Deny.Kr Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Včera si ode mě Bohuslav (nemýlím-li se) (Bohusw) kupoval prodávaný předmět, a jak to tak bývá, pustili jsme se do řeči..padlo pár nápadů a inspirací na jeho poměrně zdařenou Octavii, když se náhle zmínil o chromech oken - prý škodovka sama vyrábí samolepící chromy bočních oken na Octavii II (mě by konkrétně zajímalo combi) - nikdy jsem to neviděl, tak jestli má někdo nějaké zkušenosti, fotky, či ví, jak to sehnat, hodilo by se..na tuto Octavii určitě už nic přidávat nebudeme, ale na podzimní facelift v elegantních kombinacích by se to mohlo šiknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 hele Keny.Dr... tak mě někdy připadá, že jste cirkusácká rodina... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 25. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 hele Keny.Dr... tak mě někdy připadá, že jste cirkusácká rodina... :smich: co to zase kecáš, ty výrostku?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Nenuťte mě zas to OT mazat, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 (editace) Včera si ode mě Bohuslav (nemýlím-li se) (Bohusw) kupoval prodávaný předmět, a jak to tak bývá, pustili jsme se do řeči..padlo pár nápadů a inspirací na jeho poměrně zdařenou Octavii, když se náhle zmínil o chromech oken - prý škodovka sama vyrábí samolepící chromy bočních oken na Octavii II (mě by konkrétně zajímalo combi) - nikdy jsem to neviděl, tak jestli má někdo nějaké zkušenosti, fotky, či ví, jak to sehnat, hodilo by se..na tuto Octavii určitě už nic přidávat nebudeme, ale na podzimní facelift v elegantních kombinacích by se to mohlo šiknout Hej, ja som to videl v Rakúsku na O2 L&K, zdá sa mi že je to od MR08. Skús sa popýtať v škodovke Len neviem či to je origo škoda, lebo na stránkach to nikde nemôžem nájsť Editováno: 27. Duben 2008, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Hej, ja som to videl v Rakúsku na O2 L&K, zdá sa mi že je to od MR08. Skús sa popýtať v škodovkeLen neviem či to je origo škoda, lebo na stránkach to nikde nemôžem nájsť poradil mi, abych se zeptal Alessia..jenže je problém,že těch uživatelů alessio (alesio) je tady víc a nevím, o jakém je přesně řeč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 poradil mi, abych se zeptal Alessia..jenže je problém,že těch uživatelů alessio (alesio) je tady víc a nevím, o jakém je přesně řeč.. AlesioP možná tam jsou dve s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 zeptej se TADY, máš tam milion kontaktů.. a sorry za OT cirkusáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 nalepovací chromy na okno? jako na sklo? není to pokovení? který je mmch pěkně hnusný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 nalepovací chromy na okno? jako na sklo? není to pokovení? který je mmch pěkně hnusný Spíš chtěl říci kolem bočních oken. Jako mají třeba passaty. Takové orámování chromovou lištou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Spíš chtěl říci kolem bočních oken. Jako mají třeba passaty. Takové orámování chromovou lištou. jooo to bude ono Josko.. prostě chromované lišty, které lemují okna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Spíš chtěl říci kolem bočních oken. Jako mají třeba passaty. Takové orámování chromovou lištou. no jasněže jo!..co jste mysleli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 no jasněže jo!..co jste mysleli? psal jsem to pro luka. Ten to nějak nepochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 psal jsem to pro luka. Ten to nějak nepochopil... Luke to pochopil, akorát mu přišlo neuvěřitelný (stejně jako mě), že to chce někdo cpát na Oktu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 (editace) Luke to pochopil, akorát mu přišlo neuvěřitelný (stejně jako mě), že to chce někdo cpát na Oktu ! tak s tmavými slopky a skly by to mohlo být pěkné..ale nevím...na to je ještě čas - ptám se hlavně proto,že mě zajímá, co je na tom pravdy Editováno: 28. Duben 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Luke to pochopil, akorát mu přišlo neuvěřitelný (stejně jako mě), že to chce někdo cpát na Oktu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 ježišmarja, nalepovací chromy na okno jsem pochopil jako na sklo, takže pochromování, už to mi přišlo divný, ale jako lepit nějaký chromový pásky jako má pašík na oktávku, to potěš koště kolotočáři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 ježišmarja, nalepovací chromy na okno jsem pochopil jako na sklo, takže pochromování, už to mi přišlo divný, ale jako lepit nějaký chromový pásky jako má pašík na oktávku, to potěš koště kolotočáři nevím,no..bavili jsme se tak s Bohuslavem (který má prakticky totéž, co ty, jen v RS úpravě nárazníků) a ten to vlastně začal, že by se to tam na tu jeho OII hodilo a že se to dělá..tak si už dlouho říkám, že s černými sloupky to může být pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 (editace) Hovno se dela. Pokud si nekdy videl origo, tak na to musi byt specialni ryhy kam to zacvaknes! A na OII jsem nic takovyho nevidel... Editováno: 10. Květen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 ježišmarja, nalepovací chromy na okno jsem pochopil jako na sklo, takže pochromování, už to mi přišlo divný, ale jako lepit nějaký chromový pásky jako má pašík na oktávku, to potěš koště kolotočáři Tak nějak............ Už jsem to viděl nalepený na OII a vypadalo to naprosto tragicky ....úplně dokurvený auto.To si ten dotyčnej koupil ten chrom.pásek co se prodává v metráži a nalepil to kolem boč.oken. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Tak nějak............Už jsem to viděl nalepený na OII a vypadalo to naprosto tragicky ....úplně dokurvený auto.To si ten dotyčnej koupil ten chrom.pásek co se prodává v metráži a nalepil to kolem boč.oken. ... no právě proto se ptám na ten rádoby origo, neb ručně lepené - to je hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 10. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Hovno se dela. Pokud si nekdy videl origo, tak na to musi byt specialni ryhy kam to zacvaknes! A na OII jsem nic takovyho nevidel... ale né cvakací,ale lepící origo (prý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Už se rozmysli co vlastně chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 11. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Už se rozmysli co vlastně chceš co to zase plácáš?!..já za to nemůžu, že jsi nechápavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Cvakací,lepící.....prostě na OII toto zrovna vůbec nepatří a ani se to na ni nehodí......rám okna je celistvej s celými dveřmi a né jako u Passata,Superba. U OII s toto nedá ani vymyslet jinak než že to bude vypadat šíleně........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.