Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Včera si ode mě Bohuslav (nemýlím-li se) (Bohusw) kupoval prodávaný předmět, a jak to tak bývá, pustili jsme se do řeči..padlo pár nápadů a inspirací na jeho poměrně zdařenou Octavii, když se náhle zmínil o chromech oken - prý škodovka sama vyrábí samolepící chromy bočních oken na Octavii II (mě by konkrétně zajímalo combi) - nikdy jsem to neviděl, tak jestli má někdo nějaké zkušenosti, fotky, či ví, jak to sehnat, hodilo by se..na tuto Octavii určitě už nic přidávat nebudeme, ale na podzimní facelift v elegantních kombinacích by se to mohlo šiknout :)

hele Keny.Dr... tak mě někdy připadá, že jste cirkusácká rodina... :smich: :smich: :smich:

• Autor
hele Keny.Dr... tak mě někdy připadá, že jste cirkusácká rodina... :smich: :smich: :smich:

co to zase kecáš, ty výrostku?! :o:smich:

Nenuťte mě zas to OT mazat, hm?

Včera si ode mě Bohuslav (nemýlím-li se) (Bohusw) kupoval prodávaný předmět, a jak to tak bývá, pustili jsme se do řeči..padlo pár nápadů a inspirací na jeho poměrně zdařenou Octavii, když se náhle zmínil o chromech oken - prý škodovka sama vyrábí samolepící chromy bočních oken na Octavii II (mě by konkrétně zajímalo combi) - nikdy jsem to neviděl, tak jestli má někdo nějaké zkušenosti, fotky, či ví, jak to sehnat, hodilo by se..na tuto Octavii určitě už nic přidávat nebudeme, ale na podzimní facelift v elegantních kombinacích by se to mohlo šiknout :)

Hej, ja som to videl v Rakúsku na O2 L&K, zdá sa mi že je to od MR08. Skús sa popýtať v škodovke

Len neviem či to je origo škoda, lebo na stránkach to nikde nemôžem nájsť

Upraveno od 62454

• Autor
Hej, ja som to videl v Rakúsku na O2 L&K, zdá sa mi že je to od MR08. Skús sa popýtať v škodovke

Len neviem či to je origo škoda, lebo na stránkach to nikde nemôžem nájsť

poradil mi, abych se zeptal Alessia..jenže je problém,že těch uživatelů alessio (alesio) je tady víc a nevím, o jakém je přesně řeč..

poradil mi, abych se zeptal Alessia..jenže je problém,že těch uživatelů alessio (alesio) je tady víc a nevím, o jakém je přesně řeč..

AlesioP možná tam jsou dve s.

zeptej se TADY, máš tam milion kontaktů..

a sorry za OT cirkusáku :p

nalepovací chromy na okno? jako na sklo? není to pokovení? který je mmch pěkně hnusný

nalepovací chromy na okno? jako na sklo? není to pokovení? který je mmch pěkně hnusný

Spíš chtěl říci kolem bočních oken. Jako mají třeba passaty. Takové orámování chromovou lištou.

Spíš chtěl říci kolem bočních oken. Jako mají třeba passaty. Takové orámování chromovou lištou.

jooo to bude ono Josko.. :palec2: prostě chromované lišty, které lemují okna..

• Autor

no jasněže jo!..co jste mysleli?:D

no jasněže jo!..co jste mysleli?:D

psal jsem to pro luka. Ten to nějak nepochopil...

psal jsem to pro luka. Ten to nějak nepochopil...

Luke to pochopil, akorát mu přišlo neuvěřitelný (stejně jako mě), že to chce někdo cpát na Oktu ! :p

• Autor
Luke to pochopil, akorát mu přišlo neuvěřitelný (stejně jako mě), že to chce někdo cpát na Oktu ! :p

tak s tmavými slopky a skly by to mohlo být pěkné..ale nevím...na to je ještě čas - ptám se hlavně proto,že mě zajímá, co je na tom pravdy :p;)

Upraveno od Deny.Kr

:rolleyes:

ježišmarja, nalepovací chromy na okno jsem pochopil jako na sklo, takže pochromování, už to mi přišlo divný, ale jako lepit nějaký chromový pásky jako má pašík na oktávku, to potěš koště kolotočáři

• Autor
ježišmarja, nalepovací chromy na okno jsem pochopil jako na sklo, takže pochromování, už to mi přišlo divný, ale jako lepit nějaký chromový pásky jako má pašík na oktávku, to potěš koště kolotočáři

nevím,no..bavili jsme se tak s Bohuslavem (který má prakticky totéž, co ty, jen v RS úpravě nárazníků) a ten to vlastně začal, že by se to tam na tu jeho OII hodilo a že se to dělá..tak si už dlouho říkám, že s černými sloupky to může být pěkné

Hovno se dela. Pokud si nekdy videl origo, tak na to musi byt specialni ryhy kam to zacvaknes! A na OII jsem nic takovyho nevidel...

Upraveno od Doli

Tak nějak............

Už jsem to viděl nalepený na OII a vypadalo to naprosto tragicky :doh ....úplně dokurvený auto.To si ten dotyčnej koupil ten chrom.pásek co se prodává v metráži a nalepil to kolem boč.oken. ...

• Autor
Tak nějak............

Už jsem to viděl nalepený na OII a vypadalo to naprosto tragicky :doh ....úplně dokurvený auto.To si ten dotyčnej koupil ten chrom.pásek co se prodává v metráži a nalepil to kolem boč.oken. ...

no právě proto se ptám na ten rádoby origo, neb ručně lepené - to je hnus

• Autor
Hovno se dela. Pokud si nekdy videl origo, tak na to musi byt specialni ryhy kam to zacvaknes! A na OII jsem nic takovyho nevidel...

ale né cvakací,ale lepící origo (prý)

Už se rozmysli co vlastně chceš :doh

• Autor
Už se rozmysli co vlastně chceš :doh

co to zase plácáš?!..já za to nemůžu, že jsi nechápavý <_<

Cvakací,lepící.....prostě na OII toto zrovna vůbec nepatří a ani se to na ni nehodí......rám okna je celistvej s celými dveřmi a né jako u Passata,Superba.

U OII s toto nedá ani vymyslet jinak než že to bude vypadat šíleně........

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.