Pawouk Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Svolávací akce - obesílají se zákaznící, aby se dostavili do servisu na provedení nějakého důležitého zásahu. Servisní akce - při jakkékoli návštěvě servisu provedou nějaký zásah, který jim vygeneruje systém po zadání auta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Nejspíš jen nahrátí nejnovější verze softu do ŘJ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Ekkar, jo cosi mě o te ŘJ říkal. Já se už lekl že zase něco, no každopádně to sem v úterý upřesním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Tak se nejednalo o new soft do ŘJ, ani nic v motoru, vzhledem ke kamarádovi o tom mluvit nesmím, něco napovím, v okolí motoru to je, nejmenovaný káblík se dotýkal čehosi železnýho a to prej nesmí být, fotku jsem viděl, výměna se provádí automaticky jakmile zákazník navštíví servis. V 17h si proto jedu, 3 letá servisní prohlídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) Nafoť to místo s tím inkriminovaným kablíkem a popisem situace-bude-li to možné a dej to sem, pro ty co už autorizovaný servis navštívit nehodlají pro jejich ceny Editováno: 18. Březen 2014, autor: dick 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Tak se nejednalo o new soft do ŘJ, ani nic v motoru, vzhledem ke kamarádovi o tom mluvit nesmím, něco napovím, v okolí motoru to je, nejmenovaný káblík se dotýkal čehosi železnýho a to prej nesmí být, fotku jsem viděl, výměna se provádí automaticky jakmile zákazník navštíví servis. V 17h si proto jedu, 3 letá servisní prohlídka. Ale jdi ty brepto, děláš jakoby šlo o státní tajemství a přitom je to běžná servisní akce. A ono se už o tom nejspíš píše ZDE. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Tak to prosím někdo popište nejlépe i s foto, to se jeví, že se to dá upravit i doma. Zatím mi ani není jasné, jestli se to bude týkat i předface pokud to neuvidím. Např. přichytit nějaký kablík co se někde opírá o něco o co nemá, nemůže být přeci problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Dick, myslím si, že to je záležitost jen některých aut po Face, protože já byl minulý týden na servise a žádnou takovou akci nedělali ani o žádné akci pro mé auto nevěděli, ptal jsem se.. Před Face budou už myslím si na takové závady vychytané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Pawouk, pokud mě kamoš řekne abych o tom nemluvil,(zvlášť ne zde) tak to respektuju. Fotku jsem viděl ale co to bylo nevim, možná kábel od ŘJ, musel se sundávat přední nárazník. Fakt bych chtěl pomoct ale nebudu shazovat kamaráda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Tak když to je takové tajemství, tak jsi tu snad o tom neměl raději ani psát....... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Tak o tom tedy příště ani nepiš Pitrsmane. Poudačky báby Futeř nemá smysl řešit ve specializovanám vlákně. To jo hodno tak sekce Hospoda. Na běžných servisních akcích není nic tajného, ba dokonce se vyznačují i v servisní knížce (některé určitě). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesounam Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Tak to mi hlav nebere, říct v sevisu někomu abych o tom nemluvil je trochu ulítlé a moc důvěry to ve mě nevzbuzuje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Já v tom spíš vidím snahu zamezit potencionálním "domáckým" opravám a přijít tak o kšefty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Hjm - chybí ti tam jedno slovíčko. Původce chce zamezit POCTIVÝM DOMÁCKÝM OPRAVÁM, aby nepřišel jak o tyhle, tak o následný (opravy oprav) kšefty....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Mě by spíš zajímalo, proč bych si to měl opravovat doma sám, když pokud je to auto, ve kterém je to špatně navedeno, zaizolováno a pod.. je na to servisní akce a opraví to servis zdarma .. Kdyby se to v servise platilo, neřeknu ani slovo, ale takto..? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 (editace) Já to myslel trochu jinak, aby byli donuceni ti, kteří do autorizáku jinak nejezdí, tam přijet, a nemohli si to nechat opravit "doma" jinde nebo v jiném servise A jak tam dojedou, tak si je tam už je trošku zmasírujou, nabídnou jiné služby a tak Editováno: 19. Březen 2014, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Pawouk: oki, příště nenapíšu vůbec nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 (editace) borci, trošku odbočím- při kolika km se doporučuje měnit olej v převodovce, popř. po jaké době?? máte s tím někdo zkušenosti? díky Editováno: 24. Březen 2014, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Kdysi jsem to hledal a našel jsem myslím nějaké doporučení 150 000 km/5 let. Jinak na jednom autě jsem měnil ve 135 000 km a 9 letech a mechanik říkal, že jak viděl, co z toho vyteklo, že už to bylo dobré vyměnit. Fabia má najeto 80 000 km a je stará 6 let, tam mám olej ještě původní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Taky nad tím přemejšlím, že bych nechal vyměnit náplň - Drobek má sice "na hrbu" jen asi 55-56 tisíc, ale protože už překročil hranic 6 let, má podle výrobců olejů jeho náplň v převodovce "nárok na výměnu". I když - ve favoritech, kde se českej motorista poprvé setkal s "celoživotní" náplní převodovky to 95% majitelů vzalo doslova a tak jsou mezi nima jsou i kusy starý víc než 20 let a s nájezdem v okolí 250 000km - a s původní neměněnou náplní převodovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) Kolega měnil na Fabii s najetejma 120tkm za 8 let a olej byl POHLEDOVĚ v pěkným stavu, skoro jak novej..samozřejmě jeho složení už asi tak dobrý nebylo..jinak na favoritech a feliciích byla předepsaná výměna po 4letech/60tkm co si tak vzpomínám Osobně budu taky měnit tak při nájezdu 100tkm, jestli to auto ještě budu mít..bohužel většina lidí na to opravdu ani nesáhne, to samý chladící kapalina..neznám snad nikoho, kdo by to měnil, protože je prý doživotní..to sice výrobce tvrdit může, ale já jí po 5ti letech vyměním taky i když je teď po 3 letech provozu pořád krásně čistá (to ostatně u přítelkyně auta z roku 2007 taky, ale chystám se jí udělat...teda aspoň to co půjde vypustit) Editováno: 25. Březen 2014, autor: pjdefort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Když mi mechanik říkal ať si u O1 při 180 tkm vyměním olej, že se mi bude lépe řadit, tak jsem přiblble usmíval a říkal si zase prachy. Pak jsem se musel uklonit, protože to řazení bylo opravdu úplně někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 ja som vymienal pri cca 185t km keď som dával vymienať dvojložisko v prevodovke a radenie bolo pred aj po bez problémov pekne tam išlo zaradiť každý jeden prevod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 já měnil olej společně při rozvodech ve 135.000km a teď se opět chystám to společně zopakovat....materiál je nakoupený jen se do toho obout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo_27 Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Zdravím Možno dotaz trošku mimo ale...Máme novú FII 1,4 16v, najazdené cca 500km....Aký benzín do toho je najlepšie tankovať? Prvú nádrž som zobral natural 95 - to je uvedené aj na viečku nádrže. S autom jazdí len manželka kratšie trasy a nie každý deň. Bude lepšie tankovať napríklad natural 98? A môžem už v zábehu? Návod k vozidlu to umožňuje ale úplne jasne to tam popísané nie je prečo áno alebo nie.... ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.