Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

komunikace je mysli K - line i CAN ... 

• 4 týdny později...

Doporučtě prosím diagnostiku pro Fabia 2 10/2010 1.2 TSI. Na čtení a mazání chyb. Zajímala by mě variantu na spojení s telefonem (android) a nebo notebookem (Win 10).

Dá se něco funkčního i se softwarem pořídit do 5000 Kč?

nejlevnější varianta pro tvůj požadavek "čtení mazání" + telefon je ELM327 verze 1,5 v ceně 125 Kč a aplikačka Torque zdrama ;)

Maly dodatok: Torque najde & vymaze iba vseobecne Obd chyby. Pre specificke koncernove treba pouzivat appky "Carista" alebo "VAG erase DTC all"

Nejlevnější budeš mít ELM327 na čtení/mazání chyb mobilem plus případně HEX CAN USB kabel na kódování/čtení/mazání chyb přes notebook. Pořešíš tím všechno a při současném kurzu USD je to dohromady necelých 550 Kč. :)

ELM327 a ODB ELEVEN se vejdou pod kryt pojistek, takže je můžeš mít v zásuvce trvale. Mimochodem, u toho ELM327 píší číňani v2.1, ale hlásí se jako 1.5, jak píše Malta:

Screenshot_2017-07-21-20-54-34.png

Upraveno od JayBee1

O vybere korektneho ELM327 je tu samostatna tema s referenciami na nakup.

Upraveno od sk0d@

KKL je na stará auta, ty potřebuješ HEX-CAN (který je samozřejmě dražší), píše se o tom i tady ve vlákně hned na několika stranách.

Mimochodem, z Číny má možnost nakupovat každý, kdo má účet v bance a Visa/MasterCard kartu s povoleným online placením. Když chceš zbytečně platit víc, překupníků, kteří na tobě rádi vydělají, jsou spousty. To sem ale nepatří.

Tak nakonec jsem objednal přeci jen z Číny. Díky za opravu JayBee1.

• 6 měsíců později...

Zdravím :) existuje klon kabelu, který mi na F2 2008 vyčte eepromku z budíků ? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jo ale vag-com ne... Musí být myslím vag-can 3.6

Mám comander 1.4 z číny pujde použít jen jiný soft?

Myslím že ne....

Takže comander 3.6 jo ? :)

A tím co máš to nejde??  Nevím jestli ta 3.6 půjde nikdy jsem nestahoval EEPROM..... Jenom jsem vycital pin...

Hele přepnu rozhraní na K vedení a dám identifikaci napíše mi to to připojeno pak to spadne celej program. Tak jsem rovnou šel vyčítat eepromku a nikde mi jí to nevyčetlo celou :/ takže asi ne :/

A ktory mysliš?

Mipal: Ano, bude stačit. Zvaž nákup rovnou z Číny, cena bude ani ne poloviční.

Upraveno od JayBee1

Objednáno na aliexpressu, díky za tip... hledal jsem jej a v češtině nebyl až dnes se mi to povedlo, takže za měsíc se bude testovat :) 

Uka? :p

• 1 měsíc později...

Tak kabel přišel a vypadá to, že je funkční. Chvíli jsem se s ním pohrál a nastavil si např. oné slavné pípnutí při zamykání :)

vymazal jsem si chybu v jednotce, i když se určitě objeví znova (katalyzátor)...

• 1 měsíc později...

Zdravím

kúpil som si kábel hex v2, bol ktomu sw vcds 17.8.1. a nenašiel som tam možnosť zresetovať inšpekčný interval. prosím viete poradiť?

vcds.thumb.jpg.db5e906a4135c458859ddee8b533a3a7.jpgP_20180520_131121_vHDR_Auto.thumb.jpg.951e997f97c8d692a4d8b8ca2f32fd8c.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.