ladiktm Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 jo jedna se o fabii sdi rv 12/2000 mam najeto asi 280 000km cepy rizeni ani tlumice snad nikdy nikdo nemenil.. to by ale asi nemelo vliv ne? kapalinu jsem kontroloval, je v poradku:) já mám v autě předpokládám KOYO že? dle predpokladu tam mas TRW a jeho problemove snimace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 ten volant jsem presadil az potom co mi udelali v praze geometrii.. nechal jsem si ji udelat jen tak pro sichr a od ty doby mi auto tahlo na stranu jak prase, tak jsem to tak nejak vyresil volantem az se dostanu na diagnostiku tak si zjistim co mam za servo, pak presadim volant zkusim tu kalibraci snimace jak je to psany v prirucce a pripadne vymenu.. diky moc snad to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 jo můžete mi prosím někdo dát návod jak nastavit ten snímač řízení do základní polohy? mám jen abs žádný ESP nebo tak.. je to holátko, kdysiva jsem to někde viděl kroutilo se volantem tam a zpět rozjíždělo se pak se tam dokonce něco nastavovalo VAGem.. prosím pokud to někdo máte postněte mi to zde, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo233 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 nepíšem k téme ale ak pomožem predám senzor uhlu natáčania koyo kupíl som nový ale zbytočne nebolo to tým servo stále cuká ak by ste niekto mali záujem nepredávam ho za 100 eur ale 50 pretože dva su mii nanič v prípade zaujmu napíšte spravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mili11 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 tak bych mohl mit servo trw ale je to z F2 .. nevite neko jestli to bude pasovat?.. ve skoda-dilech rikal typek ze to asi nebude mluvit s ridici jednotkou... kdyby nekdo vedel kde splasit servo trw nekde v plzni... necht se ozve..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Mrkni na bazos, je jich tam celkem dost jsem koukal. Počkej nejsem si jistý, ale F2 už nemá elektrohydraulický posilovač ne? Vím, že v octáviích to tak je, ale jak u F2 nevím..to by pak moc asi nepasovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 F2 ma jiny hreben ( predevsim uchyceni senzoru ), pumpa stejna a system je to TRW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formis.ml Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 (editace) Ahoj, poslední dobou mě trápí řízení. Začala se ztrácet servokapalina. Vyměnil jsem řízení za nové= vyřešeno. Ale pořád to nevyřešilo druhý problém. Jedná se o to, že při přidání plynu auto začne táhnout buď doleva(volant nedržím) nebo doprava(volant držím rovně). Je to jakoby byl předek na ledu, prostě to plave. Podezřívám čidlo řízení(natočení volantu). Ale dneska proběhla diagnostika, ale žádná chyba nenalezena. Nenapadá vás co by to mohlo dělat? Jedná se o Fabii 1.9tdi rv 2000 Dík za rady E: vyreseno- chyba byla na 6 měsíců starém silentbloku na rameni. Byl KO Editováno: 22. Únor 2014, autor: formis.ml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Řízení z FII na FI dát lze, ale musí se vyměnit celý komplet TRW. Tzn. jak řízení, tak i čerpadlo se snímačem natočení. Sám to tak mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipik634 Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 no ja dneska vyzkousel sensor zapéct v troubě a taky to nepomohlo ... tak abych usetril pokus nekomu jinymu ... Jeste teda dotaz, je bezpecny jezdit s odpojenym sensorem nejakou delsi dobu? vite nekdo, jak funguje nouzovy rezim toho serva? k cemu je to cidlo natoceni vubec dobry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Da sa tak jazdiť len rychle potočenie volantu citiť tuhnute. To čidlo natočenia dava povel čerpadlu že ked potočiš volantom aby sa zrychlil motor čerpadla tym padom viac posiluje riadenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Já v nouzáku jezdim už asi rok Dá se to. Nepříjemný je to při parkování a když třeba blbneš na sněhu a potřebuješ rychle kontrovat. Naštěstí letos sníh vůbec nebyl, tak bylo po problému. Zanedlouho mě ale čeká STK, takže už budu muset to čerpadlo vyměnit. Mám ho nachystaný od podzimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr SDI Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 měl jsem podobný problém, vyřešeno v servise za zhruba 6 000,- bylo to nejake cidlo natoceni volantu, technici rikali, ze sem mel asi i docela stesti, protoze tahle zavada je dost nebezpecna, nevim jestli to tvrdili aby mě tolik nebolelo 6 litru... čus.To jsi dobrý blazen .To čidlo stojí kolem 2ky,a výměna pul hodky max. hodku.DOMA!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr SDI Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Je normální, když na místě zatočím, že už světla nesvítí tak jasně, čili je zvýšený odběr proudu. Signalizuje to blížící se závadu serva nebo čidla? Nebo je to fakt jen velký odběr proudu v tu chvíli? Je to normal.Dělam ty kočárky v kolbence a dělají to i nový auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 No je to tak moc nebezpečný, že s tim bezpečně už rok jezdim. I když teda nemám v řiti přímo čidlo ale asi vedení uvnitř čerpadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Pánové nechápu Vás. Jak není vadné přímo čerpadlo,tak je ta oprava v řádech stokorun. A nevěřím že jste všichni co takhle jezdíte soc. případi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr SDI Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 měl jsem podobný problém, vyřešeno v servise za zhruba 6 000,- bylo to nejake cidlo natoceni volantu, technici rikali, ze sem mel asi i docela stesti, protoze tahle zavada je dost nebezpecna, nevim jestli to tvrdili aby mě tolik nebolelo 6 litru... jinak v prondu v bolce to řízení seženete za luxusní cenu tak koukejte na prondo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipik634 Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 (editace) tusite jeste nekdo, proc by mi mohla pípat baterka i s odpojeným čidlem ? dela to jen pri vyjizdeni z garaze - male otacky motoru, toceni volantem . Nemuze to byt alternator ? Mohu pres diagnostiku zobrazit napětí v soustave pres ten "scope" , verze 3.0.4 Editováno: 26. Únor 2014, autor: hipik634 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Pánové nechápu Vás. Jak není vadné přímo čerpadlo,tak je ta oprava v řádech stokorun. A nevěřím že jste všichni co takhle jezdíte soc. případi. No nové čidlo ani repas na staré TRW tedy nestojí v řádech sto korun, ale v řádech tisíce. Nehledě na to, že repas je naprd. Smysl má jedině nové čidlo, které se mi ale nedaří sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Lancelot čti správně! psal jsem jak není vadné přímo čerpadlo. A jestli někdo vyloženě potřebuje nový díl a nestačí mu z vrakáče se zárukou,nebo od někoho,tak každého věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Lancelot: Nový čidlo ani neseženeš. Fabrika to dělá formou výměny a dává repasovaný díly. Neni se čeho bát. Mirek 835: Z vrakáče se zárukou? Tak na to bych se nespolíhal. Většinou prodávaj jak to leží a stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 No je se čeho bát, jeden repas už mám a je na hovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Odešlo ti čidlo hned znova? A nemůže bejt příčina jinde? Nebo si měl jen smůlu a další pokus by byl OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 To čidlo nefunguje tak jako to původní, světla už sice neblikají, ale čerpadlo v době, kdy by mělo být v klidu neustále cyklicky pracuje. Stejně tak vypadává i posilovací funkce - řízení zničeho nic ztuhne či změkne, po odpojení čidla se toto neděje. No budu muset zkusit další, protože kontrolka a hlavně, to že se s tím volantem musím občas poprat, což při couvání z vozíkem není nic moc, mě štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 No tak ti to běží asi v nouzáku jako mě. Píše ti to chybu snímače? Mě jo, zkoušel jsem dávat jinej a chyba nezmizela. Takže je jasný, že v čidle chyba nebude. Muj tip je schnilá elektronika uvnitř čerpadla, protože ty sice vyměníš čidlo s kabelem, ale jen do konektoru co je na čerpadle, dál nevíš jak to vypadá. Tam bude podle mě problém. Já už mám nachystaný jiný čerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.