Publikováno Duben 14, 200817 r koukam po zime na zadni okno a nejak v tom lepidle vidim zarosenou cast,je to normalni ?? doted to tam nebylo,doufam ze neupadne. sotry za blbou fotku,ale skoro to neslo vyfotit.
Duben 14, 200817 r No tak ať koukám jak koukám, tak stejně netuším, která část auta to je. Fakt ne. A rád bych to věděl.
Duben 14, 200817 r Autor je to okno v patych dverich ,vlevo dole :-) je to vlastne pohled na ten cerny okraj skla pod kterym je sklo prilepeno ke kastli.. nejak se na auti zacinaj projevovat nejake neduhy :-(
Duben 14, 200817 r Neřeš to. Mě se to taky objevilo v tom samém místě (vlevo dole), a od té doby je to pořád stejné. Okno drží, dovnitř nezatéká. Může to tam být z výroby a ani jsem si toho nevšiml.
Duben 15, 200817 r Autor čím si to sakra fotil mobilom ? viem kde na aute to je, ale nič viac tam nevideť. tak si to zkus vyfotit zadno okno ....
Duben 15, 200817 r Autor JaKr: kdo umi umi :-) treba se to jednou taky naucim. alespon je videt ze ty tam ty pruhy nemas. Upraveno Duben 15, 200817 r od honzik
Duben 17, 200817 r a jedná se ti zřejmě o toto: jinak na prvních fotkách bylo zadní sklo krátké, toto je na dlouhé - má pod sklem těsnící gumu
Duben 17, 200817 r Autor JaKr: dik tak vidim ze je to normalni,mi se to tedy objevilo az po 4 letech proto se ptam kdy odpadne...
Květen 4, 200817 r No ak sa ti odlepuje, tak to prilep, teda ak je tam miesto pre pridanie vrstvy lepidla. Ja som to riesil na Octavie Combi, mal som odlepenu polovicu skla. Ak ti to pomoze pozri sem. Neviem ako to vyzera na Fabii. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31929
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.