majko1978 Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Ahoj. Mam octaviu II s xenonovymio svetlometmi.Problem je v tom,ze ak chcem dat dialkove ,tak na pristrojovke sa mi rozsvieti kontrolka,ale dialkove na aute nejdu.Ak mam svetla vypnute a chcem dat svetelnu hukacku ,tak sa mi rozsvietia xenony. Dalej by mi niekto mohol vysvetlit funkciu "comming home".ak otvorim auto s dialkovym tak sa mi rozsvietia xenony,ale ked auto zatvorim ,tak sa xenony nerozsvietia./podla mna by to malo byt opacne/.Xenony som tam mal ako original. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 co zkusit manuál k autu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Ahoj.Mam octaviu II s xenonovymio svetlometmi.Problem je v tom,ze ak chcem dat dialkove ,tak na pristrojovke sa mi rozsvieti kontrolka,ale dialkove na aute nejdu.Ak mam svetla vypnute a chcem dat svetelnu hukacku ,tak sa mi rozsvietia xenony. Dalej by mi niekto mohol vysvetlit funkciu "comming home".ak otvorim auto s dialkovym tak sa mi rozsvietia xenony,ale ked auto zatvorim ,tak sa xenony nerozsvietia./podla mna by to malo byt opacne/.Xenony som tam mal ako original. Diky za rady. Je jak funkce comming home, tak leaving home - v podstatě obojí rozsvítí světla, comming home ti je nechá svítit, když zamkneš a odcházíš od auta, leaving home ti je zase zapne, když odemčeš auto a jdeš k němu. Obojí se dá nastavit přes menu přes maxidot (jinak je popis v manuálu). Ještě v tom hraje i roli, jak máš zapnutá světla - když je necháš třeba na "tunelu", tak to tyto funkce zapíná podle intenzity světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Co zkusit funkci hledat? Je to tak týden max. dva co se to tu řešilo. Jinak pokud Ti nejdou dálky, zkus pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko1978 Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Co zkusit funkci hledat? Je to tak týden max. dva co se to tu řešilo. Jinak pokud Ti nejdou dálky, zkus pojistku. Dakujem za radu./az tak blby nie som./ Problem je v tom,ze ak chcem dat dialkove ,tak na pristrojovke sa mi rozsvieti kontrolka dialkovych ,ale dialkove na aute nejdu.Ak mam svetla vypnute a chcem dat svetelnu hukacku ,tak sa mi rozsvietia xenony. poradte mi niekto co s tym mam robit,chalani v skodovke uz nemaju nervy.alebo aspon nejaky tip. ak spustime na VAG kontrolu elektriky,tak vsetko skontroluje okrem dialkovych./tie vynecha./Prosim Vas o nejaku radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 No nevím, ale nechápu tvoji odpověď..kdo jiný, než chalani ve škodovce bysi s tímhle měli vědět rady.. Prostě ať něco vymyslí, a když netuší, tak snad mají nad sebou fabriku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.