Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Melo by vyjit i pocasi..BTW nikdy sem na Vasem srazu nebyl,jak to tak nejak probiha?Klasika,kecani o autech,posezeni,dobra nalada a podobne?Stale nevim zda pojedu v patek,ale spis asi v sobotu,sem v patek do 6 ti v praci a nez bych dojel z prace domu,nasledne pro auto,pak prez celou Prahu k vam tak je tak 9...takze spis az sobota nejak rano..

Vloženo
Melo by vyjit i pocasi..BTW nikdy sem na Vasem srazu nebyl,jak to tak nejak probiha?Klasika,kecani o autech,posezeni,dobra nalada a podobne?Stale nevim zda pojedu v patek,ale spis asi v sobotu,sem v patek do 6 ti v praci a nez bych dojel z prace domu,nasledne pro auto,pak prez celou Prahu k vam tak je tak 9...takze spis az sobota nejak rano..

v pátek jsou tam spíše skalní členové ;)

Vloženo

už se to blíží ;) bude-li vhodná konstelace všech vlivu a nevlivu mého vetroša, tak sobota dopo jsem tam :palec2:

vittoriijko: už chladíš to šáňo narcisu ? lol lol

Vloženo
už se to blíží ;) bude-li vhodná konstelace všech vlivu a nevlivu mého vetroša, tak sobota dopo jsem tam :palec2:

vittoriijko: už chladíš to šáňo narcisu ? lol lol

:doh:smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Vloženo (editace)

já na úklid kašlu, je to 4x4, tak bude od bahna až po střechu, ještě v pátek to vylepšim v jedný stavební jámě :D

Editováno: , autor: rolbař
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...