Borg Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 (editace) hovada v kamionech se najdou uplně všude zrovna jsem byl služebně v SR a čekal bych že se tam budou chovat alespoň domácí kapku líp,ale vzápětí jsem byl velmi nemile vyveden z omylu ikdyž jako první mě na cestě namíchnul polskej kamion, tak dost často jsem se setkal zrovna s tím že zahraniční řidiči mi ještě ukazali že mám volno abych mohl bezpečně předjet - a jestli se nepletu tak i v ČR pomalu co nehoda na dálnici to je v ní nějakej kamion a co mi říkali zákazníci v SR že je to u vás taky hodně podobný - ale zpět k mýtu - normálně bych zavedl - pokud ten daný kamion toho přepravce způsobí nehodu tak samo že pokuta + místo bodů navýšení mýtného a pokud by se prokázalo že přepravce záměrně porušuje bezpečnost a nutí svoje zaměstnance k takovýmu jednání tak pořádná pokuta pro firmu, případně i zabavení kamionu atd. - samože takový sankce po celé evropě a ne jen jeden stát to by nemělo účinek - oni by si to pak hodně rychle rozmysleli druhá věc - radary a snaha je stavět - za to ani tak nemůžou sami řidiči, protože nepřiměřená rychlost nemá ten největší podíl na nehodovosti,ale je to umělý tlak a mediální bublina kterou nafukují novináři - kteří raději napíší o autu jedoucího na prázdné dálnici 200 jako o pirátovi silnic prchajícím před policejní hlídkou než o tom kam vlastně tečou peníze z mýtneho atd. jestli do výstavby takových kravin jako radarů na mýtných branách nebo vylepšování silnic Editováno: 5. Červenec 2008, autor: Borg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Tak brouzdám po netu a narazil jsem na tenhle článek Lžou nám lžou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Jo,jo...taky jsem to četl ale nechce se mi tomu věřit.Nevím co si o tom mám myslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Jo,jo...taky jsem to četl ale nechce se mi tomu věřit.Nevím co si o tom mám myslet. No mě to potvrzuje akorát to že novináři jsou prostě nelidský hovada bez zkrupulí, který akorát chtěj senzace, ale aby udělali taky něco užitečnýho to ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Jeste chvili budou vymyslet pi*oviny, az se nakonec lidi na*erou a zacne obcanska valka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Ahoj, dneska me chytli policajti v obci. Naměřili mi 95 km/h novým laserem pro prahu 16 s jeho odchylkou je to 92 km/h a to je porad o 40 km/h vic nez je povoleno. Zadnou pokutu jsem nedostal, jde to spravniho rizeni, ale "zavistivej" policajt mi hned rekl, ze kdyz mam dva vyfuky, tak mi to asi hodne jede, takze je ted ze mne chodec minimalne na pul roku. Ze ted to vsechno bude resit magistrat a prijde mi dopis. Prosim poradte, opravdu uz jsem o ridicak prisel? Nebo je jeste moznost, ze na magistratu i ty nejrychlejsi prestupky pusti a ridicak nechaji s hodne body? Diky, opravdu nevim, co ted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Ukaz na mape kde presne te chytli jestli te mam litovat kvuli policejni buzeraci nebo jestli mam byt rad ze prijdes o papiry a nebudes ohrozovat lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) Sorry,ale obaval bych se nejhorsiho! Mam znameho s podobnym prubehem! Ale jak pise Matthes mohl ses krotit! Editováno: 7. Červenec 2008, autor: Chossse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Tak to je mazec ale o 45 vice je docela dost.Můj názor je vysoká pokuta ale papíry by Ti neměli sebrat.Nesmiš udělat podobný přestupek po dobu jednoho roků.Řikám to správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 (editace) Takže tohle se řeší jen ve správním řízení a dostaneš pokutu 5-10tisíc. A máš 5bodů. A zákaz řízení ti dají od 6měsíců do 12měsíců. Nutno uložit. Takže bohužel si v prdeli. Body 5 pak budeš mít až ti za 6-12měsíců vrátí papíry. A budeš tak moc přijít o řidičák úplně pokud se vyboduješ. Editováno: 8. Červenec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Pokuta 5-10litrů+ náklady správního řízení.Řidičák ti zůstane.Odebírá se při spáchání 2x a víckrát v průběhu roku. Jinak souhlasím s klukama,že kilo ve městě je docela hustý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Mikl, pravdu má zabiak, protože je to překročení o 30 km a více v obci a ve správním řízení jde o papíry. Kdyby to měl pod 30 km, tak jde k přestupkový komisi a tam jde jen o body a pokutu. Takže MichalDvorakCZ buhožel máš smůlu, začni setřit na kolo, protože v obci kilo, to přijdeš na hodně dlouho o papíry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 taky se spis priklanim k tomu, ze by ti ridicak mel zustat ale tak pokuta bude asi kapanek vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tak teď v tom je bordel,tak zustane nebo ne ? jsem taky kapku v haji .... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Zde znění přestupku Porušení předpisů o provozu na pozemních komunikacích překročení nejvyšší dovolené rychlosti stanovené zákonem nebo dopravní značkou o 40 km/h a více v obci nebo o 50 km/h a více mimo obec Počet bodů 5 Pokuta ve správním řízení (Kč) 5000–10000 (Trest v trestním řízení) Zákaz činnosti (ZČ) 6 měsíců–1 rok Bloková pokuta (Kč) ---- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Jo,jo pravdu má Standis sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 no ty woe, to je docela mazec jet na 50ce 92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 zalezi kde:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Pro vsechny, co si mysli, ze jezdim jako blazen. Na mape je to ulice K Prehradam. Je to smereme na Strakonice. Vsude je 70 km/h a v jednom miste na 15 metru je snizena rychlost na 50 km/h. Podle mapky vsichni vidite, ze je to rovna, dlouho silnice s zadnyma krizovatka, takze si myslim, ze jsem provoz zase tak neohrozil. A dale diky vsem, jsem teda v pekny prd*li, jestli o nej prijdu. Hlavne vsechno dela auto, o kousek blize je podobne zpomaleni a tam me chytli asi pred rokem, pri podobne rychlosti, jen jsem jel ve straym Fiat Punto a pokuta byla 200 kč. Takže ja si proste koupim Skoda 120 a budu mit od tech zavistivejch deb*lnich policjatu klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) baurak:92 na 50 nezáleží kde i kdyby to byla rovina Editováno: 8. Červenec 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 baurak:92 na 50 nezáleží kde i kdyby to byla rovina Hlavne ze pani poslanci si jezdi 200km/h na dalnici bez majacku a nic se neresi, ja to prekrocim a uz asi nemam papiry. Celkem nespravedlivy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 baurak:92 na 50 nezáleží kde i kdyby to byla rovina ve meste urcite to je jasny, mimo mesto je nekde to omezeni rychlosti naprosto nepochopitelne a zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 baurak:92 na 50 nezáleží kde i kdyby to byla rovina A s tim nesouhlasim ... znam mista, kde je 50ka jen pro to aby mohli policajti buzerovat. Rovinka zadne domy zadne odbocky nic, jen dobre misto pro radar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Jo tam to znam, padesatka kvuli prechodu na autobusovou zastavku kde nekdo jde jednou za uherskej rok. Je to jejich vyhlasene misto Hold smula no Jinak na Strakonice bych jel radeji po Strakonicky Skodu 120 si nekupuj, ty taky casto stavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 No tak pokud tam je prechod, tak je tam 50ka celkem pochopitelna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.