paul.digi Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Zdravim, mam Fabii MPI 50kW, vymenil jsem zimni pneu za letni. Letni pneu 195/50 R15, zimni ted nevim, ale byly uzsi a mely mensi plechy. Auto koupeno v zime, takze na tech letnich jsem jeste nejezdil, koupil jsem je od puvodniho majitele auta a disky jsou puvodni. Problem je v tom, ze pri dojezdu do krizovatky, auto tahne do strany. Vypozoroval jsem, ze nejvice pri nezarazene rychlosti a na tu stranu jak se naklani silnice a nebo je kriva a nebo jsou vyjete koleje. Kdyz dojizdim, tak volant se se mnou "pere" a musim ho silneji podrzet. Pokud ho pustim, tak se opravdu znatelne auto stoci do strany. Volant treba 90 stupnu. Nezda se mi, ze by to bylo normalni chovani. Na zimnich pneu (na uzsich) jsem nic nepocitoval. Pri rychlejsi jizde nejake vybocovani neni vubec znat a auto drzi pekne smer. Mohlo by se jednat o nejakej problem a nebo si toho jen moc vsimam? Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Pokud si měl ty letní už trochu ojeté tak musíš dát levé na levé a pravé na pravé, pokud je zaměníš je tohle výsledek, taky jsem to tak jednou měl na feldě, pak jsem je přehodil tak jak tam byli dříve a bylo po problému, přesně jak píšeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul.digi Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Pokud si měl ty letní už trochu ojeté tak musíš dát levé na levé a pravé na pravé, pokud je zaměníš je tohle výsledek, taky jsem to tak jednou měl na feldě, pak jsem je přehodil tak jak tam byli dříve a bylo po problému, přesně jak píšeš... jj, byly pul roku jete. Nebyly poznacene kam patri. Ale pokud guma nebyla sundavana a zachovam smer otaceni, tak levou na pravou nedam, max predni na zadni, nemylim se? Ale muzu vyzkouset predni a zadni prohodit, dik za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Pokud máš směrový dezén tak je pravá a levá jasná, potom zkus jak píšeš zaměnit zadní a přední, udělej jednu a projeď to, jestli se něco změní tak je to tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 A zkontroluj si silentbloky v ramenech přední nápravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul.digi Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 A zkontroluj si silentbloky v ramenech přední nápravy. Silentbloky jsou v poradku.Mel jsem to pred mesicem v servisu a nechal jsem si je zkontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balki76 Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 a letne pneu nema smerový dezen.tieto pneu su obojsmerne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul.digi Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 a letne pneu nema smerový dezen.tieto pneu su obojsmerne Nevim, kde jste na tom byl, ze jsou vsechny letni pneu obousmerne. mam tyto http://www.bestpneu.cz/pneu/4/barum-bravur...0-r15-82-v.html na boku je sipecka, ktera ukazuje smer otaceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Asi to bude blbá rada, ale máš kola všechny stejně nafoukaná? Takové podhuštěné kolo umí věci a nemusí být ani o moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul.digi Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Asi to bude blbá rada, ale máš kola všechny stejně nafoukaná? Takové podhuštěné kolo umí věci a nemusí být ani o moc. jj,to byla prvni vec co jsem kontroloval.Predek 2.3,Zadek 2.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Už si zkusil přehodit ty kola ? Mám vážně zkušenost že když je prohodíš tak to začne někam táhnout, proto se taky značí křídou když je přendaváš. to balki76: první příspěvek a hned taková hláška že letňáky jsou obosměrné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul.digi Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Už si zkusil přehodit ty kola ? Mám vážně zkušenost že když je prohodíš tak to začne někam táhnout, proto se taky značí křídou když je přendaváš. Jeste ne e, nebyl cas, ale o vikendu se k tomu snad dostanu a zkusim to. Dam pak urco vedet, jestli to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bangladezo Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 padlo tu něco o kontrole silenbloku,jak se dají v domácích podmínkách skontrolovat?Taky mě to táhne a uš nevím co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) bangladezo : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=34286 prispevok 259-270 Editováno: 10. Červen 2008, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.