec 2012, autor: kopcemm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 pozor, stavalo sa to aj mne, nakoniec som prisiel na to, ze je to hrbolatou cestou, treba vyskusat na inej ceste, na inom mieste.... treba vyskusat aj vo vacsej rychlosti a uvidis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Zdravim panove výměna kotoučů z 288m na 312 co obnáší ? samozřejmě, že kotouč to je mi jasne třmeny taky je potřeba dat jine nebo to vyjde? Dělal už to někdo ? ¨Popřipadě poznam něco na mé 1,9 když dám tyto lepší brzdy co mají být na silnějším motoru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Cus staci jen vymenit drzaky trmenu, trmeny jsou stejne. Wladi ma na prodej za 3600 kotouce, desticky a drzaky trmenu. Pokud chces kontaktuj ho. Je to pekny, ale auto brzdi i tak dobre, takze je to vicemene zbytecnost. Ja jsem o tom premyslel, ale za tu cenu je to podle me zbytecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 (editace) Jj asi to taky kaslu ono tech par milimetrů nebude zas takovej rozdíl asi :-) Jinak pujdu asi do komplet brzd Brembo aspoň mužu pak poreferovat jak to sněma je :-) Jinak pánové pociťujete někdo taky takove menší problém jako já ? Po stání venku v těchdle mrazech první větší prošlápnutí je takové tupé brzdí ale není to ono jak to druhé už to druhé je luxus ale to první se mi zdá takové tupé.... Už se těším až bude trošilinku tepleji a já se vrhnu na výměnu těch brzd :-) Editováno: 26. Únor 2013, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Koupil jsem komplet brzdy bosch a něco tak strašnýho jsem ještě neměl. Při ostřejší jízdě vadnou tak, že jsem málem nedobrzdil kloboučníka. Máte zkušenosti s ATE nebo Zimmermanama (drážky, vrtaný)? Jaké desky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 mám ate destičky a ate kotouče a nemůžu si stěžovat Ovšem bez drážek či děr, žere to dost destičky. Ovšem co mě zarazilo, tak nekvalita bosch komponentů jak uvádíš.. Popravdě jsem ani netušil, že bosch dělá brzdy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 O zkušenostech s Zimmermanama je toho taky už dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Neoznačil bych Bosch jako nekvalitní, ty brzdy při normální jízdě brděj, nepískaj, nevlněj se, jen rychle vadnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Já mám komplet Zimmerman a první prošlápnutí mám taky vždy tupý.Ze začátku brzdili dobře ale ted mi přijde že i po delší jízdě na to musím víc šlápnout aby brzdily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 (editace) Dobrý den Superbaci Mám dotaz potřebuju kompletně vyměnit brzdy jak desky tak kotouče kolik si mám připravit ? Jsem nový majitel tak se ptám ? Nevyznám se v tom . Preferuju nakej zlatej střed poradíte mi ? A na kolik stojí tak práce díky . Jinak se jedná o S1 , 2002 a je to 2,5 114 kW . Editováno: 3. Březen 2013, autor: Drizzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Přední a zadní kotouče + desky (Brembo, ATE) cca 5 tisíc. Udělal bych u toho hned výměnu brzdové kapaliny a odvzdušňováků cca max 500,-Kč. Pak záleží na servisu kolik si vezme za práci. Práce je to i s pokecem, kávou a cigaretou max na 3 hodiny. Záleží na tobě co od toho chceš a jak kvalitně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Díky Žraloku ještě mám dotaz nefunguje mi ručka a mechanik říkal že to je něco posraneho jak sou zadní kola prý naka péra co se nevracej a řekl mi cenu 20 000 je to reálné i s práci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 To zmen okamzite servisaka. Sezen ND a vymen to jinde. Nevim, co by stalo na zadni naprave 20 tis. Popr. Kup nejkou napravu jetou. Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Za 20 tisíc máš novou celou nápravu. Na fotkách vidíš, jak je řešené lanko ruční brzdy a jeho uchycení na třmenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Já se v tom nevyznam ale říkal že na tom je nejdražší ta rucka že prý tam je něco kousle ale 20 mi přijde taky dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 (editace) Maximálně bude v háji ten mechanismus na třmenu ale nevěřil bych, že na obou. V tom případě bych si sehnal třmeny na vrakovišti a udělal si repas tak jak jsem to udělal u sebe na pašíkovi. Rozebral, nechal opískovat, dal novou manžetu, těsnění, odvzdušňovák a zase složil. Editováno: 4. Březen 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 A to vyjde na kolik ? + ty brzdy jak si psal cca ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Cenu za brzdy jsem psal už dřív. Zadní třmen z vrakoviště max 1 tisíc, sadu na repas třmenu 200,-Kč. To vše 2x. Opískování, to nevím za kolik ti to kdo udělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 A znate někdo dobrého mechanika Praha nebo okolí Prahy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 žralok, humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Vo.e !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Ahojte, som dnes prisiel na to ze 312 kotuce od 6/2005 su ine. Lisia sa vyskou kym predface ma rozmery: průměr v mm 312 mm sila brzdoveho kotouce v mm 25 mm výška ( v mm ) 46,5 mm facelift ma: průměr v mm 312 mm sila brzdoveho kotouce v mm 25 mm výška ( v mm ) 49,9 mm cize sa odlisuje len vo vyske a je totozny z Passatom 3C. V com su este brzdy ine? iny strmen alebo nieco podobne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.