Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/ridici...e-jako-psi.html A pak si to běž s někym rozdat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/ridici...e-jako-psi.htmlA pak si to běž s někym rozdat... No to jsou pěkný blboni....taky někdy "vyteču" ale co si na druhym vezmu, teď budou mít běhání a starosti - dobře jim tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 To je neskutečny vid? Tam musela být pěkná bitka když ty dva to tak brutálně odskákali...na život a na smrt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Moc "neskutečný" to není, bohužel dnešní doba je taková jaká je a spousta lidí je raplů a dřív jedná než myslí ......ale mela to musela být pěkná a když si to tak vezmeš kvůli naprostý píč.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Kibi: a Ty pracuješ pro státní nebo pro městskou policii? Já jsem chodil na průmku s klukama z URNy a polovina z nich se na to vykašlala a odešla z Vaších řad.Co Ty? Jseš tam spokojený? Co máš na starosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Kibi: a Ty pracuješ pro státní nebo pro městskou policii? Já jsem chodil na průmku s klukama z URNy a polovina z nich se na to vykašlala a odešla z Vaších řad.Co Ty? Jseš tam spokojený? Co máš na starosti? Jsem u státních...nějáký čas na MOP v Praze a teď konečně doma na obvodu jako stálista (= dělám od A-do Z - takovej Ferda mravenec ) No celkově to jde u "firmy" od desíti k pěti, tak se není divit tomu že lidi odcházej, ale ten kdo je zasvěcenej a nebo alespoň sleduje výplody našeho nejvyššího, musí mu to být jasný. Mne práce baví a to je pro mne to nejhlavnější = dá se říct že s výhradama spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggiii Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 dnes 800 km převážně po dálnicích a 3x jsem viděl jak klucííí v "pašíkách" někoho změřili a už ho brali bokem... Mno asi končí sranda pánové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 To už je dávno prověřená skutečnost.Taky je potkávám často na hradecké dálnici a už to tak nějak beru automaticky.Malinko bych řekl že ty frajeři co jezdili dřiv přes 200 a vice se uklidnili a vědí že už jsou pod kontrolou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggiii Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 To už je dávno prověřená skutečnost.Taky je potkávám často na hradecké dálnici a už to tak nějak beru automaticky.Malinko bych řekl že ty frajeři co jezdili dřiv přes 200 a vice se uklidnili a vědí že už jsou pod kontrolou. Máš recht, zrovna Hradeckou jsme dnes jeli tam i zpět a žádný "střelec" se nekonal. Asi 5x to hlásili na Impulsu a většina lidí jela v klídečku 130-150 km/h. Prostě pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tohle je taky hustý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 He he motorkáři dostali srach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 To mi přijde dost dětinské.Nezdá se Vám to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Tak jsem byl v noci,při jízdě z práce,poprvé kontrolován policií v mojí octě.Všechno bylo v pohodě,i foukání proběhlo a když jsem už odjížděl,zeptal se mě policista,jestli vím,kdy se používají mlhová světla.Já na něho,že jsem mlhovkama nesvítil,on trval na tom,že jo.Chtěl jsem mu vysvětlit,že to tak mám z fabriky(corner),ale moc s ním řeč nebyla,šel stavět další auto.Tak jsem jel.Docela by mě zajímalo,jak jim to budu příště vysvětlovat,a jestli by to neměli znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 To snad ne!? A kde konkrétně jsou tak zkušeny ochránci zákona? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 co řikáte na toho borce jak ho dneska chytli hrál si na policajta se svojí OII, bylo to ve zprávách TV nova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Prave jsem to cetl zde: http://www.novinky.cz/krimi/163748-samozva...-policiste.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 "zkušený" ochránce v Kroměříži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Normální debil. IQ 15 a auto mu koupil fotr . A jeho argumenty byly opravdu úžasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 (editace) Sportovní Škoda Octavie RS se tvářila jako policejní vůz. To bych chtěl vidět, kde ta RSka je. Já tam teda vidím něco jinýho Editováno: 12. Březen 2009, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 přeci RS znak, tzn. že to "je" RSka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Njn, že já se nad tím vůbec pozastavuju...kór na novinkách, to je taková TV zn@va hadr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 co víš třeba dělal z RS neRS, a todle zapoměl odstrojit......... klucííí vždyť vy taky daváte na normály věci z RS tak proč by to nemohl vzít pozpátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 kluk je docela guma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 No ale zase na druhou stranu ukázal, jak jednoduchý je dneska ledasco zfalšovat a dosáhnout určitýho cíle. Kolik práce mu asi dalo vytisknou ten papír, co mu na něj zapsaly ty majáky?? ...to stejný dneska tolik moderní civilní provední policejních aut, ať jsou to passaty, nebo městský hůlky v roomsterech - tě může zastavovat prakticky každej jouda, co si koupí v tuningšopu modrej maják za dvě kila. Jestli by naopak neměly bejt ofiko policejní složky co nejspecifičtější, aby nebylo pochyb o autentičnosti. Jó, to jsou ty moderní technologie - samej informační systém, samý databáze v počítači, všechno přes pět ouřadů, když člověk potřebuje nějakou ptákárnu, tak aby si na to vzal dovolenou a pak si někdo koupí domácí tiskárnu, příjde s papírem a dostane na to pomalu povolení na tank Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tj.. ;;;;ted si vzpominam ze k ceske hre Arma: Amed Assault slo vyhrat demobilizovany tank T72 ..nedrsnejsi bylo na webu zpusob doruceni postou .. ale jestli to byl vtip nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.