Hravec Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 U soukromé firmy nejde o úředníky, ale o efekt na zákazníky, tak to předpokládám bylo myšleno... S tím pražským magistrátem a jemu podobným máš bohužel pravdu, ale však to právě mám dojem Hravec ve svém příspěvku kritizoval Pozitivní vliv na kacelářskou činnost to nemá žádný akorát se utrácejí veřejné peníze... přesně tak, jde o efekt na závistivé a všimnéchtivé zákazníky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 (editace) je vidět, že Ti je ten obor cizí... věř tomu že je a věř tomu že to má vliv na dost věci a přístup k firmě a požadavky na tu firmu, tím myslím osobní požadavky.... ale to pleteš hrušky s jabkama... to že mají magistráty nová auta nemá přeci vliv na to, zda jsou ti úředníci hladní nebo nejsou.... to je na delší debatu a určitě ne na toto fórum, jehož obsah je které je volně vyhledávatelný... Na každého nezbedníka jednou dojde Jinak jsem napsal dvě myšlneky do jednoho příspěvku, opravu to spolu nesouviselo.... ale jak píšeš je to na delší debatu a nepatří to už sem.... a navíc nebudeme se rozčilovat ...že ano.... Editováno: 15. leden 2014, autor: Napalm 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/skodovka-zacala-obouvat-octavie-do-korejskych-pneumatik-nexen-1053016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Sice je to zpráva už z 3.ledna, ale zajímavá: http://www.novinky.cz/auto/323475-nejlepsi-auta-roku-jsou-podle-verejnosti-skoda-octavia-i-mazda6.html?keepThis=true&TB_iframe=true&height=650&width=1000&caption=Novinky.cz+-+AutoMoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Tohle je zajímavá anketa. Co jsem tak sledoval i celosvětové ankety, tak občas jsem si říkal, že jaká nemoc postihla mozky těch lidí, kteří hlasovali. Nic méně, u Renault Capture si myslím to samé. Který magor může hlasovat pro takové auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Třeba mi se líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 (editace) http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/skodovka-zacala-obouvat-octavie-do-korejskych-pneumatik-nexen-1053016 To bude i pro verze RS? VW to dává na Polo - což je auto pro manželku na nákupy (myšleno bez úrážky), kde ty pneu nehrají zas takovou úlohu.... Ale nevím, testy tohohle výrobce jsem nestudoval.... Editováno: 15. leden 2014, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Manželka někdy taky potřebuje brzdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Tak zcela urcite to neudelali proto, ze by tyhle Nexeny byly kvalitnejsi a lepsi nez dosud pouzivane Bridgestony a Dunlopy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 To aby si člověk na nové auto sháněl hned novém pneu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 No to je teda zpráva, pokud auta Schade zlevní tak se daj ty gumy obhájit. Jinak já na Korejci mám z výroby Japonský Micheliny a mají neskutečnou výdrž. Takže výrobce nešetřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Nexen neznám, ale Hankooky jezdím od jara 2010 - a koupil jsem je na doporučení majitele pneuservisu, kterej je obouvá na svou A6 Avant (samozřejmě v příslušným rozměru). A rozhodně to nejsou špatný "pečený saze", sice možná trošku hlučnější než třeba Micheliny, ale měl jsem možnost projet se na stejný trase hned po sobě se svým Drobkem a ve fábuli na Pirrelkách a připadaly mi ty italky strašně kluzký - tam kde Drobek na Hankookách signalizuje přicházející ztrátu adheze v prudce projetý zatáčce postupně zesilujícím odskakováním do strany, fábule na talijánech ujížděla plynule jak po mejdle - a při nižší rychlosti než kombinace Drobek/Hankook. A rozměr byl shodou okolností stejnej - 195/55 R15... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attim Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 No já teda nevím ... to už je šetření dost na hraně http://www.az-pneu.cz/testy-pneu/letni/adac-oamtc-de-2013-225-45-17-130 http://www.az-pneu.cz/testy-pneu/letni/adac-oamtc-de-2013-185-60-15-131 http://www.az-pneu.cz/testy-pneu/letni/gtu-de-2013-195-65-15-129 Vždycky jsou až u konce, možná ne nejhorší, ale rozhodně vzadu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 hah ................ ekkar muzu potvrdit ...... na svejch 17" kentech sem jednu sezonu obouval sice DUNLOPY ale chovani stejny jako italsky pirellky,... fakt mejdlo druhou sezonu sem na predek dal HANKACE a ty v krizovce odskakovali za tu cenu co sem je koupil jsou to dobry gumy kenty uz nemam ale na dalsich kolech chi zkusit fungl novy gumy a to cinsky LIND SAIL CI JAK SE TO PISE,... ZA TU CENU V POMERU KVALITA SI TO HODNE LIDI NCHVALI,... TAK UVIDIME ...... chci to schvalne zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Vypadá to ze Vlčí hrad chce Schade poslat na převýchovu a diktuje tyto degradující podmínky jak ty pneu. Vidím protěžování Seatu a mateřské VW a když vidím postupné oškubávání u OIII tak mám smíšenej pocit. Jinak u mě MICHELIN LATITUDE TOUR HP z Japonska vydrží neskutečně a asi kolem 100 Tkm. Na zimu mám Good Year UG7 a ty jsou taky špičkový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 2 Lukason - radši mám teda to odskakování - je už hned na začátku ztráty adheze citelnější a dá se na něj líp reagovat, než na ten zezačátku neznatelnej podkluz, jakej "produkovaly" pirrelky. Na těch jsem hned ve druhý zákrutě hodil krutě šmejru, protože jsem zatáhnul za volant do 90° zatáčky "kolem rohu" v asi 90km rychlosti a fábule se bez výraznějšího předvarování smekla jak po banánový šlupce. Drobek v tom samým místě a při stejný rychlosti zasignalizoval citelným kodrcáním, že se to hankookům přestává líbit - a pravda, při dalším pokusu teda ustřelil taky, ale to jsem do toho oblouku najížděl skoro 120 tacho... Naštěstí to bylo mimo normální silnici a místa všude kolem 6 půlek. Ale za tu možnost si vyzkoušet co gumy vydrží to stálo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Ekkar: A který přesně typ těch Hankooků máš jestli můžu poprosit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Ja mel Hankook Ventus sport V12 nebo tak nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Hankook Optimo - a číslo je 410 nebo 415, ale jsou uložený na chalupě a nechystám se tam letět jen kvůli mrknutí na typ... Ale mám pocit že 410 je správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 (editace) No já teda nevím ... to už je šetření dost na hraně http://www.az-pneu.cz/testy-pneu/letni/adac-oamtc-de-2013-225-45-17-130 http://www.az-pneu.cz/testy-pneu/letni/adac-oamtc-de-2013-185-60-15-131 http://www.az-pneu.cz/testy-pneu/letni/gtu-de-2013-195-65-15-129 Vždycky jsou až u konce, možná ne nejhorší, ale rozhodně vzadu ... test (ten první) je trochu zavádějící, NEXEN na 17. místě a má stejné hodnocení 2 2 3 3 jako vítěz testu :-( Editováno: 15. leden 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Hankook Optimo - a číslo je 410 nebo 415, ale jsou uložený na chalupě a nechystám se tam letět jen kvůli mrknutí na typ... Ale mám pocit že 410 je správně. Joo díky moc to mi stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Myslím že se vzor K410 už nedělá, ale jak jsem to teď zkoušel hledat, tak K415 by měl bejt podle různejch pneu-webů nástupnej typ. Mám na nich najeto zatím kolem 25 000km a vzorek je víc než dostatečnej - jestli se dobře pamatuju, tak jsem je koncem října před uložením měřil a měly kolem 6mm všecky 4... A pro všecky kecálky o "asijský produkci" - ty moje "korejky" mají na boku nápis "Made in Hungary".... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 http://www.auto.cz/test-skoda-octavia-2-0-tdi-dsg-utok-na-premii-79037 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 8000km a krásný sedák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) Ma hezky domacklou schranku spolujezdce, ta moje vypada jak kdyby potrebova dovrit. Editováno: 20. leden 2014, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.