Cjoctavian Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 ta biela z profilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Ta podle mě asi, bohužel, ne. Ale když už mluvíme o téhle, tak jsem našel ještě další povedený obrázek, evidentně vytvořený z fotky Vision D, ale pro pokochání se to sem dám:-) Ale takhle to podle mě vypadat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 A tak ještě jeden obrázek:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirzachy Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Jsem na to zvědavej, ale hlavně na RSko, už aby to bylo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Ta podle mě asi, bohužel, ne. Ale když už mluvíme o téhle, tak jsem našel ještě další povedený obrázek, evidentně vytvořený z fotky Vision D, ale pro pokochání se to sem dám:-) Ale takhle to podle mě vypadat nebude. Toto foto je fotomontaz, svetla uplne mimo misu. OIII ma hodne z vision D jak jsem psal uz vyse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 #328 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 příští rok na jaře bude představená OIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 Jaro začíná v březnu a tou dobou už bude OIII dávno venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 No to bude ako s Rapidom. Fotky sa objavili koncom jari, predstavenie novinarom v lete, a prve predstavenie na autosalone teraz v Parizi. Myslim, ze sa do mesiaca az dvoch mozeme tesit na hru macky s mysou (prve oficialne fotky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Zajímavé je, že když Škoda nechce, tak se nikde špionážní fotky neobjeví :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirzachy Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Oni spíš chcou, aby se nikde nic neobjevilo a daří se jim to dobře, to klobouček. Podle mě je se na co těšit, proto tolik tajností. Asi to bude hodně povedené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Zajímavé je, že když Škoda nechce, tak se nikde špionážní fotky neobjeví :-) Presne tak. Napriklad aj taky Golf 7 - cely cas absolutne nic (az na muly G6), a zrazu 4 hodiny pred premierou "unik" oficialnych fotografii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadon1 Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Jsem docela překvapenej z poměru ceny a nejnižší základní výbavy u nového Golfu VII. Pokud by šla tímhle směrem i Škoda s Octavii III tak by to mohlo být příjemný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Všimli jste si, že nový Golf a Leon už nemají plynový pedál odspodu? Mají stejné pedály jako třeba Fabča. Doufám, že to nevyfasuje i Octa III, dost jsem si zvyknul na to, že mám v OII pohodlně opřené chodidlo, když šlapu na plyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Obávám se, že ano. Pedálová skupina by měla být stejná pro všechny. http://www.autoforum.cz/technika/volkswagen-mqb-platforma-noveho-golfu-octavie-ci-passatu-predstavena/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 toho pedálu jsem si taky všiml, skoro mně přijde lepší právě ”horní” varianta. ve společenských botách při delší jízdě bez tempomatových podmínek je mně "spodní" protivná. Ale nic strašnýho. Jestli platí 45kt, tak vypustí fotky, pak bude zpráva o zahájení výroby, exkluzivní testy, nadělají se předváděcí auta a bude mít škoda zase tři měsíce reklamu zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Jsem docela překvapenej z poměru ceny a nejnižší základní výbavy u nového Golfu VII. Pokud by šla tímhle směrem i Škoda s Octavii III tak by to mohlo být příjemný.... Potom by musela Škodovka jít s cenou Rapidu níže. Každopádně cenovka G VII je velmi zajímavá a přál bych si, aby O III byla na tom obdobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Kluci, G7 je jiná kategorie než Rapid. A co se týče OIII, tak už existuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Pokud byl ceník Rapidu stanovený s vědomím cenové úrovně Golfu na českém trhu, tak můžete na nízké ceny OIII rychle zapomenout. O něčem už vypovídá i nulová ventilace Octavie Champion. I zbytky 1.6TDI a dalších motorizací se vyprodávají za výrazně snížené ceny, hlavně nenápadně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 Tak už sa objavujú : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 No konečně! Akorát to asi nebude taková bomba, jako byl RAPID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 hold bude to octavia :-) ja cakam evoluciu nie revoluciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 (editace) Já v to doufám..., že bude evoluce a žádná revoluce. Editováno: 7. Říjen 2012, autor: schimmer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 len ju vidim - a uz sa mi otvara penazenka Som si isty, ze to bude skvele auto, staci sa pozriet ako si polepsili Leon, G7 a aj A3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Ale tak to je moooc pekne maskovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.