Přejít na obsah

Octavia III


gigi

Doporučené příspěvky

Já jen chci napsat, že Rapid nemá světla hned vedlé masky, taky tam má kus plastu, ale černý, proto to vypadá, jako by to bylo hned vedle sebe. Ale rozdělení tam je podobné jako u O3, jen s O3 má masku jako nový Superb, kdežto Rapid jí má kolmou dolů, bez zásadnějšího tvarování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím, Audi jde rozeznat dost těžko. Design je už okoukaný, dle mého bez nápadu a pořád stejný - co nový, hrozně předražený model, to pořád to samé...

Audi bych si v žádném případě osobně nekupoval a třeba R8 mi za tu cenu přijde jako výsměch - spíše vypadá jako konkurent SLK-čka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty tri Audi jde zcela jednoznacne rozeznat podle velikosti a mohutnosti at uz zboku nebo zezadu. Je mezi nimi znatelny rozdil i kdyz je clovek nema vedle sebe. V tom linkovanem srovnani jsou ty mensi zvetseny na velikost A8ky. Btw. Porsche vypada stejne uz 50 let a stejne to lidi kupuji. :) Drzet se osvedceneho designu podle me neni spatna vec. Koneckoncu Octavie taky nevypada kazdou radou uplne jinak. :)

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nikdo neříká, že je to špatně. Spíš já osobně jsem tím myslel, že to není jen věc Škodovky, ale všech značek :) jim ani moc nejde o to, aby každý hned věděl, zda je to Octavie nebo Rapid. Jim jde o to, aby každý věděl, že je to Škodovka :) stejně aby každý poznal, že tamto je Audi, BMW nebo Rolce Royce :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo Pepo, jenže totéž platí o konkurentech R8. I kdyby R8 jezdilo nejlépe z nich (o čemž silně pochybuji), nekoupil bych si jej. Je to nepříliš pohledně tvarovaná, obyčejně vyhlížející předražená malá konzerva - raději bych se vzdal mrštnosti malého auta a vsadil na luxus v podobě Aston Martin, či Bentley. Ale toto už je opravdu OT, čili raději se vraťme zpět k tématu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je fakt, poslední opravdu POŘÁDNÝ KUPÉ bejvala 110R a před ní ještě tak 1100MBX (o Felicii 450 Super s dvojitým karbcem nemluvě), to pozdější odvozený od šáde už nestálo za moc (Garde & Rapid), i když ten tehdejší Rapid 135/136 s vlečenou zadní klikou seděl jakž takž docela dobře...

 

Jenže pak už dloooouho nebylo nic - pár skoro samo-domo kousků udělanejch z favorita v Metalexu, pokus o "něco funny" s felicií "Fun" (žlutě lakovanej pick-up s plastama a nouzovou lavicí vzadu) taky nebylo žádný kupé, novodobýho Tudora nenažranej Vlkohrad neschválil do výroby... Opravdu škodovka svým příznivcům už dloouhý léta ledascos dluhuje...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim, ze uz to tu nekdo psal, ale ten kufr kombiku, to je teda opet "vylepseni" jako blazen. Nechapu proc odstranili ty postrani kapsy. Toto se mi na O2 opravdu libilo a vice mene kvuli tomu jsem si koupil kombik a ne liftback. Cim vice poznavam O3, tim vice se modlim, aby mi O2 nekde neukradli nebo nenabourali.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O3 combi nema postranne kapsy?? to ako vazne??

Je am pouze ten prostor ale chybi tam ten kryt ktery ten bok bezky vyrovnal a zakryl ten bordel v te jakoby kapse. No natoze se skoda chlubi vsude simply resenimi, tak tady je to krok zpet. Hlavne ze jsou tam 4 hacky ns tasky.

Editováno: , autor: bicista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...