Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

Krtek6: Tak mna dostalo aj to, ze ked mi (v autorizovanom servise) namontovali orginalne RS kridlo, tak mi oznamili, ze mi tym pada zaruka na karoseriu!!! Na to som sa len pousmial a opytal, ci zavolame SA Slovensko, ze ako to je s montazou orginalneho prislusenstva a zarukou :)

BTW: viete mi niekto povedat, ci mala O3 pri premiere podlozky? Ja mam pocit, ze to, co oznacuje zelena sipka je naozaj podlozka...

jsou to podložky, které se využívají specielně pro výstavní účely. Nic za tím ale nehledejte, jde je o to, aby auto vypadalo dobře na fotkách. A nenadávejte na škodovku, ostatní výrobci to při prezentacích taky používaj, ne jen koncern ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. docela ujde, pořád je to však nadstandard - kola se zdají být 17" a i přes to na autě vypadají malá, na střeše je ploutvička, kterou běžné verze s rádiem mít určitě nebudou a bude tam prut a vzhledem k chrom orámování pod okny (to je asi za příplatek?) a sklopeným zrcátkům se jedná o Eleganci, nad níž budou určitě převažovat Ambition verze.. ;)

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jasně, mě spíš šlo o ty kola, detaily jako anténa a zrcátka na silnici skoro nepoznáš :) a já bych osobně řekl, že tohle jsou 16", ne 17" ale můžu se mýlit, páč jsem O3 v reálu ještě neviděl, takže si úplně nedovedu představit její rozměry. Každopádně je jasně vidět, že ty podložky na představení měly, páč tady jsou ty zadní kola hrozně zalezlý :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...