Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau.Právě jsem dokončil výměnu dvojhmoty za jedohmotu Valeo a pedál zabírá až od půlky.Dřív mě brala nahoře a teď jde ta první půlka uplně naprázdno.Párkrát jsem to odvzdušnil a je to stejné.Projet to zatím nemůžu protože je to pořád zvedlé-bo mám venku tlumiče-čekám na ložiska-jsou na poště.Má někdo zkušenost s Valeo? Jestli jsem tam něco :prc:,tak mě :prc: Díky.

Upraveno od ritchie

Čau.Právě jsem dokončil výměnu dvojhmoty za jedohmotu Valeo a pedál zabírá až od půlky.Dřív mě brala nahoře a teď jde ta první půlka uplně naprázdno.Párkrát jsem to odvzdušnil a je to stejné.Projet to zatím nemůžu protože je to pořád zvedlé-bo mám venku tlumiče-čekám na ložiska-jsou na poště.Má někdo zkušenost s Valeo? Jestli jsem tam něco :prc:,tak mě :prc: Díky.

Že nová spojka zabírá níž je běžná věc.

Otázka, co je u tebe první půlka :)

• Autor

Myslet jsem první půlku chodu pedálu-horní .Teď jsem to byl ještě prošlápnout a je to spíš tak 30/70.Jako že asi celá dráha pedálu je jako 100% a z toho 30% je prázdný chod a 70% vystavuje.Líp to nedokážu vysvětlit.Snad se to po projetí upraví nebo sedne-doufám.

A co takhle, ze si spojka jeste sedne !!!! To tak vetsinou je ;)

taky jsem měnil za jednohmotu a jak píše Fun spojka se ještě usadí a samoodvzdušní a bude to v poho.... :palec2:

• Autor

Tak jsem dnes ujel prvních pár kilometrů s novou spojkou a opravdu pedál je už vejš než po montáži. Dokonce se i zlepšilo řazení a zmizelo třepání při dojezdu.Ta dvouhmota už měla dost.

zkontroluj si ještě kolik máš v nádobce brzdové kapaliny, může dojít k přetečení nádobky během ovzdušňování a usazování lamely a celého spojkového setu, :)

Na kolik Tě to vyšlo???

• Autor

Jo,mrknu na to Pepino dík.

Stálo to 9 600 vč. poštovného od Seba+vlastní práce a orvané ruce(a bolení za krkem od ležení pod autem).Ta převodovka je na jednoho docela těžká.Ale výsledek a ten pocit stojí za to.Vždyť já to dělám vlastně docela rád...

Proč se mění dvouhmota za jednohmotu? V čem je lepší?

Proč se mění dvouhmota za jednohmotu? V čem je lepší?

Nemá se na ni co pokazit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.