Publikováno Květen 7, 200817 r Zdravím, dneska jsem si nechal aktivovat pípnutí při uzamčení a odemčení vozu. Musím říct, že mne to trochu zklamalo. Byl jsem zvyklý u Fabie, kde jsem měl jablotro'náckej alarm, že to bylo docela slušně slyšitelný. Ted¨u oktavie II je to spíš jen takový slabý akustický signál-sotva slyšitelný. Chtěl bych se zeptat, jestli to takhle má být nebo jestli by ten zvuk měl být silnější.
Květen 7, 200817 r Me to pipa jenom pri zamykani, ale je to slyset dobre.... dela to sirena od alarmu, jakoby houkne, ale strasne kratce, takze je to vlastne jenom pipnuti. Upraveno Červen 8, 200817 r od vorlajz nechápu, proč citujete předchozí příspěvek... furt dokola!!!
Květen 26, 200817 r A šlo by prozradit, kde a jak..a zda se to týká jen alarmu z výroby nebo i dodatečného z příslušenství?
Červen 8, 200817 r Tak to je příspěvek jak Brno A týká se to origo alarmu nebo i toho z ofiko příslušenství?
Červen 8, 200817 r Když mi to jenom bliká, tak z toho asik těžko dostanu nějakej zvuk že? A bude to asik varianta pro ten jinej alarm..? Nebo to snad Škoda v ŘJ vypíná a VAGem se to zapíná? Při koupi auta máti říkala že to nechce, čili je možnost že by to signalizovalo?
Prosinec 6, 201410 r Měl bych zde dotaz, pokud fábie nemá alarm, lze nakódovat zvuk při zamčení z klasické houkačky? Díky za případnou odpověď.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.