Publikováno Duben 19, 200817 r Ahoj, mám oktu 01. Když se kolikrát když se uzamču v autě, centrál dělá obrovské rány při uzamčení na všech dveřích.... původně auto mělo po automatické zamykání ve 20ti km / hod a tak přemýšlím, jestli to není díky častému zamykání / odemykání vylágrovány... ale i tak by mě zajímalo jak to opravit !!! máte s tímto jevem zkušenosti ?? díkec.. A druhý dotaz, mám centrál v klíčku, který má však dosah tak cca 2 metry od auta... baterka je nová, ale musí se to nějak nastavit po výměně ? děkuji ...
Duben 19, 200817 r vylágrovaný ne,ale budeš mít eště hlasitý zámky, můžeš si koupit tichý a bude líp taky mě to štve,ale nece se mi invstovat
Duben 19, 200817 r jen doplním, že tiché mají zelený plast na jedné straně tělase serva to slysim poprve od ktereho roku se davali do octy?
Duben 20, 200817 r to slysim poprve od ktereho roku se davali do octy? nevím přesně, ale kolem roku 2002, MR03 je už má, al eje možné, že se začaly dávat i do doběhu MR02
Duben 20, 200817 r Jak moc sou tiche tyhle zamky? Da se to srovnat treba se Superbem nebo novou OII ?
Duben 20, 200817 r Autor aha, tak to joooo .... takze starej typ zamku, ale opravdu novy davat nebudu :-) jinak jak poladit ten dosah ??? pri vymene baterky se to musi nakonfigurovat nebo jak ??? ty 2 metry me vadi pekne ...
Duben 21, 200817 r Ties mi to celkom dost bucha. Co keby som tam naletoval niaky odpor? (to ma len napadlo nevyznam sa do elektriky)
Duben 21, 200817 r taky me stval dosah , tak jsem odpojil origos a i kvuli zabezpeceni koupil alarm s paegrem za sestku a ted to odemknes a zamknes do 1km, mazec no akorat musis pak davat bacha na decka at to neotevrou (signalizaci oteevreni - zavreni - vloupani mas na displey)
Duben 22, 200817 r taky me stval dosah , tak jsem odpojil origos a i kvuli zabezpeceni koupil alarm s paegrem za sestku a ted to odemknes a zamknes do 1km, mazec no akorat musis pak davat bacha na decka at to neotevrou (signalizaci oteevreni - zavreni - vloupani mas na displey) Hmmm 1km to bych snad ani nechtěl. Stačí mi bohatě těch cca 20m s origo.
Duben 22, 200817 r Jak moc sou tiche tyhle zamky? Da se to srovnat treba se Superbem nebo novou OII ? mám model 02 a sou dost hlučný, u fábky 04 to je to proti tomu tichounký jak ševel květin
Duben 25, 200817 r Zelený se začaly dávat v půlce 2002.... Nejlepší jsou údajně bílý, to je poslední model od roku 2004. Zelený prý rychle odcházejí.... Taky tam jdou zámky z fabie, ale musí se tam upravit nějaký odpory.
Duben 26, 200817 r Ahoj, mám oktu 01. Když se kolikrát když se uzamču v autě, centrál dělá obrovské rány při uzamčení na všech dveřích.... původně auto mělo po automatické zamykání ve 20ti km / hod a tak přemýšlím, jestli to není díky častému zamykání / odemykání vylágrovány... ale i tak by mě zajímalo jak to opravit !!! máte s tímto jevem zkušenosti ?? díkec..A druhý dotaz, mám centrál v klíčku, který má však dosah tak cca 2 metry od auta... baterka je nová, ale musí se to nějak nastavit po výměně ? děkuji ... Pokud jsi to předělával na třetí generaci tak bych věděk proč to tak mlátí. Neználek
Duben 26, 200817 r Sice sem nepredelaval, ale zajimalo by me procmlati se 3.generaci..?Sice to není z mé hlavy- poradil Váša , na konfordce na velké svorkovnici (mám dojem 23pinové) na pinu 5 je přivedeno + napajení (vodič bílo černý) je ho třeba odpojit. Neználek
Duben 27, 200817 r Sice to není z mé hlavy- poradil Váša , na konfordce na velké svorkovnici (mám dojem 23pinové) na pinu 5 je přivedeno + napajení (vodič bílo černý) je ho třeba odpojit. Neználek No pokud tam má staré zámky tak to bude stejně mlátit. Pomůže opravdu výměna za zelené zámky.
Duben 29, 200817 r Ahoj, mám oktu 01. Když se kolikrát když se uzamču v autě, centrál dělá obrovské rány při uzamčení na všech dveřích.... původně auto mělo po automatické zamykání ve 20ti km / hod a tak přemýšlím, jestli to není díky častému zamykání / odemykání vylágrovány... ale i tak by mě zajímalo jak to opravit !!! máte s tímto jevem zkušenosti ?? díkec..A druhý dotaz, mám centrál v klíčku, který má však dosah tak cca 2 metry od auta... baterka je nová, ale musí se to nějak nastavit po výměně ? děkuji ... Dálkáč se dá štelovat, je to v DP 47.4. Je to za popelníkem a za ovládáním topení. Popelník a ovládání topení musí ven a zatím je krabička toho dálkáče která má v sobě dirku (nápis "sens") a za ní potáček . na tenký šroubováček.
Duben 30, 200817 r Autor Dálkáč se dá štelovat, je to v DP 47.4. Je to za popelníkem a za ovládáním topení. Popelník a ovládání topení musí ven a zatím je krabička toho dálkáče která má v sobě dirku (nápis "sens") a za ní potáček . na tenký šroubováček. co to znamená DP 47.4. ???? jinak popelník kuchnu, ale co s climatronikem ???
Duben 30, 200817 r co to znamená DP 47.4. ???? jinak popelník kuchnu, ale co s climatronikem ??? co co s climatronikem?taky ho vytahni!!oddelas plastovou krytku na nem a pak je na 4rech sroubech ty odsroubujes a vyloupnes ho ven.hodne zdaru!"!!!a nezlom ho lol lol lol lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.