Přejít na obsah

Srázek v Turnově II.

Dakie

Doporučené příspěvky

to Tangerín: ještě, že jsem ujel domů :smich: a Vy, ještě, že se stihla opít.. ale neměl bych jí to za zlé, mladá holka, sbírá zkušenosti.. nic víc, nic míň. :palec:

Tak u mě ji odradilo to, že mám sebou Marky, pač po mně taky nějak podezřele koukala a když uviděla, že tam jsme ve dvou, šla za někým jiným :) Pro mě bylo vzácnější pokecat tam s ostatníma a prohlídnout si auta, než někoho od sebe odhánět. V září do školy a budu mít kolem sebe 50 ženskejch, takže ty mě vzácný zas až tak nejsou :) Tudíž tam Káťa mohla klidně zůstat až do rána lol Akorát asi Jou jou by z toho byl nešťastnej ;)

Spíš škoda, že jsem tebe nějak nezastihl, chtěl jsem popátrat a obkouknout co ty Ledky...ale bohužel :feve: Vorlajz mě je pak ukazoval u sebe a svítí to fakt luxusně :palec2: Písni mi prosím SZ, na kolik by celkem vyšly u Fabie ledky do stropní lampičky, osvětlení zadní SPZ a jedna do kufru :) Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty woe, chudák Káťa :)

P2M: čekal sem že dorazíš s Bobikem jako překvápko.. tak snad příště, co? ;)

Jsme se akorát v sobotu ve dvě odpo vrátili z dovolený a po noční akci z pátku na sobotu, kdy jsme šli spát ve 4:15 a v 7:15 vstávali na odjezd na letiště, bysme stejně asi moc výdrž neměli. ;) Příště, pokud bude čas a někteří místní skousnou dalšího Forda lol, tak rádi dorazíme. :)

Odkaz ke komentáři

tangeríne..první obět jsem byl asi já..a večer mě část členů fóra pečlivě hlídalo aby mě nedostala lol a proto patří velký dík všem zůčastněním kteří mě chránili a přitakávali na má slova..(ti kterých se to týká už budou vědit) no a už tu Kačenku nechte být..budte rádi že jste kačenu nikam do příkopa nehodili a nepoblili se tak.. Kata teda taky snad ne? nebo jo ? Chudák holka si to přeci nezaslouží dělat si z ní takový prdelky..ostudy lol:p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...