f.andrys Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Dneska jsem se byl projet , skončil jsem u Přerova a viděl jsem tam letáky na akci Moto show. Byl tam někdo, dalo by se tam někde zaparkovat naše auta, tak aby jsme v klidu pokecali a zároveň se třeba mohli jít mrknout na ty motorky? Co vy na to? Tak to nevím jak to tam je když tam jsou motorky.. já tam byl jen na tuning sraz.a většinou je to dost narvaný takže bysme museli být až někde na konci, a nevím jestli bysme se vešli všichni vede sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) A ten areál je volně přístupný kdykoli? Nebo by se to dalo zaříďit? Editováno: 14. Duben 2008, autor: Garrett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 A ten areál je volně přístustupný kdykoli? Jooo:?? tak nevim tuu vubec netuším zkusím se poptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 servus chalani. Já bych mohl koncem srpna . To vždycky zevluju po zlíně a okolí když je ta vaše nááááádherná Barum Rally. Co vy na to. Kempík, pivko a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesTDI Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 jasná páka - až mne někdo ve zlíně potkáte - zablikat a zatroubit - a účast na srazu - to je jasné - i kdyby bylo po prdel sněhu nebo po prahy záplavy - my jsme tady zvyklí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pipan Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Dneska jsem se byl projet , skončil jsem u Přerova a viděl jsem tam letáky na akci Moto show. Byl tam někdo, dalo by se tam někde zaparkovat naše auta, tak aby jsme v klidu pokecali a zároveň se třeba mohli jít mrknout na ty motorky? Co vy na to? Jsem pro jezdím motokros a mám Embéčko(Superba), takže bych spojil dvě věci najednou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 A ten areál je volně přístupný kdykoli? Nebo by se to dalo zaříďit? Areál je volně přístupný a kdykoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Jo jo taky mi bylo potvrzeno ze je volně přístupný, tak co už se vybral nějakej termín.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 TAk co chlapi?? kdy se sejdeme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Nikomu se nahodit nějaký termín nechce, ale co takhle o víkendu 24 nebo 25 května? Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Nikomu se nahodit nějaký termín nechce, ale co takhle o víkendu 24 nebo 25 května? Co vy na to? Vždyť to je Škodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 jj a navíc Matura:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 jj a navíc Matura:( jj, absolovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 No jo, Skodahome Tak jinak, takže koncem června? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Jo já bych to dal taky nějak půlka června, nebo konec, ale v květnu vůbec a červenec už je pro většinu lidí nabytý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Jo a na kterým placu to chcete udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Možná bych taky dorazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Možná bych taky dorazil. Jo, jako obyčejně... jeli by jsme spolu. Ale klucani se ještě nevymáčknuli kdy!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 No tak dejme nějaký datum, anketu nebo cokoli, já osobně si myslým že ideál by byl v půlce června (14 nebo 21) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Termín by měl nahodit myslím hlavně zakladatel tohoto tématu, když už chtěl něco naplánovat, tak to měl udělat se vším všudy Ale jinak jsem pro 14.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 no to měl, ale je to potřeba trochu pourgovat když se to nehýbe. a taky by to chtelo nejakou show Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 tak jako zakladatel tohoto fora tedy udávám termíny: 14-15.6, zajistil bych nějakou bečku, kdo by chtěl tak bychom kalili do neděle co vi na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 14-15.6 by to šlo, a kde to chcete spáchat., ten dotiháč ve sluškách.? nebo jinde.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 OTDI: Jakou show máš na mysli? ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 vojinrajen: to by šlo ... Ani to není moc z ruky a třeba se mi podaří konečně zlomit toho kamaráda Luga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.