Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám Oct. 1,9 TDi 81 kW m.r. 1999, kupoval jsem ji jako jetou ( je z Německa).

V poslední době se mi asi tak 5-6x stalo, že při běžné jízdě najednou zhasl motor. Po zastavení, ale stačilo i jen vyřadit a klíčkem znovu nastartovat a jel zase normálně. Druhý problém je při startování. Většinou startuje bez problémů ale párkrát se mi stalo že motor točil jako blázen ale ne a ne chytnout. Po několika ( třeba 15 - 20) pokusech zase chytl jako nový a fungoval bez problémů. Nevím co by to mohlo být nemá někdo nějaký dobrý tip na odstranění těchto problémů?

Mám Oct. 1,9 TDi 81 kW m.r. 1999, kupoval jsem ji jako jetou ( je z Německa).

V poslední době se mi asi tak 5-6x stalo, že při běžné jízdě najednou zhasl motor. Po zastavení, ale stačilo i jen vyřadit a klíčkem znovu nastartovat a jel zase normálně. Druhý problém je při startování. Většinou startuje bez problémů ale párkrát se mi stalo že motor točil jako blázen ale ne a ne chytnout. Po několika ( třeba 15 - 20) pokusech zase chytl jako nový a fungoval bez problémů. Nevím co by to mohlo být nemá někdo nějaký dobrý tip na odstranění těchto problémů?

Co diagnostika?

• Autor
Co diagnostika?

Zatím jsem to nikam nedával

Zatím jsem to nikam nedával

Z toho pak budeš i chytřejší :palec2:

Zkusil bych rele 109.

co zkontrolovat vstřiky?diagnostika a tak.možna baterka a starter.....v teple to stejně nežhaví!

Upraveno od paul_tdi

• Autor
co zkontrolovat vstřiky?diagnostika a tak.možna baterka a starter.....v teple to stejně nežhaví!

Myslím, že baterka to nebude, motor při startu točí skvěle, ale nechytá. Stává se to ale skutečně jen občas, stejně jako to chcípání při jízdě. Prostě auto jede v pohodě 130-150 km/h a najednou spadnou rafičky zhasne motor, popř se rozbliká kontrolka mazání a pípá. Stačí třeba vyhodit rychlost a otočit klíčkem a nastartuje a jede dál jako by se nic nestalo.......

Myslím, že baterka to nebude, motor při startu točí skvěle, ale nechytá. Stává se to ale skutečně jen občas, stejně jako to chcípání při jízdě. Prostě auto jede v pohodě 130-150 km/h a najednou spadnou rafičky zhasne motor, popř se rozbliká kontrolka mazání a pípá. Stačí třeba vyhodit rychlost a otočit klíčkem a nastartuje a jede dál jako by se nic nestalo.......

jak řikam nech to nalogovat a uvidiš hned!!!zkus třeba Vašu ten s vagem umi maš to blizko,nebo zkus INDIHO a maš milionovou jistotu!

Když ti to nejde natočit rozsvítí se ti kontrolka žhavení?

• Autor

Rozsvítí a hned zhasne, toto se stává když je motor teplý.

Souhlasim s tim Rele, mel jsem stejny problem

• Autor

Dnes se mi zase stalo, že mi motor během jízdy zhasl. Při startování jsem se zaměřil na kontrolku žhavení a nerozsvítila se. Až po několika pokusech se na chviličku rozsvítila a zhasla a motor naskočil jako jindy. ¨

Kde bych to relé 109 našel ?

Upraveno od Pavel P

Dnes se mi zase stalo, že mi motor během jízdy zhasl. Při startování jsem se zaměřil na kontrolku žhavení a nerozsvítila se. Až po několika pokusech se na chviličku rozsvítila a zhasla a motor naskočil jako jindy. ¨

Kde bych to relé 109 našel ?

Sundas dolu ten plast pod volantem, asi pet sroubu a nahore uvidis Ruzna rele, tak hledej toto. rele vyndej, otevri a proletuj kontakty, udelal jsem to taky tak a bylo po problemu

• Autor
Sundas dolu ten plast pod volantem, asi pet sroubu a nahore uvidis Ruzna rele, tak hledej toto. rele vyndej, otevri a proletuj kontakty, udelal jsem to taky tak a bylo po problemu

To bude chtít asi nějakou mikropájku ne?

na co.vysuneš a zasuneš nové

To taky jde, ale ja jsem nechtel shanet jine, mikropajku jsem nepotreboval, normalne trafopajkou jsem to udelal

• Autor

Kolik asi stojí nové?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.