Červenec 26, 201411 r Nejlepší na celé věci je, že čidla a i držáky pro přední a zadní nárazník jsou stejná. Tak příště objednat zadní parkováky 2x...tj. hledal bych problém v tlačítku...když to teď je moderně jeden modul. Tak asi občas může být problém. Upraveno Červenec 26, 201411 r od ferda25
Srpen 1, 201411 r Opravdu má G-TEC víceprvkovou zadní nápravu? http://www.auto.cz/test-skoda-octavia-g-tec-realny-test-spotreby-82424
Srpen 23, 201411 r Počteníčko v němčině Navíc ve výbavě v ČR nedostupná světla... http://www.auto-motor-und-sport.de/fahrberichte/skoda-octavia-greenline-gelungene-spar-limousine-8464844.html
Srpen 25, 201411 r xenon + halogenova dalka vc. denniho sviceni patice zarovky je myslim H15 urcite bude levnejsi jak bi-xenon s ASF a LED
Srpen 25, 201411 r hoši, chce to víc číst, nebo si pamatovat, je to tu už alespoň na třech místech.... nic takového jako xenon potkávací a halogen dálka se u O III nedělá buď jen halogen nebo vždy natáčecí bixenon a buď s denním led nebo s denním neled... Upraveno Srpen 25, 201411 r od Hravec
Srpen 25, 201411 r zajimavy jestli to je teda jenom jakoby denni sviceni zarovkou,... tak to se mi moc nelibi teda,... to radsi led prouzek
Srpen 25, 201411 r jiný jkraj jiný mrav, někde není LED in.... mimo to, u dnešní techniky, když už natáčecí tak je levnější bixenon než monoxenon, protože u bixenonu je jen navíc clonka... kdežto monoxenon + halogen je navíc drahá parabola a související.... to u bixenonu všechno odpadá... Upraveno Srpen 25, 201411 r od Hravec
Srpen 29, 201411 r Nechci zakládat nové téma tak se zeptám tady. V konfigurátoru jsem našel, že varovné osvětlení v předních dveřích má pouze elegance. Dávají se tyto varovná světla pouze do elegance nebo je možné je získat i jinak (třeba v rámci jiné funkce či balíčku)?. Děkuji Upraveno Srpen 29, 201411 r od Pawouk Dotaz jsem přesunul z nesouvisejícího vlákna, když už jsi nechtěl zakládat nové.
Srpen 29, 201411 r pokud vím, tak opravdu z výroby jen jako ve výbavě elegance - tedy pokud se bavíme dle témtu o normální O III nikoli o derivátech
Září 9, 201411 r jiný jkraj jiný mrav, někde není LED in.... mimo to, u dnešní techniky, když už natáčecí tak je levnější bixenon než monoxenon, protože u bixenonu je jen navíc clonka... kdežto monoxenon + halogen je navíc drahá parabola a související.... to u bixenonu všechno odpadá... A nebo se někde nenosí a nebo není IN i pro mne kolotočářská linka s LEDkama nebo jiné LED aplikace všemožných způsobů a působí "lacině".
Září 9, 201411 r http://www.autorevue.cz/skoda-octavia-zrejme-dostane-trivalec-10-tsitak to je mazec, ted myslim ten vykon 1,0 TSI... no jde to dopredu, takove maloobjemovky byly driv ve Wartburcich a nebo pozdeji ve Smartech, samo bez toho vykonu....myslim si, ze se tomu do budoucna proste neubranime...
Září 9, 201411 r Jo. To mi něco připomíná. Jedna dovolená s Trábošem a šup nový motor. Ale tady to bude za jiné prašule.
Září 9, 201411 r to nejspis ne, nasi meli trabuko 20 roku, pak jsem s nim jezdil jeste ja rok, mel najeto 86 tis km a jen jeden vybrus motoru.... takze dvakrat kolem zemekoule by byl a dovolena jako Zikmund a Hanzelka...
Září 9, 201411 r tak to je mazec, ted myslim ten vykon 1,0 TSI... no jde to dopredu, takove maloobjemovky byly driv ve Wartburcich a nebo pozdeji ve Smartech, samo bez toho vykonu.... myslim si, ze se tomu do budoucna proste neubranime... Ford už v tom nějaký ten pátek jede s tříválcovým motorem 1.0 EcoBoost ve Focusu a který je/bude dokonce i v novém Mondeu.
Září 9, 201411 r Uvidíme v září 2017, kdy by měla naběhnout další etapa EURO 6 (a zároveň nová metodika měření spotřeby), to podle návrhů má být peklo hlavně pro diesely + omezení výkonu (nouzák) při překročení povolených tolerancí některých emisí... Návrhy jsou divoké.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.