wiglegummi Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 No kdyby ti p.janda rekl c o ma v planu stim delat tak jsi mohl usetrit cestu do MB ja tu doma totiz jednu jednotku z 50kW mam. No ale co hlavne ze to dobre dopadlo. Citovat
Dr. Zoidberg Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Do pekla, hlavně, že se to podařilo opravit a upravit Citovat
wiglegummi Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Doufam ze ti to udelal gratis, kdyz te tak dlouho zdrzel, jsi byl jeho nejdelsi chip Citovat
Cagman Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 gratis to nebylo .... a ja v tom jeste nejel on totiz Janda jel ke me a tesne pred Prerovem se mu rozsypala jeho prevodovka v pickupu tk jsme jeli dalsi fabii, kterou jsem i ridil zpet, mojim jel Janda a rano po x hodinach beze spanku jsem si uz do Brna netroufl takze auto je proad v Prerove .... Citovat
wiglegummi Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Takze jsi mel docela nabity den co? Citovat
xtrack Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Změř si to přes K-Power... A K-Power....je co? hádám že nějaký program.....neporadil by jsi kde ho sehnat???Díky! Jinak teda to byl asi Jandův nejdelší chip hlavně že se povedlo vše rozchodit a auto jezdí jak má vůbec jsem ti to nezáviděl Citovat
wiglegummi Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Ja jak jsem to videl tak jsem mel strach ho pustit ke svemu autu, vzdyt jsem sel na radu hned po nem. Citovat
Gaste Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Tak to je teda mazec, no ale hlavně ze jste to auto dali do hromady. To bych nečekal že se může něco takového stát. A ještě dík Kamikadzemu za organizaci. Citovat
Dr. Zoidberg Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Taky celkem zírám, uff, ještě, že nečipuju :-D Když po výměně ŘJ auto nechytalo, tak jsem měl taky strach, že zůstanu v Ově :-D Citovat
lipan-pan Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 zdravím přítomné též jsem držel palce Citovat
Cagman Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 jako docela pohoda ted uz jsem vzhuru nejakych cca 37 hodin v kuse ... takze asi prolezu sprchou a jdu se z toho vyspat ... vcera jsem o nekolik let zestarl ... Citovat
Dr. Zoidberg Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 Stálo to alepoň za to ??? Jinak v mojem tématku přibyla nabídka notebooků, jak jsme se bavili, každopádně teď toho moc není, ale dá se vybrat Citovat
wiglegummi Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 No tak mi p. Janda ten zarucak posle. Citovat
NNNTomas Vloženo 22. Červen 2009 Vloženo 22. Červen 2009 A K-Power....je co? hádám že nějaký program.....neporadil by jsi kde ho sehnat???Díky!Jinak teda to byl asi Jandův nejdelší chip hlavně že se povedlo vše rozchodit a auto jezdí jak má vůbec jsem ti to nezáviděl Ano program. Vagem udělej log 5 kanálu v blok. hodnotách, na trojku - třeba od 1500 ot. do omezovače, pak vyřad a nech auto zpomalit na stejnou rychlost, musíš si vybrat rovinku, vědět přesnou vhu auta, tlak vzduchu- to ti píše vag,okolní teplotu... pak to hodíš do K-Power a on to spočítá. Vyhodí ti graf s kW a Nm ) Na foru Dieselpoweru říkali, že to může být relativně přesný snad i +- 5%... když dodržíš ty podmínky. Napiš SZ s mailem, pošlu ti ho. Citovat
wiglegummi Vloženo 23. Červen 2009 Vloženo 23. Červen 2009 Musim to opravit logujou se kanali 005 a 006, rozjedes to a jak zaradis 3 zacnes logovat jak dosahnes omezovace tak vyhodis rychlost a pockas az auto spomali na 65km/h a stopnes log pak otevres k-power a nastavis hodnoty auta atd. A nechas nacist merene hodnoty, a je to. Ale delal to nekdo na starsich oktavach Citovat
NNNTomas Vloženo 23. Červen 2009 Vloženo 23. Červen 2009 Musim to opravit logujou se kanali 005 a 006, rozjedes to a jak zaradis 3 zacnes logovat jak dosahnes omezovace tak vyhodis rychlost a pockas az auto spomali na 65km/h a stopnes log pak otevres k-power a nastavis hodnoty auta atd. A nechas nacist merene hodnoty, a je to. Ale delal to nekdo na starsich oktavach Já myslím, že stačí i jen pátý kanál, otáčky i rychlost tam přece jsou, ne? A graf mi z toho vyšel... Já začal měření kolem cca 1500ot. abych měl ten graf "širší". Citovat
wiglegummi Vloženo 23. Červen 2009 Vloženo 23. Červen 2009 Me to v tom kpoweru pise 5 a 6 tak davam 5 a 6 ale asi to je jedno, proste dulezite jsou tyto 2hodnoty otacky motoru a rychlost. Citovat
NNNTomas Vloženo 23. Červen 2009 Vloženo 23. Červen 2009 Přesně... já to jentak zkoušel, jestli je v tom nějaký rozdíl... Ty jsi si zkoušel měřit výkon? Co ti vyšlo? Jde mi o to jestli se tomu dá "+-kolik" věřit... Citovat
wiglegummi Vloženo 23. Červen 2009 Vloženo 23. Červen 2009 Jinak uz mam nalitano neco pres 300km a zatim vse ok, akorat me vadi ty nepravidelne volnobezne otacky, sice se to krapek sklidnilo ale porad se motor pohupuje na volnobeh, a to jsem si myslel ze to prejde. Citovat
L@dis1 Vloženo 23. Červen 2009 Vloženo 23. Červen 2009 Jinak uz mam nalitano neco pres 300km a zatim vse ok, akorat me vadi ty nepravidelne volnobezne otacky, sice se to krapek sklidnilo ale porad se motor pohupuje na volnobeh, a to jsem si myslel ze to prejde. Já mám na fábii 1.2 47 KW otáčky po chipu stabilní a úplně stejné jako před tím. Citovat
vikino1 Vloženo 23. Červen 2009 Vloženo 23. Červen 2009 TO wiglegummi ale po pravde stojí to za tie prachy? Išiel by si do toho znova mať tu možnosť? Zaujíma ma to preto,že mám presne ten istý motor ako ty aj r.v. Citovat
Dr. Zoidberg Vloženo 23. Červen 2009 Vloženo 23. Červen 2009 Teoreticky by to stačit mělo :-) Citovat
wiglegummi Vloženo 23. Červen 2009 Vloženo 23. Červen 2009 Ja mel volnobeh pred chipem docela hodne neklidy a ted po vymene sani a po chipu se to trosku zklidnilo ale nestratilo. Jinak mit tu samu motorizaci nebo jeste neco slabsiho tak jdu do toho znovu urcite za ty prachy to stoji. Ono u meho motoru ktery ma neco kolem 130tis.km to je oziveni hlavne treba na 4 to jede i pri nizsich otackach a ty rozjezdy, no proste parada Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.