Září 9, 200816 r To máš teda blbý, ti nezávidím. ono většinou lidi spravují to čím by to mělo být a jen tak vlastně zkouší, ale když sem byl u Indyho i když s něčím jiným tak ten nešel přímo na to hlavní ale hledal od těch nejmenších pičovinek a souvislostí a nakonec zjistil závadu která nenapadla ani ve snu ani jednoho z 10 mechaniků u kterých sem byl a kteří mi už pomali chtěli měnit ani rači nepíšu co všechno, to by se sem ani nevlezlo.rázem sem na tom hodně ušetřil a byla to vcelku dá se říct banalita. Každopádně hodně štěstí při bádání
Září 9, 200816 r muzu vedet jakych par seriovych aut dava lepsi casy nez Dieslove specialy Polo a Lupo ? Tak ja ti poradim ... nejakej mercedes, bugatti, koenigsegg, ferrari ...
Září 10, 200816 r no nemuzes mit vsechno no ale .... Lambo murc - 13.32 MB SL 55 AMG - 13.38 Viper se teda trosku pochlapil a - 11.4 je jasny ze veyron nebo enzo by mohly pokorit ale kurna to jsou ceny astronomicky vyssi
Září 10, 200816 r Ja nerikam ze ne A pokud chces neco levnejsiho jen upraveneho na sprint tak treba : http://www.dragtimes.com/Ford-Mustang-Timeslip-16294.html Upraveno Září 10, 200816 r od MichalF
Září 28, 200816 r No i seriova RSka ma stovku za neco pres sedm vterin Koneckoncu i 1,2 HTP da stovku za NECO pres sedm vterin
Září 28, 200816 r Jo jak sem se pred 7 mi lety poprve svezl s nacipovanym AGU tak sem taky malem nas...l do sedacky jak sem byl z toho tahu odvareny. Dneska uz je to nuda, ani diesel skub uz me neuspokoji a ten je v urcite fazi mnohem silnejsi nez benzin turbo. Mel bych zase rok jezdit felinou abych si zacal vazit veci
Září 29, 200816 r Ja se sem tam svezu Favoritem co tu chudak skoro porad jen stoji a pak si vazim sveho zase o neco vice
Září 30, 200816 r O vikendu taky jezdim jen Favoritem ale to spis kvuli zavistivcum, kdyz vidi Favo, tak mam klid. Ale abych ho nejak nehanil, na dvojku da 90
Leden 31, 200916 r Autor http://www.novinky.cz/clanek/160161-oteplo...s-v-davosu.html to ze je globalni oteplovani sprosta fama,ale neznamena ze mi budete temi vasimi stribrnymi ochcavkami TDI zasmradovat okoli beztrestne !!!
Únor 1, 200916 r Autor TomasB nejaky darebak mi to chtel predelat na cmouda (spotreba oleje litr na sto) ,ale uz jsem to vychytal praskly pistni krouzek na 3 valci,prej vada materialu,nevim nevim,skoda v mych ocich hodne klesla,navic se to stalo i kamosovi na fabce co ma najeto 28 000 km
Únor 1, 200916 r Lepčí kdyz prasne pistni krouzek, nez guma.. To pak stoji mnohem vice! Az ted u tebe Skoda klesla? :D
Únor 2, 200916 r Autor jste taky radi , ze kdyz si vyjdu ven, nastartuju vuz,vystoupim a udelam tri kroky ,podivam se dolu a co vidim ???? nic,protoze nam co jezdime na kapalnou směs uhlovodíků (zejména alkanů, cykloalkanů, aromatických uhlovodíků a alkenů s 5 až 12 atomy uhlíku na molekulu) z vyfuku nic nejde smradosi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.