profor Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Čerpadlo bez odezvy - čo to hlási? keď sa pripojuješ na servo? alebo si na adrese serva pripojený a ono hlási? chyba čidla natočení kol - tá istá otázka.. Schému nezoženieš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) Tak jsme to znovu vyzkoušeli a po načtení chyb v servu to napsalo: provoz serva nesmyslný signál, číslo 00566, 27-00 Pak, jelikož to bylo kdysi bourané je tam i uložen záznam o nehodě. Záznam o nehodě je uložen i v řídící jednotce motoru. Je možné, že mi nefunguje servo díky této uložené chybě (záznamu o nehodě)??? A třebas bylo servo čerpadlo v pořádku? Tato chyba nejde ani z jedné jednotky vymazat, jak na to??? Čidlo jsme vymontovali, prostříkli a zatím už to žádnou chybu nehlásí. ???? Editováno: 20. Květen 2008, autor: piloun1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak jsem vyzjistil že ty dva problémy spolu opravdu souvisí. Servo si načte nehodu z ř.j. aibegu a přestane makat. Takže musím začít u bagu. V první řadě sehnat starší bag spolujezdce a sehnat někoho z Vysočiny kdo dostane ten záznam o nehodě z ř.j. bagu. VAGem to vymazat nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Mam dotaz, znamemu jsem prodal nove KOYO cerpadlo serva, menili mu to v servisu na Fabii (pry vadne, prehrivalo se) a ted mu volali, ze to nove nefunguje - resp. neposiluje. Divne je, ze pres diagnostiku se hlasi a zadna chyba tam neni, ale volant jde proste ztuha - nemate nekdo nejaky napad nebo nesetkal jste se s tim nekdo? Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 A počuje že pracuje keď sa snaží točiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adrianka Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Zdravím mam fabii 1.2htp 40kw r.v2006 a při zatačení volantem a opetovnem puštení volantu se mi volant vrací skákavě do polohy rovně proste se nevraci zlůehka .Proto prosím nejakou radu co by stím mohlo bejt jestli to taky neni nejaky problem ktery tady řešíte.Dík za brzkou odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Do pr... mě už ta kontrolka svítí taky na vagu řekli sporadická chyba vynulovali to týden nic a dneska jsem projel kaluží a rozsvítila se ale přitom servo maká normálně. No začínám šetřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 muj osobní názor je že to tou vlchkostí není a ani tou vodou a kalužema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 (editace) Asi máš pravdu dneska jezdím od rána v dešti a nic, jen ráno když jsem vyjel tak se kontr.rozsvítila po vypnutí motoru a opětovném nastartování je to v pohodě. Editováno: 2. Červenec 2008, autor: Standis Pravidla fóra- bod č.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 (editace) já jsem jezdil celý den za deště a nic mi nesvítilo ani to neblblo, no prostě asi jak má náladu Editováno: 2. Červenec 2008, autor: Standis Pravidla fóra- bod č.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Nechám to osudu až to bude neůnosný tak to začnu řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quikshare Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Dnes jsem provedl výměnu již druhého čerpadla servořízení, čerpadla dodáva Intercars zastoupení TRW s cenou cca13500,-Kč a při vrácení špatného čerpadla vratná záloha z ceny cca 5800,-Kč, 2 roky záruka. Je to lepší cena jak u Škody 23000,-Kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Wiglegummi: tvoj príspevok som presunul do bazáru kam aj patrí http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=47436 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 (editace) O:K: a pardón myslel jsem když je to stránka o řízení že to tu můžu dát Editováno: 2. Červenec 2008, autor: Standis Pravidla fóra- bod č.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Zdravím, táák ještě jenou po vysušení senzoru natočení volantu, bylo chvilku pokoj, ale občas se chyba opakovala, bzučelo servo, nakonec jsem na základě vašich rad koupil nový senzor a vyměnil ho, vypadá to, že již je vše OK, ťuk ťuk tak snad to vydrží... patří Vám můj dík za rady... jen mi začíná opět hučet přední ložisko... já tu fábii miluju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Super, no ono ti hučalo aj predtym len si to koli hučiacemu servu nepočul lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Dobrej postřeh.. to bude nejspiš ono.. ale jako za rok a půl co tu fábku vlastním... tak už je to třetí výměna předního ložiska.. už si začínám zvykat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Chlapci, na MPi mi dosť nahlas skuvíňa servo pri točení volantom. Oleja je dosť, kontrolka nesvieti. Blíži sa jeho koniec, alebo čo to má byť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 no mě je servo taky slyšet.. mě to připadne normální.. pokud jeden jen když točíš volantem.. tak myslím ,že je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Na 16V je tiež servo počuť, samozrejme len keď sa točí volantom, ale na MPi je fakt o dosť hlasnejšie. Počuť to aj vo vnútri. Ale keď funguje, nič nesvieti, tak sa na to asi vys..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 ono závisí či máš koyo alebo trw a potom či je v tom obale a kludne to môže byť aj nejakou sériou pretože i frajerky som si nevšimol žiadne "divné" zvuky a ona ho má v tom obale čo sa aj tak rozpadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Já ho taky u mého stroje vůbec neslyším. Ale to bude možná proto, že mi ještě stále nefunguje :-))) Už začínám mít od volantu mozoly ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Obal som z neho už dávno olámal a je bez obalu min. rok, nakoľko to bolo nacucané vodou a nezdalo sa mi to vhodné Ono to ani nie sú divné zvuky, len počuť ten elektromotor ako sa spína, keď hýbeš volantom. Všetko funguje ako má, len trochu nahlas. Uvidíme, počkáme čo to urobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Tak to bude záhada čo to urobí jeden nikdy neví. Já ten obal ani nemusel škubat ono se ho stačilo jenom dotknout a bylo po něm se tak trochu rozsipal, jenom teďkom se chystám to něčím natřít aby to nerozežrala voda nebo sůl přes zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Já taky ten obal sundal, nebo spíš se rozpadl, tak jsem se nemusel ani moc snažit a zaručeně je servo slyšet uvnitř auta.. normálka... stačí dát víc nahlas rádio.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.