P2M Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 kurwa, další akce se nezúčastňuju... taková VOSTUDA!!!!! Vypadá to na fajn akci, ale ty dvě videa, asi budu blinkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 to Tangerín: ještě, že jsem ujel domů a Vy, ještě, že se stihla opít.. ale neměl bych jí to za zlé, mladá holka, sbírá zkušenosti.. nic víc, nic míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Jinak ta podložka od Vorlajze super, cestou zpět celejch těch 160km držela na palubce dva mobily a hlavní je, že nepustila super, to rád slyším! nerad bych řešil nějaké reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Vypadá to na fajn akci, ale ty dvě videa, asi budu blinkat... proč? tak jsme si chtěli s Bobčou zatančit no... všechny holky zadaný a jedna vožralá, žejo ... ... tak co jsme měli dělat...??? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 ty woe, chudák Káťa P2M: čekal sem že dorazíš s Bobikem jako překvápko.. tak snad příště, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Holt převelikou chybu udělaly a škodu mají Ti, kteří se nezúčastnily a nedorazily !!! hold ja dorazil, zucastnil se, ale dlouho nepobyl Tak snad se to pocita i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 počítá počítá... ale přišels o tu skvělou pařbu... teda mě to skvělý připadalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Máro, to víš že se to počítá sem rád že ses přijel ukázat, ikdyž sem neměl moc času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) to video mi nejde stáhnout, furt mi to píše že stranku nelze otevřít.............. Tak se podívej do nastavení prohlížeče, musíš povolit protokoly SSL. Dakie: díky za pochvalu, jsem se snažil. Editováno: 11. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 vorlajz: podle vseho to byla skvela akce a nepripadalo to jenom tobe dakie: vsak jasne, mel si toho hodne na praci, pokecat jeste pokecame, ale hlavne ze sem te zase videl nazivo a dalsi cleny fora samozrejme taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 to Tangerín: ještě, že jsem ujel domů a Vy, ještě, že se stihla opít.. ale neměl bych jí to za zlé, mladá holka, sbírá zkušenosti.. nic víc, nic míň. Tak u mě ji odradilo to, že mám sebou Marky, pač po mně taky nějak podezřele koukala a když uviděla, že tam jsme ve dvou, šla za někým jiným Pro mě bylo vzácnější pokecat tam s ostatníma a prohlídnout si auta, než někoho od sebe odhánět. V září do školy a budu mít kolem sebe 50 ženskejch, takže ty mě vzácný zas až tak nejsou Tudíž tam Káťa mohla klidně zůstat až do rána Akorát asi Jou jou by z toho byl nešťastnej Spíš škoda, že jsem tebe nějak nezastihl, chtěl jsem popátrat a obkouknout co ty Ledky...ale bohužel Vorlajz mě je pak ukazoval u sebe a svítí to fakt luxusně Písni mi prosím SZ, na kolik by celkem vyšly u Fabie ledky do stropní lampičky, osvětlení zadní SPZ a jedna do kufru Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 ty woe, chudák Káťa P2M: čekal sem že dorazíš s Bobikem jako překvápko.. tak snad příště, co? Jsme se akorát v sobotu ve dvě odpo vrátili z dovolený a po noční akci z pátku na sobotu, kdy jsme šli spát ve 4:15 a v 7:15 vstávali na odjezd na letiště, bysme stejně asi moc výdrž neměli. Příště, pokud bude čas a někteří místní skousnou dalšího Forda , tak rádi dorazíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 proč? tak jsme si chtěli s Bobčou zatančit no... všechny holky zadaný a jedna vožralá, žejo ... ... tak co jsme měli dělat...??? ... Mně je orientace fuk, spíš ta hudba ve mně vyvolává nelibé pocity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 P2M: budeš si muset půjčit nějakou slepičku na Fordy sem alergickej jinak důvod chápu, ale jistě to není poslední sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Budeš si muset zvyknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 P2M: a co aspoň Doksy? 12.-14.9.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 hold ja dorazil, zucastnil se, ale dlouho nepobyl Tak snad se to pocita i tak Počítá, ale večer s podporou třeba Tangerínové slivovice nebo několika piv, kdo ví co by bylo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Takže tady někde najdete krátké video ze spanilé jízdy, co točil Lucky na křižovatce pod Kozákovem. Večer se pokusím o další, tak uvidíme, jak to dopadne...SPANILÁ JÍZDA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 P2M: a co aspoň Doksy? 12.-14.9.? To je ještě celkem daleko, uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Počítá, ale večer s podporou třeba Tangerínové slivovice nebo několika piv, kdo ví co by bylo !!! slivovice ani tak ne, spis Svijany, na ty sem mel chut a po ceste jsem si chtel koupit aspon par lahvacu, ale nevyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Teď aspoň víš, že si musíte udělat příští rok trochu víc času - nemělo to tam chybu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 to si pis mistre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 tangeríne..první obět jsem byl asi já..a večer mě část členů fóra pečlivě hlídalo aby mě nedostala a proto patří velký dík všem zůčastněním kteří mě chránili a přitakávali na má slova..(ti kterých se to týká už budou vědit) no a už tu Kačenku nechte být..budte rádi že jste kačenu nikam do příkopa nehodili a nepoblili se tak.. Kata teda taky snad ne? nebo jo ? Chudák holka si to přeci nezaslouží dělat si z ní takový prdelky..ostudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Tak teď už je mě jasný z jakých důvodů vyhrála !!! - ale držela se celkem statečně, i dlouho a hlavně nebylo to ještě tak hrozný !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Sakra, mě to videjko nejde stááááhnouuut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.