petrator Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Cus ,tak jsem se docetl ze skoda se bude vracet do WRC ,pry s novym SUPERBEM.Ma to byt prvni naftove WRC,a zajem pry projevil i SEBASTIAN LOEB,ale me to pride jako kravina,zvlast ted kdyz delaji tu S 2000 co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Cus ,tak jsem se docetl ze skoda se bude vracet do WRC ,pry s novym SUPERBEM.Ma to byt prvni naftove WRC,a zajem pry projevil i SEBASTIAN LOEB,ale me to pride jako kravina,zvlast ted kdyz delaji tu S 2000 co vy na to? Podle me 100% nesmysl ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 S křížkem po funuse, 1. dubna už bylo dávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Asi tak, přechází od WRC na S2000 kvůli nákladům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tak bude Superb S2000, no. Ale Loeb v tom podle mě nepojede, vyšlo mu jen pár sezón a už ze sebe dělá mistra světa... To bude někdo zkušenější, kdo má "potenciál" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) Že mu na takovou blbost skočíte,někde jinde psal že je fanda motosportu,ale fanda by fakt takovou belbost nenapsal.Protože fanda ví,že vozy WRC budou pomalu nahrazeny vozy S 2000 plus,kdy to plus znamená malé turbo a to formou kitu kdy bude možné přestavět současný vuz S2000,protože je třeba snížit náklady na vůz WRC,ktery pomuže navratu automobilek do MS. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44713&hl= Editováno: 29. Duben 2008, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tak si poradne precti ten clanek sam jsem tam psal ze je to kravina,tak jsem chtel vedet co vy na to ,ale kdyz si prectu takovou blbost tak to neznamena ze nejsem fanda motorsportu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Ja jsem si taky jisty ze je to volovina ,ale chtel jsem vedet co na to ostatni.Ale rallysport mne fakt zajima a nemyslim si ze kdyz si prectu takovou blbost ze jsem nejaky vul.Uz jenom to spojeni SUPERB a WRC je kravina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Tak si poradne precti ten clanek sam jsem tam psal ze je to kravina,tak jsem chtel vedet co vy na to ,ale kdyz si prectu takovou blbost tak to neznamena ze nejsem fanda motorsportu, Já to taky nemyslel nijak zle nebo urážlivě jenom to spíše vypadalo na opožděnej apríl,protože už octavka byla na WRC moc velká a těžká,a ta nafta v rally se taky neujala tak jako na okruhách takže nic ve zlém.Jako fandovy motosportu mužu doporučit stránky www.eWRC.cz což je momentálně jeden z nejlepších servrů o rally. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 jo na nějakým autoserveru to bylo 1. dubna:-) moc tomu fakt nevěř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 30. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 O tom eWRC vim je to asi fakt nejlepsi.A nijak jsem se neurazil jenom trochu nastartoval .Jinak nepojedete nekdo na KRUMLOV? ja jeste nevim lakaji mne akorat ty rallye legendy.Byl jsem na nich vloni na Bohemce a moc hezky,tak jeste nevim,nechce se mi jet zbytecne,mam to trochu z ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 No uz jen to, ze by jezdilo tak velke auto WRC ... to je jako kdyby tam audi posilalo A8 WRC, Citroen C5 WRC, Peugeot 607 WRC atd .. proste naprostej nesmysl ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 je to kravina, včera jsem se na to ptal, a když sem to řekl tak se mohli potrhat smíchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 je to kravina, včera jsem se na to ptal, a když sem to řekl tak se mohli potrhat smíchy. Kdo kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.