Dix1 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Oboje pro telefon a mají hlasové ovládání. Omicron: V návodu k obsluze 3/2013 je u liftbacku Panoramatické okno.Viz zde: http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Octavia_5E/03-2013/Manual/Octavia/A7_Octavia_OwnersManual.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Ono je to spíš takhle, co jsem pochopil pravá strana je jen pro rádio Levá strana by měla být .. rolující kolečko pro maxidot a naprovo od rolovacího kolečka jsou 2 tlačítka pro telefon. Takže pokud není telefon, tak by tam ty dvě tlačítka pro telefon být neměly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 tak jak rika kuba akorad opacne ne leva ale prava pro telefon mas na PRAVE STRANE kde je oladani maxidotu a co nejvic u stredu smerek k airbagu mas ty dve tlacitka na telefon jak muzes videt na mych fotkach mel jsem jenom ovladani pro radio DENNI POHLED NOCNI POHLED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 http://www.bvv.cz/autosalon-brno/autosalon-2013/aktuality/hlavnim-trumfem-expozice-skoda-auto-bude-octavia-c/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Jo jo, jsem to přehodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Asi jsem během celé diskuse přehlédl, jestli se bude na český trh montovat varianta předních xenonových světlometů bez diodového denního svícení. Pokud si dobře pamatuji, předsériové náhledy nám tuto variantu ukazovaly, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 (editace) V ČR pouze s LED svícením. Sklopné sedadlo spolujezdce už jde zaškrtnou,ale jde pouze s látkou.S Alcantrou a kůži nejde. Editováno: 7. Březen 2013, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Nejde ani s kozenkou na zadni strane, coz mne trochu mrzi, tu sem tam chtel kvuli detem. Nevim proc je to pro skodovku zase preblem Ale sklopne sedadlo si dam, si muze apon nekdo vzadu natahnout nohy, jde z toho peknej stolecek atp. fajn vec pro prepravu koberce )Jeste se zeptam kdyz je v kombi mezipodlaha v kufru, tak kdyz chci zvetsit kufr da se ta podlaha vyndat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 (editace) RE: Golf: Docela mě překvapil. Čekal, jsem, že bude vypadat hůř. Souhlasím s názorem, že má takové "dětinské" tvary, na druhou stranu vypadá docela dynamicky. Poněvadž se mi OIII kombi opravdu líbí, asi bych dal přednost jí, ovšem bylo by to na pováženou. Buď zvolit pěkný vzhled, prostor, relativní prestiž značky, kvalitu a nižší cenu, nebo zvolit o něco pěknější auto ve stejné velikosti, ale s nižší prestiží, budoucí tuctovku a horší kvalitou (materiály v interiéru). Nevím, jak daleký finanční rozdíl bude panovat, pokud jen pár tisíc, asi bych zvolil OIII. Pokud několik desítek tisíc, asi bych neváhal a šel do Golfa. Editováno: 7. Březen 2013, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 bicista: Chvíli vydrž a půjde to s koženkou na zadní straně předních sedadel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Mam na to jen 14 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Omicron: V návodu k obsluze 3/2013 je u liftbacku Panoramatické okno. Diky za informaci - koukal jsem do manualu, ale je jasne, ze se jedna jen o stejny nazev pro jine provedeni. To indikuje uz i to, ze ve verzi pro liftback tam chybi el. stavitelna slunecni clona, takze to bude asi opet jen ten znamy maly sibr jako u O2. Coz je skoda, protoze to rozhodne neni skutecne "panoramaticke" okno. V manula neni zadny obrazek techto stresnich oken, asi vedi proc .-( ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 OIII combi bude mít panorámu jako Supik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Sportovní interiér z červený OIIIC z Ženevy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 červenou moc nemusím...volant se mi libi...a sedačky mi přijdou nějaké "levné"...tenké..oproti těm "robustním" co byli v OII atd.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 volant vyzera dobe, ale tie sedacky su uplne ze spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 ale je to pekny tak sportovni sedacky to jsou,.. tak museji bejt staveny na trochu sportovnosti,... na komfort mas ty ze supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Neví někdo z povolanějších, jestli je to podoba paketu Dynamic? Pokud tedy bude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 podle me urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Je to Dynamic.V Ženevě jsou všechny auta MY2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Diky za informaci - koukal jsem do manualu, ale je jasne, ze se jedna jen o stejny nazev pro jine provedeni. To indikuje uz i to, ze ve verzi pro liftback tam chybi el. stavitelna slunecni clona, takze to bude asi opet jen ten znamy maly sibr jako u O2. Coz je skoda, protoze to rozhodne neni skutecne "panoramaticke" okno. V manula neni zadny obrazek techto stresnich oken, asi vedi proc .-( ... mistře, zde máš obrázek té panoramatické střechy u limuzíny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molvy Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 (editace) Musím tě zklamat, ale je to jen střešní okno, i když to tak nevypadá. Jen je to doplněný o celo-černou střechu. Bude i druhý barevný provedení Dynamicu, tak jak tomu bylo do teď? Dík. Editováno: 7. Březen 2013, autor: Molvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 v tom autě jsem seděl a aby bylo "normální" střešní okno velký zhruba 80x100 mi fakt nepřijde normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Interiér Dynamic bude v dvoch prevedeniach: čierno - červený (viď foto) a čierno - sivý, mohli by ponúkať v doplnkovej výbave "čierny strop", čo poviete, nielen s interiérom Dynamic by to vypadalo ešte športovejšie.... Strešné okno O3 limuzína: http://www.skoda-auto.sk/models/HotspotDetail?HotspotName=E9%20-%20Panoramic%20sunroof&WebID=d516cccb-691d-4a19-b7cf-f17e940c1a6b&Page=exterior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Ty sedačky v Rs jsou pěkně žebrácký z mého pohledu. Měl jsem Mondeo Combi z roku 95 v provedení Festival a tam byly originální sedačky jako Recaro a tak pohodlný a tvarovaný že na to vzpomínám velice rád. Z tohoto pohledu teda žádný pokrok u stěžejní verze OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.