Dix1 Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 bicista:V novém ceníku už si u Elegance můžeš vybrat,jestli chceš bezklíč nebo dálkáč.U bezklíče je příplatek 0 Kč.Dřív to šlo jenom na SK a DE trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 (editace) Tak napis znacky je v pohode dole. Vlasec jsem nesehnal, tak jsem si pomohl dratem z odpadku, odizoloval a slo to krasne, pak ocistil technickym lihem, pretrel ochrannym lesticim sprejem co mi zbyl z Harleye a vysledek perfektni. Pritelkyne ani nepoznala ze tam neco bylo Pak kdyztak hodim foto jestli je zajem. Jinak Construct nalepky jsem si taky domluvil aby mi nelepily, takze zadny problem. Jen si je dam pak asi na sklo dveri az prilepim folie, at se o tom aspon trochu vi. Editováno: 15. Duben 2013, autor: Lucasse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Lucasse: super, dneska jsem nápis taky sundaval, sundal jsem ho řežnou nití, akorát auto je skoro 10 let staré, tak tam zůstala špína kolem nápisu, ale to se dá rozleštit. U nového auta jako máš ty je sranda, tam ještě kolem nápisů nic není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 No, mi to na mé předchozí OII rozleštit nešlo - ani po hodině leštení, ani za použití Tempa. Pořád byl rozdil trošku znát. Rozdíl smazal až provoz a sluníčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 bicista:V novém ceníku už si u Elegance můžeš vybrat,jestli chceš bezklíč nebo dálkáč.U bezklíče je příplatek 0 Kč.Dřív to šlo jenom na SK a DE trhu. jj to vim, ale predpokladam ze recenze byla tocena jeste pred novym cenikem, ktery stejne jeste neni platny. Ale stejne kdyz se vratime k novemu ceniku, v jinych konfigu si za keysy priplatis. U elegance kdyz si das keysy nebo kdyz chces klasickou spinaci skrinku tak je to za stejne penize - to je trochu nelogicke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Video s Kabaňom: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Dnes som dostal od predajcu smutnu spravu ohladom objednavky mojej OIII 1,4TSI. Z povodne stanoveneho terminu 6 tyzdnov od objednavky - mam potvrdeny termin od vyrobcu az na 9. tyzden od objednavky, teda mozem ju ocakavat v 23.tyzdni . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Mám obavy že to nebude přemírou zájmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Vůbec nechápu jak si škodovka může dovolit rozjet "mega"-kampaň a následně při projevu zájmu o koupi není schopná dodat auto v solidním termínu. Proč teda tolik reklamy proč tolik křiku okolo toho všeho když pak prodejce kouká jak vyvoraná myš a musí nabízet termíny dodání minimálně na 3 měsíce dopředu. Přijde mi to naprosto nepochopitelný. V době kdy se investuje masivní obnos do reklamy na rozjezd novýho modelu není jeden motor k dodání ani 2 měsíce od data zahájení prodeje Tohle mi přijde jako totální 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 rodolfo: zas budeš mít MY2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) Mam ji taky objednanou, to by mne asi jeblo, pokud tu do 6ti tydnu nebude .... nema nekdo poneti proc se to prodluzuje ?Doufam ze se to tyka jen slovenska ! Editováno: 16. Duben 2013, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 rodolfo: zas budeš mít MY2014 Nějaké vylepšení/pohoršení oproti současné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Pawouk: Obecně MY 2014: ACA,Sportovní paket Dynamic,El.vrata u OIIIC a OIIIC 4x4.U liftabacku SunSet. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Nějaké vylepšení/pohoršení oproti současné? již objednané vozy budou od KT22/13 všechny vybaveny koženými sedačkami s výhřev a masážní funkcí (vše ZADARMO!!!), a aby se to vše vešlo do budgetu, tak holt bude papundeklová karoserie a místo kol dřevěný loukotě co zbyly ve skladu nic velkýho se nechystá, jen se rozšiřuje možnost objednání některých příplatkových výbav. Pokud bude rodolfovo auto vyrobeno už jako MY2014, pak je to dobré pro něj, protože bude mít de facto novější model za stejnou cenu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 A co takhle něco jako byl Styling Kit u OII se v budoucnu nechystá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Diky za povzbudive info, nakoniec mozno bude to dlhokanske cakanie aj na nieco dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Zajímalo by mě jak má MB koncipované kupní smlouvy. Já když projednávám smlouvu o dodávce nějakého produktu tak tam zanesu ustanovení pro dodavatele že dojednaný termín dodání je závazný, teda mimo vyšší moc a válečný stav. Při nedodržení termínu se vyměřuje dojednané penále X tisíc Kč/ den a díky tomu se ještě nestalo že by bylo něco tak posunuté jako to předvádí nyní MB. Prostě na hrubej pytel hrubou záplatu. Když oni mají tvrdá ustanovení , jak zde nekdo psal tak stejnou metodu musí zvolit i zákazník. Jinak jednostranou smlouvu nepodepisovat. V případě firemní koupě ještě zanést ustanovení o náhradě ušlého zisku z důvodu opožděného dodání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Pawouk: Obecně MY 2014: ACA,Sportovní paket Dynamic,El.vrata u OIIIC a OIIIC 4x4.U liftabacku SunSet. To je opravdu hodne obecne, zadna vyhoda z toho preci neplyne, jsou to priplatkove veci ktere bude mozne objednat. Takze nevidim vyhodu ze nekdo kdo objednaval dnes, bude mit vyhodu ze dostane auto v terminu zavedeni MY2014. Auto se mu urcite nezmeni. Nic jineho co si dnes neobjednal tam mit preci nebude ne ?? i kdyby mu auto udelali az za rok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) Co myslis tim ACA a sportovní paket Dynamic - co bude mit konkretne navic oproti klasicke 1.4TSI? ;-) EDIT: taky bych to pochopil jako bicista, resp. moznost nove priplatkovych komponentu. Ale stejne - co konkretne prinasi sportovni paket Dynamic? Zadni spoiler a bocni listy? Pawouk: Obecně MY 2014: ACA,Sportovní paket Dynamic,El.vrata u OIIIC a OIIIC 4x4.U liftabacku SunSet. Editováno: 16. Duben 2013, autor: Lucasse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Sportovní paket Dynamic (sportovní sedadla vpředu, malý kožený paket* pro 3ramenný volant,ozdobné prahové lišty, spojler na pátých dveřích, k dispozici později) (pro limuzínu / pro Combi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Zajímalo by mě jak má MB koncipované kupní smlouvy. Já když projednávám smlouvu o dodávce nějakého produktu tak tam zanesu ustanovení pro dodavatele že dojednaný termín dodání je závazný, teda mimo vyšší moc a válečný stav. Při nedodržení termínu se vyměřuje dojednané penále X tisíc Kč/ den a díky tomu se ještě nestalo že by bylo něco tak posunuté jako to předvádí nyní MB. Prostě na hrubej pytel hrubou záplatu. Když oni mají tvrdá ustanovení , jak zde nekdo psal tak stejnou metodu musí zvolit i zákazník. Jinak jednostranou smlouvu nepodepisovat. V případě firemní koupě ještě zanést ustanovení o náhradě ušlého zisku z důvodu opožděného dodání. A zkus obráceně 14dní opozdit placení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Ja nevim, ale 9 tydnu me neprijde zadne drama. Kdyz jsem ja kupoval pred pul rokem auto, tak me u Skodovky rikali 2-9 mesicu podle toho, co v jake vybave a jake barve si nakonec vyberu. 9 mesicu mi prislo uz docela dost, ale nejakych 9 tydnu je skoro nic. Kdyz se Vam to nelibi, tak si kupte nejakou znacku, ktera ma pevne dane vybavy (hlavne japonci) a 5 barev na vyber, tam je auto ready klidne do druheho dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Sportovní paket Dynamic (sportovní sedadla vpředu, malý kožený paket* pro 3ramenný volant,ozdobné prahové lišty, spojler na pátých dveřích, k dispozici později) (pro limuzínu / pro Combi) Možnosť aj kožený interiér s červenými doplnkami. Nový katalóg príslušenstva pre O3 : http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/nova-octavia-prislusenstvi.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 A zkus obráceně 14dní opozdit placení... Jenže prodejce má své jednostrané ustanovení již ve smlouvě a tam se počítá s penálem pro kupujícího při opoždění platby. Takže to musí být reciproční a vyvážené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 (editace) Tak smlouva je oboustrane ujednani, nikdo nikoho nenuti podepisovat smlouvu s cimkoliv a sam muzes pozadovat do ni napsat cokoliv, co se ti libi. Myslim, ze kdyby sis postavil hlavu, tak po tobe ani zadnou zalohu chtit dopredu nutne nebudou. Me rikali, ze ji vetsinou zadaji, ale ze kdyby mi to vyslovene vadilo, ze to bez toho preziji. Editováno: 17. Duben 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.