69Blade Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Tlakový ventil? je jich vice druhu? nebo je jenom jeden?Takze nemusim se bat ze budu muset jet zpet doplnit klimu?JA mam moznost si pujcit jakýkoliv dil,takze to muzu zkusit. [ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Jo přesně tak, nic se znova plnit nemusí, je to za 2 minuty vyzkoušený, ventilů jsou v podstaě 2 druhy, ten novějeí ma trochu jinej tvar a trochu jinou konstrukci, je to ale jeden a ten samej systém. Když to nebude on tak holt asi zajet někam přeměřit tlaky. Jinak to vypadá cca. takhle http://obchod.autokelly.cz/detail.aspx?Pri...=XS%201J0959126 může být ale i trochu užší a vyšší číslo je 1J0959126 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Su dva rozne typy tych snimacov tlaku (nie je to ventil), na 1.6 AKL je taky, ktory posiela na vystup signal umerny tlaku v okruhu. Ina verzia je spinac (nizky/vysoky tlak). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pa.ta.new Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Jinak, me ty vetraky taky stridave spinaj a vypinaj kdyz pustim AUTO a stojim na miste, za jizdy nevim, ale chladi mi to, climatronic mi akorat hlasi 4FA nebo jak je nejaka ta klapka, ale chladi to, tak ji neresim ... Ahoj,mam Octavia 1.9TDI 81kW r.v.2002 a odešel mi snímač výstupní teploty výparníku kod výrobku je HE6PT005855-211.Nemáte s tím někdo zkušenosti??Nikdo mi zatím nedokázal pomoct.Jen vím,že je pod palubkou,ale nechce se mi sundávat celá palubka.Potřebuju vědět,jakou část palubky sundat,abych se dostal na ten snímač.Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
69Blade Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 cau. A jak víš že ti odešel snímač? Nebo co ti to dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
69Blade Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 ale jak se divam na tu stranku, tak je tady více snímačů. A kterej to je?? http://www.autodily-dnd.cz/skoda/octavia/c...ace-7--c189212/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipat Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 vrtule se maji rozbehnout hned kdyz pustim klimu? A co když se netočí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipat Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 A co když se netočí? Tak jsem to dneska napíchl na diagnostiku a detekovalo to jednu závadu: Vysokotlaký snímač klimatizace (G65). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Buď máš malý tlak v klimatizaci a nebo vadný snímač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lokaj Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 jak som menil na aute radio tak som dal von aj klimatronik a odpojil sa mi jeden kabel a neviem kam mam zapojit spat.Vsetky kable su tenke okrem jedneho co sa mi odpojil je hruby.Odvtedy jak mam odpojeni ten kabel sa mi nezopina elektromagneticka spojka pri zapinani klimi.vedel by mi niekdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 a vrtule se ti rozběhnou ? a tos měl upadlou tu spojku i před plněním ? zdravim, ja som si vsimol az teraz ze mi nejde klima, zapinam ju alebo pouzivam skor iba v lete. kupil som si oktavu na bezne behanie do prace a pod je to 1.9 tdi rv 1999, zijem v britanii takze je to britske auto. je tam AC klima takze ratam ze mi ju vag nenajde ak sa nemylim, este som nekontroloval ci sa tocia vrtule kedze som klimu zapinal za jazdy, len priebezne chcem v priebehu tyzdna skontrolovat ci sa chladia hadice prip skontrolovat snimace. na com si dat zalezat alebo co este skontrolovat, je mozne zistit tlak a existuje nejaka napln alebo sa to plni len v servisoch??? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 autoservis, nebo "klimaservis" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 autoservis, nebo "klimaservis" tak, zatial sa mi netoci lava vrtula (pri pohladu z hora) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 autoservis, nebo "klimaservis" hele, najdi si mé příspěvky, už jsem to popisoval několikrát...... Ale můj názor je ten, že bez změření tlaků poznáš leda tak ho*** howg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoseph Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 ok, dik. zatial stahujem etku a skontrolujem postupne, a ked sa mi podari najst vhodny servis tak to pojdem naplnit a skontrolovat tlaky a kompresor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukines Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 dobrý den, mám dotaz mám octavii 01 66kw 1.9TDi 2002. Při velkém teplu venku tj. na 28 C mi pri volnoběhu nefunguje klimatizace jakmile se ale rozjedu tak zapne a normalne funguje. Když zastavím tak chvilku jede a pak se zatřepe motor a je po klimě, zastaví se i ventilátory na chladiči. občas když startuji tak je citit kyselé aroma z ventilace. Když už ale nechladím klimu tak to funguje i když stojím. děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flowtec Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Zdravím, děje se mi to samé. Mám Octavii I, 2004, 1.9 TDI-PD 96kW. Když je větší vedro, klima zapíná jen když jedu. Když stojím, tak se cyklicky vypíná a zapíná. Někdy se ani nezapne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukines Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 (editace) ] Příští týden se mi vrátí mechanik s autorizovane servisu z dovolené tak budu chytřejší hned dám vědět na co přišel Editováno: 19. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flowtec Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 (editace) Já bych měl mít o víkendu k dispozici VASe, tak se snad taky něco dozvim :-) Editováno: 19. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flowtec Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 (editace) Tak VAS nic neukázal. Všechno bez chyby :-( Editováno: 19. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flowtec Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 (editace) Večer to ještě půjdu projet. Měnil jsem kabinovej filtr a servomotor přetlakové klapky V71 (ten co hejbe s klapkou pro vnitřní/vnější okruh). Dám vědět, i když se obávám, že se to tím nespraví :-) Editováno: 19. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukines Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 (editace) kabinový filtr mám už vyměněný a stale nic musím ještě týden počkat než se mi vrátí mech a snad to da do kupy. dám vědět Editováno: 19. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 A co jednotka dochlazování?Jestli klima nepíše odpojení spojky kompresoru z nějakýho důvodu,mohlo by to byt jednotkou dochlazování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emzetak Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Ahojky mě klima funguje parádně, ale když zmáčknu ECON tak mi de do kabiny smrad. Neví někdo čím to může být??? Díky za radu Vláďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike83 Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 (editace) Jednoznačně vyčistit klimu!!! Editováno: 19. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.