Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

Tam bude asi zakopanej jinej čert, v Německu razantně propadnul prodej nových aut, na jihu Evropy je to přímo katastrofa a kde je tedy takové množství zákazníků že vykoupí tyto motory. Dodavatelské firmy automobilek omezují svojí produkci křížem krážem a tak mi nehraje info o nestíhání produkce. To může být nějakej technickej problém pro tak dlouhej výpadek. Vždyť se nedělají pořadníky na nová auta na půl roku a více jako kdysi pradávno a naopak nových aut je nadbytek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lukason tu niekde pisal o 1.4, ze podla neho objem nahradis uplne super turbom...

Vidno, ze zvysok sveta si to nemysli :D (Iba sarkasticka poznamka, bez urazky  ;))

 

Tiez si myslim ze to bude nejaky pruser vo vyrobe alebo dodatocne najdena technicka chyba. Pol roka je dost casu na to, aby sa vratili k rysovacim doskam a opravili to. Co bude vsak zaujimave, ako budu identifikat gen1 a gen2. Dufam ze vyrazne a zretelne.

Editováno: , autor: patrikcevela
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všeobecně bude ještě hůře, s nástupem Euro norem 6 je tak komplikovaná technika že ani dobu záruky nepřežije. Třeba výrobci nákladních aut jsou před neřešitelným problémem, utratili miliardy Eur a výsledky nejsou dobrý. Ta Euro 6 asi bude smrt pro některé výrobce. Já osobně skončil u Diesla u Euro 4 a jsem rád že nemám DPF a jiné kraviny které zkracují životnost motorů. U benzínu to ještě je dobrý tam je svět relativně v pořádku a jediné nebezpečí pramení v značném šetření výrobních nákladů a zde asi máme výsledek u 1,8 TSI.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No urcite to bude technickej problem a ne ze se neztiha vyrabet. Skodovka na FB jasne na dotaz odpovedela, ze je pozastavena vyroba a ne ze je motoru nedostatek.
Se spis divim ze se nekryje spis tim nedostatkem, nez ozevrene rici, ze pozastavena. Mohla by taky rici proc, pac by to treba mohlo zajimat ty, jenz nejaky ten novej 1.8Tsi vlastni, jestli ho nekdo vlastni. A ten motor je najakej novej ??  ja myslel ze je to nejakej proverenej moturek ze staje Audi ??

To je to jejich setreni na materialech, urcite jim neco prasklo a asi to nebude jen tak, kdyz udelali takovej stop stav.
Proto zdrazili ty barvy, aby jsme jim ten pruser zaplatili :))))

Editováno: , autor: bicista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtělo by to udeřit na Brusel :kol-29: a omezit ty jejich šílený eko normy které přináší stále více problémů v konstrukci a životnosti. Pak by mohla Škodovka oprášit starej dobrej 1,8T 20V a byl by svět v pořádku. V mém případě mám zelenou nálepku EU4 pro D a i brzy pro CZ takže stále na stejných požadavcích jako poslední motory. Spotřebu mám skvělou, životnost fantastickou a výkonově dostačující. To by bylo řešení na dnešní rozpadávající se motory, jenže je to asi díky zatracenýmu Bruselu nereálný. V jednoduchosti byl základ úspěchu :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

schneefall: ............ urcite nedostane,... uz z pohledu toho ze by nesplnovala emisni normy ;)

 

bicista: ........ je to v podstate novy motor, akorad mam na pameti ze je prepracovany z OII .... ale nevim to jiste, urcite placam do vetru ;) kazdopadne tim ze se jim tam neco vysralo to muze ale i nemusi byt,..... jsou to spekulace a spise se priklanim k me variante kterou jsem vysondoval,...

ale jak sem uvadel,... jsou to taky spekulace typu: ,, jedna pani povidala ve skodovce "  ;):kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z MB vám nikdo nic konkrétního nenapíše ;)

 

je to na koncernové úrovni. A stejně jako vloni v případě Haldexů jsou technické problémy u dodavatele. Víc nic

 

A veškerý kecy na EUROnormy a podobné žvásty jsou totálně o ničem a nemají s tím nic společného. Je to jen mletí pantem, aby se něco vyplodilo  :kol-43:

Editováno: , autor: Honza9007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upřímně kdybych uměl dobře německy tak napíšu klidně  Winterkornovi. Je jasný ,že primárně mám peníze u dealera ,ale ten kdo tady brzdí informace je Škoda-Auto proto jsem napsal jim. Nejsem lojza z horní dolní abych začal řvát na prodejce ,kterej neví o nic víc než já. I když bych asi měl tlačit právě tam. Mě jde jen o to získat relevantní informace a ne se dočíst na FB že výroba najede "někdy v létě" to se na mě nikdo nezlobte ,ale tohle je oficiální vyjádření automobilky Škoda-Auto ?? To je vyjádření pro všechny kteří si u nich auto koupily a zaplatily ? Tak to pardon... s tím se nějak nemohu smířit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem tam koupil tři auta. takže prodejci věřím. Vždy bez problémů. Nemám problem s tím že mají moje peníze. Určitě bych je dostal zpátky kdyby šlo do tuhýho a oni by mi nebyly schopný dodat auto. Je teda pravda že o termínu dodání ve smluvě ani ťuk. Ale přece musí existovat nějaká právní úprava při nedodání zboží ne ? Přece si nikdo nemůže nechat peníze jak dlouho chce. tohle musí být někde v zákoně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...