atomic Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Ahoj mám (stejně jako x z vás v zádu cedulku SUPERB 2,5TDI. Chtěl bch to oddělat, ale nevím jak je to tam přidělaný, abych to jenom nezkurvil!!! to 2,5 bych chtěl oddělat uplně a to superb bych chtěl na radu mého kamaráda předělat na UBER, je to jednoduchý a super!!! ;-) hlavně je to všechno z originálních písmenek, takže pohoda. Prý to viděl na Superbu v Praze a líbilo se mu to. Já to neviděl, ale líbi se mi to taky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomic Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Ps.: Taky bych se chtěl zeptat kde nastavit to aby se mi pod příspěvkem zobrazovaly ty udaje co si tam můžu napísat?! Vim, že je to trapný, ale nevim jak to tam nprat! Myslel jsem si, že to je přez to zdělení, ale nezobrazje se to stejně..... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Stitek sundas pomoci horkovzdusky mozna staci hooodne silnej fen a pak gumu v zelezarstvi nebo lestici kotouc co je na to specialni,tim sundas to zmoleni co ti tam zustane dcl blba prace.....ja to dal priborama na jidlo a mydlem..... Za druhe dej nahore moje nastaveni-osobni profil-uprava podpisu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomic Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 aha, tak to je dobrý.... díkys hele a čím to pak zase přilepit až písmenka přeházím, co mysliš?! Kdo ví kdo to na tim autě vlastně měl, ale je to super nápad!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Prodava ji se na to ty oboustrany lepici folie je to ho hromada na trhu....osvedcena 3M PS-nake foto Superba nemas ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomic Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 mám, to víš, že mám.... Nic moc, ale mohl bych vyskočit před barák a vyblejskout to :-D Tyj si z Pradubek? to neni tak daleko, ted jsem tam jel se znamim do Dukly pro novou fabku v kombajnu, ale fabka, no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomic Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 jo a nevíš o někom kdo má předělaný nazev ze SUPERB ---> UBER Přijde mi to super, akorád už to vidim jak by to fungovalo třeba na BMW 750i!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 oznacenie motorizacie som daval dole tak, ze som pod to dal kusok rybarskej snury, tu som potom tahal, cim sa to prakticky odrezalo... no a to lepidlo islo dolu technickym benzinom... zalezitost cca. 5 minut a k tomu UBER---> vazne si to teda neviem predstavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomic Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 oznacenie motorizacie som daval dole tak, ze som pod to dal kusok rybarskej snury, tu som potom tahal, cim sa to prakticky odrezalo... no a to lepidlo islo dolu technickym benzinom... zalezitost cca. 5 minuta k tomu UBER---> vazne si to teda neviem predstavit no ale vis jak to myslim, ne? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 no vim, ale to uz by som to radsej dal asi dolu cele... alebo tam nechal len SUP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Přijde mi to taky dětinský - buď normál nápis, nebo vše dolu, já jsem si nechal sundat motorizaci hned ve fabrice, takže jsem s tím neměl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Ja bych sundal i znak kdyby tam nezbyl ten dolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Ja bych sundal i znak kdyby tam nezbyl ten dolik ... hele ty se stydíš za značku auta, tak to by chtělo tedy koupit asi bavoráka !!!! Editováno: 22. Duben 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Nene tak jsem to vubec nemyslel,ale libi se mne clean styl! nezlob se bracha.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Nene tak jsem to vubec nemyslel,ale libi se mne clean styl! nezlob se bracha.... jojo..vše dolu...clean styl je jen kdyby po znáčku nezustaly 2dírky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 a ja rozmyslam nad tymi znakmi od MILOTECU, taka gravirovana sachovnica... ale bojim sa ze nasim ciernym "spoluobcanom" to bude podavat ruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 jojo..vše dolu...clean styl je jen kdyby po znáčku nezustaly 2dírky Presne tak ,proto tam mam i to Superb a je to...je to sice peknej detajl nic tam nemit,ale nikoho tim neoslnim.... Jeste ze se me nekdo zastal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 a ja rozmyslam nad tymi znakmi od MILOTECU, taka gravirovana sachovnica... ale bojim sa ze nasim ciernym "spoluobcanom" to bude podavat ruky... Sebri to ne,to je po reklamstine receno...ble...fuj !Na Superba se to nehodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 a ja myslim ze mne by mi to islo k autu jako celku... aj ku kolesam ale jak pisem... romski spoluobcania ma odradzaju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Tvuj Sup tvoje doplnky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 13. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2014 (editace) Nazdar Supové. Jsem Fabiatik ale chtěl bych se vás optat jestli někdo neladil svojeho Superba že mu ten zadní nápis sundal a ted se mu válí doma. Nebo jestli zakladatel tohoto vlákna neudělal jenom nápis SUP a zbytek písmenek mu zbyl. Měl bych zájem o písmeno E. Na svojí F2 sem udělal takovou změnu. Nejdříve sem si sehnal nápis z F1 a od jednoho brášky Octavisty jsem dostal písmenko O. Ale stále to neni ono. Ještě by pro větší efekt bylo dobrý změnit to poslední písmenko z A na E....... Zkusim ještě napsat archeologům od Felicií, tam bych taky moch uspět. Editováno: 13. Listopad 2014, autor: Mr.Pavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Skoda, pred mesicem jsem to vyhazoval co jsem odlepil z kufru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Chjo. Tak se najde třeba eště někdo jinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Najde se ten samej, taky to letělo do koše Škoda, mohlo to mít využití... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.