Janina Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) Mě taky toto ne Ale foromenovo je supeeeeeeeeeeeer tak tu máme 60 stránku Editováno: 11. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Koukám jak to tu v rychlosti prolítávám, že jsem přišel o skvělou akcičku. Příště doufám, že mi do toho nic nevleze a budu moct přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) Sakra, mě to videjko nejde stááááhnouuut.. Ani to moje???? Editováno: 11. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 foromen:to tvoje video je super... a u části s fotbálkem sem se dobře pobavil....hold sem to nějakej pátek nehrál... ale některý obraný zákroky byly hustý... Super video.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) Fotky co jsme fotili jsou tady, ale je jich poněkud málo, protože mladý Hrábě a Dasty se hodně zaměstnávali navzájem a tak neměl čas fotit. Což ale k množství fotek od ostatních a videí vůbec nevadí. Editováno: 11. Srpen 2008, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Videjka mi už jedou, sou seht gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 tahle fotka je dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 najmis: fotky super . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Takže tady někde najdete krátké video ze spanilé jízdy, co točil Lucky na křižovatce pod Kozákovem. Večer se pokusím o další, tak uvidíme, jak to dopadne...SPANILÁ JÍZDA Perfektní video, paráda. To je ale šňůra aut, se nedivím, že na vsi lidi koukali jak blázni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 no mohlo jich být víc...napravím příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) Spíš škoda, že jsem tebe nějak nezastihl, chtěl jsem popátrat a obkouknout co ty Ledky...ale bohužel Vorlajz mě je pak ukazoval u sebe a svítí to fakt luxusně Písni mi prosím SZ, na kolik by celkem vyšly u Fabie ledky do stropní lampičky, osvětlení zadní SPZ a jedna do kufru Díky to tangerín: příště to dohoníme já jsem chtěl udělat nějakou předváděčku ale nejsem ten správnej marketingovej typ abych přišel, hulákal a ukazoval jak mi svítí interiér.. nehledě na to, že ve dne toho moc člověk neukáže a abych vozil s sebou deku a zakrýval auto, to bych byl jak kouzelník Editováno: 11. Srpen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Krutopřísný photos & videos, dík za ně ...ta jízda byla úžasná, rád bych si to někdy zopakoval Jo a ještě bych pochválil brněnský kluky a slovenskou mafii za prvotřídní přesun z moravy do čech, sem si myslel, že to bude celkem nezajímavá cesta, ale jak jste se začli na dálnici přeskupovat a vytvářet různý umělecký kreace, tak sem fakt zíral...BRAVISIMO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 tahle fotka je dobrá Ale Ti co tam už nebyli, asi určitě nepochopí o co šlo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Ale Ti co tam už nebyli, asi určitě nepochopí o co šlo !!! no to bych řek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Krutopřísný photos & videos, dík za ně ...ta jízda byla úžasná, rád bych si to někdy zopakoval Jo a ještě bych pochválil brněnský kluky a slovenskou mafii za prvotřídní přesun z moravy do čech, sem si myslel, že to bude celkem nezajímavá cesta, ale jak jste se začli na dálnici přeskupovat a vytvářet různý umělecký kreace, tak sem fakt zíral...BRAVISIMO Myslíš ako napr. túto Ala Yellow RS Squadra? - pod vedením Olafovej Sahary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Cooco69: Jj, přesně tohle mám na mysli...to by chtělo videjko, jak se to pak různě skládalo zepředu dozadu, zezadu dopředu...ale to by se muselo točit z vrtulníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 No ja som dorazil na slovač domov až o 21:00 pred hodkou a pol... a všetko super.. cesta v pohode žiadne havarky ani nič hrozne..... inak čo sa tyka videa jak zo spanilky, jak vorlajze a bobika alebo videa od foromena tak mi nechce stiahnuť ani jedno ato som skušal už na troch počitačoch mam aj povolene stahovanie SSl aj som skušal pravim tlačitkom... chlapci prosim vas uploadnite to na inu stranku.. ved niesom sam komu to nejde... na dalšiu akciu sa samozrejme tešim tiež ... nech to je kdekolvek... ale mohlo by byť na morave predsa to mam o 300km bližšie, že? a nakoniec už to tu bolo napisane ale musim tiež KTO NEBOL MOZE LEN LUTOVAT URCITE PRISIEL O VELA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Cooco69: Jj, přesně tohle mám na mysli...to by chtělo videjko, jak se to pak různě skládalo zepředu dozadu, zezadu dopředu...ale to by se muselo točit z vrtulníku Na to aby nás točili z vrtulníku sme nešli až tak rýchlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Tak by letěl se zataženou ručkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Tak by letěl se zataženou ručkou HARIBO MACHT KINDER FROH UND ERWACHSENE EBENSO!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 To Tangerin. Ranná idilka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Dííík super foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 to Foromen: Dědku, DĚKUJEME za super video z našeho prvního zápasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 není za co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 nechápu, proc slecna s VW Polo mela tendence nam zkazit den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.