Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

přijde mi to nebo je golf lépe vybavený za menší cenu ?

Ta zakladni "vyvaba" to je snad spatny vtip.. :( .. oproti Golfu7 neprodejne.. golf ma dvouzonovou digi-climu v zakladu, Octavia az v Eleganci..tonovany okna- skoda za prplatek, pal pc. -skoda za priplatek, okna v el. vzadu- skoda za priplatek, stopstart - skoda za priplatek, rezervni kolo-skoda za priplatek.. a nelakovany zrcatka a kliky, to uz radsi vubec nekomentuju.. to si snad z cechacku delaji opravdu dobry den :(

Sorry octavia vypada zajimave, ale kdybych mel kupovat auto kolem 350tis.. tak rozhodne radsi Golfa7 nez socku Octavii ... to snad VW dela skodovce schvalne :kol-44: :kol-44:

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena OIII myslím adekvátní, o maličko vyšší než současná OII, ale to auto je celkově asi někde jinde nejen rozměry. OII byl nejprodávanější model Škody s podobnou cenou, úspěch OIII bude zaručen. Myslím, že původně ceny OIII měly být vyšší s lepší výbavou, ale Golf tu cenu určil proklatě nízko, takže Škoda škrtala výbavu. Porovnávat OIII s Golfem a podobnými hatchbacky nemá smysl, protože praktičností OIII je někde jinde - dá se to použít jako rodinné auto. Ano, každý má priority jiné, já hrozně rád vozím strašně moc věcí v kufru :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no.. Své "+" a "-" jsem uvedl již před nějakým časem a víceméně na tom nic neměním. Že chrom paket bude za příplatek a jen pro Eleganci, to jsem zjevně trefil naprosto přesně - trapné..

Celkově jsem si všiml, že příplatková výbava ZNAČNĚ podražila, neberu-li v potaz naprosto chatrnou výbavu verze Ambition, která vůči Eleganci zkrátka nemá smysl a pominu-li tak také absenci el. ovládaných zadních oken, či absenci dalších 4 repro vzadu (opět trapné), to, co chtějí za parkovací senzory vzadu (které by v případě Octavia Liftback s tou nepřehlednou zádí měly být v rámci bezpečnosti už v základu!), nebo za obyčejný kožený volant (který jsem schopen sehnat za 1900,- se zakázkovým, mnohem pohlednějším obšitím), je opravdu neskutečné.

Každý dle svého vědomí a svědomí, každému dle jeho gusta a potřeb, no mít možnost si vybrat a něco kupovat, rozhodně dám přednost prestižnější značně VW a jejímu Golfu, který rovněž nevypadá špatně, jezdí lépe, neboť s sebou nemusím tahat pro mě zbytečný kufr a především jeho základní cena je v poměru k nabízené výbavě mnohem nižší..

.Jo a k povinnému příplatku za Stop-Start systém se opravdu nehodlám vyjadřovat. Vadilo by mi to i v základu, natožtak takto - to bych si jen z principu koupil benzíňák, abych tam tu hovadinu neměl a ještě nemusel připlácet.

Opět pro mnohé rejpaly zdůrazňuji: je to jen můj osobní názor, ovšem pro mě žádné překvapení - ve Škodovce si vždy cenily svých modelů, které dle mého za tu cenu nestojí.....

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro active klima 35 000 kc

Už skoro pět let nabízí Škoda pakety Plus. Část výbavy daného stupně je vyčleněná do balíčku za drobný příplatek a o ten je snížená základní cenovka. To stejné je u Octavie A7, kde je pro Active klimatizace a tonovaná skla za 10 000Kč. Jde vidět, že si touhle politikou škodí sami sobě. Pakety Plus jsou zjevně nad chápání spousty lidí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm.. to co bych chtěl u O III už je cenově mimo. Kdybych potřeboval ted koupit auto vzal bych Rapida TSI DSG ambitionplus který ted velmi dobrou výbavu a s cenou bych se dostal na 400 s dph.

Jinak to stejně pořád porovnávam s Golfem který má opravdu dobrou výbavu v zakladu (339tis) a 3x ročně na dovolenou dám rakev a ušetřím skoro 100tis... Jinak Highline 90kw za 450tis tam dám xenony a slevu a sem na cca 435tis....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me to neprijde nejak strasne. Libi se mi ze po vzoru konkurence dali Columbuse+kupu dalsi "luxusni" vybavy do jednoho vyhodnejsiho packetu, byt mohli udelat jeste jeden vyssi balik kde by bylo uplne vsechno treba za 100k jako to ma treba Hyundai. O3 je vetsi nez O2 tak se dalo cekat ze bude mirne drazsi nez O2, ale ja osobne jsem cekal ten rozdil daleko vetsi.

Co se mi naopak nelibi je opetovna absence parkovaci kamery. To povazuju za naprostou ignoranci reality nedat to v roce 2013 do auta jako je Octavie.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne jak pise Under jen si vzpomente na rok se mi zda ta rozmezi 2003 az 2005 jak nackove se zlobily, ze nemuzou prodavat VW a skoda se tam vozila a prodavala ve velkem od te doby zacali uvazovat a davat vse za priplatek Takze muj nazor je ze je jedno vyrobci je jedno co tam da aby byl zakaznik spokojen hlavne aby prodal jenze polityka VW je nekde jinde proto je vybava u skody takova jaka je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

under a cuzikuv 1.příspěvek: to jsou kecy... :kol-44: kdyby nebylo VW a škodovku by na začátku devadesátých let koupili frantínci, tak se tu bude vyrábět něco ve stylu Dacie s prehistorickou technikou z dob Favoritů a otřesným designem. Prostě je potřeba to brát tak, že se Škoda Auto přesunula do exkluzivnější marketingové třídy, čehož se snažila dosáhnout celých 20 let. V poslední době se mi to tu zdá jako kdyby se všichni zbláznili a chtěli všechno nejlépe za 3,50... Od toho je přesná segmentace aut v rámci koncernu a např. parkovací kamera půjde dodělat. :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Psal jsem jen nazor, ktery vim s vlastni skusenosti jezdim uz dlouha leta po evrope tak vim jak to v :D: chodilo. A jestli by skodu vlastnily frantici tak mi to je uplne jedno protoze si vzpomen na historii skodovky 20 let nas drzel rudy bratr a ted nas nepusti nacek takze to je uplne jedno nas narod je prodejny a tech patriotu je min a min.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Honza9007:O tom že kamera půjde dodělat vím.Ale prý jenom s Columbusem.

půjde to se stejnými rádii/navigacemi jako to má G7 ;)

mike_k: oficiálně ti to nikdo v servisu neudělá. Ale myslím, že bude jen otázkou času, kdy se zdejší šikulové do toho pustí a příjdou na to :kol-47: Kromě toho jste až do těď zvádli couvat i bez kamery, ne? :kol-28: Jste se nějak rozmlsali :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak predpokladam ze to bude fungovat uplne stejne jako to podelne. Je to fajna vec, zejmena na frajereni pred spolujezdci, kteri netusi ze neco takoveho existuje. Realne to bohuzel zajede jen tam, kde prumerny ridic zajede s jednim prstem v nose a mensi diry, kde uz by to ocenil to neregistruje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...