Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ted jsem se na jedny diskuzi docetl, ze clovek, kterej mel tdi octavii a kteremu svitila rezerva, omylem natankoval benzin.. to bylo v praze

prej ujel celou cestu praha - brno a az v brne se mu auto zacalo vyrazneji "sekat", tak musel do servisu .. myslite ze je to mozny? :))

Ted jsem se na jedny diskuzi docetl, ze clovek, kterej mel tdi octavii a kteremu svitila rezerva, omylem natankoval benzin.. to bylo v praze

prej ujel celou cestu praha - brno a az v brne se mu auto zacalo vyrazneji "sekat", tak musel do servisu .. myslite ze je to mozny? :))

Já myslím.. že to je blb :)

Možná požádal tchýni aby mu natankovala....

prej ujel celou cestu praha - brno a az v brne se mu auto zacalo vyrazneji "sekat", tak musel do servisu .. myslite ze je to mozny? :) )

hehe :)

Zumpa clen jop mytrix povedomej nick

• Autor

2JIRBE: :D

Bráchovi se to kdysi taky povedlo, natankoval speciál do TDI. Ujel ještě asi 25 km domů a ráno nenastartoval

Ale že by se na to dala ujet trasa Praha - Brno to se mi moc nezdá

Kdysi v předešlý práci takto jeden kolega načepoval do TDI benzín a ujel jen několik stovek metrů a zadřel čerpadlo. Ono bude záležet, kolik zůstalo v nádrži ještě nafty a kolik se dotankovávalo. Do nějakých 30% beznzínu v naftě by se u starého TDI nemělo stát vůbec nic, myslím, že i půl na půl by to bylo krátkodobě v pohodě.

Pokud by ale dal nějakých 50 litrů benzínu do 5 litrů nafty, což by odpovídalo natankování plné nádrže když svítla rezerva, tak by asi daleko neujel, určitě né 200 km. A taky by bylo divné, že by si toho nevšimnul, vždyť benzín v naftovým motoru je dokonalej tuning, to musel pálit pneumatiky při každým sešlápnutí plynu. :D

Hele, on nepsal kolik tam natankoval, třeba měl poslední stokorunu....a je to v poho

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.