vlado777 Vloženo 17. Květen 2008 Vloženo 17. Květen 2008 Chcem Vas poprosit,poradte mi cim dat dole lepidlo,ktorym sa lepia spoilere atd....je cierne...dakujem Citovat
Pitris.K Vloženo 17. Květen 2008 Vloženo 17. Květen 2008 Chcem Vas poprosit,poradte mi cim dat dole lepidlo,ktorym sa lepia spoilere atd....je cierne...dakujem zkus ocet Citovat
Host Reso Vloženo 17. Květen 2008 Vloženo 17. Květen 2008 tak ked je to lepidlo na sklo tak nijak jedine vybrusenie a odznova lakovacka ..(ak je to na karoserii ) Citovat
Sinius Vloženo 19. Květen 2008 Vloženo 19. Květen 2008 ja mám problém v tom, že jsem sundal z 5.dveří nálepku prodejce (autotrend) a to lepidlo zustalo na dveřích a nevim jak to sundat, abych neporušl lak...technickym benzinem se bojim, abych nevydřel lak...porádíte nějakej fígl? Citovat
Lukynoo Vloženo 19. Květen 2008 Vloženo 19. Květen 2008 ja mám problém v tom, že jsem sundal z 5.dveří nálepku prodejce (autotrend) a to lepidlo zustalo na dveřích a nevim jak to sundat, abych neporušl lak...technickym benzinem se bojim, abych nevydřel lak...porádíte nějakej fígl? Smelo technickým benzínom, nič sa nestane. Už som tak dával dole kopec nálepiek. Potom aspoň to miesto umy a ja to ešťe pre istotu aj navoskujem, ale nie je to potrebné. Technický benzín ti nič s lakom neurobí. Citovat
amigo Vloženo 19. Květen 2008 Vloženo 19. Květen 2008 ja ked odstranujem nalepky zo skla tak najlahsi sposob odstranenia lepidla je voda s minimom saponatu napr jar a rozprasovacom nastriekat po minute ide skrabkou krasne dolu. skus Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.