Červen 24, 200916 r Jinak uz mam nalitano neco pres 300km a zatim vse ok, akorat me vadi ty nepravidelne volnobezne otacky, sice se to krapek sklidnilo ale porad se motor pohupuje na volnobeh, a to jsem si myslel ze to prejde. Wigle ten samý projev byl na motoru fabky p.Staňka po čipu,taky říkal,že klapku čistili nedávno. Po znovu vyčištění a základním nastavení ventilů se to uklidnilo a motor šel úplně hladce.Na starší motor dej na ventily jen 1,5 otáčky od doteku.Já jsem spokojen maximálně,super rozjezdy a uplně jiný zátah a motor nevadne tak jako dřív.Já tam měl ten nejhorší sowt,tzv.dvacetivteřinový,tzn.že šlápneš na plyn a motor dvacet vteřin přemýšlí co že vlastně po něm chceš. Teď je to úplně o něčem jiném a až tam udělám trochu mechanických úprav a přibude tam ještě pár kobylek, bude to ňam. Upraveno Červen 24, 200916 r od KAMIKADZE
Červen 24, 200916 r Já mám na fábii 1.2 47 KW otáčky po chipu stabilní a úplně stejné jako před tím. Tak s tím nemůžu souhlasit.....volnoběžně ot.se zvýšily při zahřátém motoru(cca 90st) na 832rpm a drží jak přibité a hlavně,nerachotí převodovka!!!!!!!! a kolísání nebo houpání motoru na volnoběh je minulost ke snížení spotřeby také došlo,ale ještě přesně nevím kolik....před akcí jsem měl dlouhodobý průměr 6,1 a teď po 300km mám 5,7 a můj subjektivní pocit je že na to trochu víc šlapu tohle jsou hlavní důvody přoč jsem na akci jel a jsem spokojen ještě jednou díky Kamikadze za organizaci až budu mít K-Power půjdu ho prubnout a co naměřím pak hodím sem...jsem sám zvědav
Červen 24, 200916 r No ja tu klapu nebudu cistit furt do kola cistili jsme ji v patek. Pred chipem. Co budes delat za mechanicke upravy?
Červen 24, 200916 r Ahoj vespolek chipaři, rád bych se zeptal, co všechno za informace o vozidle žádá p. Janda, aby zaslal záručák? Díky za odpovědi.
Červen 25, 200916 r SPZ, stav km, obsah motoru, a adresu kam to ma zaslat. Kamikadze jak delas to zakl. Nastaveni ventilu, kdyz tam jsou hydro zdvihatka?
Červen 25, 200916 r Děláš to stejně jako klasické seřízení ventilů,jenže nepoužíváš spároměrky,ale na seřizovaném ventilu povolíš seřizovací šroubek úplně a pak si s ním najedeš na dotek vahadla s ventilem a pak otočíš šroubkem ještě o 1,5 až 2 otáčky a zakontruješ.Po zkušenostech doporučuji spíš těch 1,5 otáčky.A tohle ještě opakuješ 7x. a je hotovo. Jinak se ještě chystám vyměnit hlavu za mírně upravenou hlavu z 50kw Feldy,slícovat sací potrubí s kanály v hlavě a trochu ostřejší vačku.Samozřejmě pak půjdou hydroštely ven a příjdou tam normální nadzvedáky z feldy. Chtěl jsem to předělat na 15cti stovku,ale úprava by vyšla tak na 30000kč a na to kašlu. Upraveno Červen 25, 200916 r od KAMIKADZE
Červen 28, 200916 r No a neznicis ty hydrose, kdyz to takhle seridis? Ne,nezničíš.Takhle se to má seřizovat i podle DP.
Duben 6, 201015 r ChTěl bych trochu oživit tohle téma.. jestli by se nějak dalo zorganizovat druhé kolo hromadného tuningu někde v okolí Ostravy??
Duben 7, 201015 r No mohlo by jse zorganizovat něco podobnýho znovu brácha má 1,4 50kW a o proti té mojí čipované, je ta jeho zhnilá jak lenochod, tak možná že by do toho šel taky
Duben 7, 201015 r Paráda.. chctělo by to sehnat zase aspoň 10 lidí, ta cena je pak úplně někde jinde :-)
Duben 9, 201015 r termín stanovíme až bude dost zájemců.. cena pokud nás bude nad 10 by mohla být kolem 3000 Kč... Místo: nejspíše někde v Ostravě
Duben 10, 201015 r Takže kolik je už vážných zájemců? Pokud nebude cena větší jak 3000,- a v domluvený termín nebudu muset jít do práce tak se hlásím.
Duben 11, 201015 r Myslím jsi že na cenu 3tis. se nedostanete, protože pokud by vás bylo více jak deset tak p. Janda dává slevu v procentech na motor tak jsi musíte najít svůj typ a kolik to stojí já za svuj chip dával myslím nějakých 3500 stím že na jeho stránkách byla cena okolo 4500kč bez sání
Duben 11, 201015 r Ups, asi máš pravdu.. nějak jsem se nechal unést loňským tématem... zatím jsme všichni na ceně 5280 vč. DPH... takže na těch 3500 by se mohl dostat.. nevím, je to o domluvě... možná by stálo za to tam zavolat a třeba se přifařit k nějaké skupině která bude mít hromadný čip...
Duben 16, 201015 r Dneska jsem psal do firmy Bosch ve F-M a napsali mi cenu 3000+DPH.. pro jednotlivce.. myslím si, že by dali i hromadnou slevu.. Jenom bych rád třeba slyšel nějaké zkušenosti...
Květen 1, 201015 r Tak se pak stavte ke mne do Ceskeho Tesina na brzdu, at vidime kolik koniku pridali jinak kdyby byl zajem treba by se dalo i neco spachat a aspon mit i informace co to pridalo atd.. kdyz tak SZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.